Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zamierzam byc przed 10...szkoda mi psa a mamy w kolejce przed nami [SIZE=4]61[/SIZE] psow..... zreszta nie poto placilam zeby mi teraz powiedzieli ze mi numerka nie wydzadza po 10 ;-)

Posted

Trzymam za Was kciuki ;)
ja zaraz za rudą się biore :)
jakby ktos chciał mnie poznac to będe przy ringu II z dwoma corgi jak mi sie uda wejść -> jedno czarne drugie rude hihih ;)

Ja bede koło 10 bo w planie sędziowania corgi są napisane na początku ale jak naprawde jest to nie wiem xD

Posted

Jestem na BIS`y nie zostałam ;)
Frytka dostała ocenę doskonałą, lokata pierwsza, medal złoty, Zwycięstwo Młodziezy i Najlepszy junior w rasie :)

A nasz kolega bernenczyk KUBA Psy i My w klasie pośredniej ocena doskonała lokata 2/3 ;)

Niestety fotek nie porobiłam bo akumulatorek w aparacie sie popsuł :/ musimy nowy kupić :/

Posted

[quote name='Frytela']Jestem na BIS`y nie zostałam ;)
Frytka dostała ocenę doskonałą, lokata pierwsza, medal złoty, Zwycięstwo Młodziezy i Najlepszy junior w rasie :)

A nasz kolega bernenczyk KUBA Psy i My w klasie pośredniej ocena doskonała lokata 2/3 ;)

Niestety fotek nie porobiłam bo akumulatorek w aparacie sie popsuł :/ musimy nowy kupić :/[/quote]

GRATULACJE!!:multi:

Posted

My też już wróciliśmy. Ostatnia nasza wystawa w tym sezonie zakończona sukcesem:) Nelice dostała ocene doskonała, Najlepsza suka w rasie oraz CWC, a co z a tym idzie udało nam się zakończyć dorosły Championat Polski :)

Posted

[quote name='klepcia']My też już wróciliśmy. Ostatnia nasza wystawa w tym sezonie zakończona sukcesem:) Nelice dostała ocene doskonała, Najlepsza suka w rasie oraz [B]CWC, a co z a tym idzie udało nam się zakończyć dorosły Championat Polski [/B]:)[/quote]

BRAWO, BRAWO!!!!!!!!!

Posted

Widzę że same sukcesy :D Na 7 suk w klasie Nirwana dostała ocene doskonała, lokatę I, CWC i NSwR :D Asta nie pojechała bo... wczoraj łapkę sobie rozcięła i ma dwa szwy :/

GRATULUJę WSZYSTKIM WYGRANYCH ! :D

P.S. Ktoś wie z kim porównanie przegrałam ?

Posted

Gratuluje wszystkim!!!!
My nastepujaco :
beagle (moje osobiste zwierze ;) )- CWC, BOS
seter - ex.2
labek - bdb

srednio, ale upal straszny przez co i beagle i seterek troszke sie buntowaly - i wcale sie nie dziwie, bo mialam serdecznie dosc :)

Posted

[quote name='klepcia']My też już wróciliśmy. Ostatnia nasza wystawa w tym sezonie zakończona sukcesem:) Nelice dostała ocene doskonała, Najlepsza suka w rasie oraz CWC, a co z a tym idzie udało nam się zakończyć dorosły Championat Polski :)[/quote]

Brawo! My tak samo :-D Te same tytuły i też skończyłyśmy Championat Polski. Zaczęłyśmy w Kielcach, więc w odstępie 6 mies. i 2 dni :-) . Numerek 13 okazał się szczęśliwy :evil_lol:
Transport bardzo miły też miałam, więc dzień uważam za bardzo udany :-)

Posted

My też zadowoleni- nasza pierwsza wystawa w "dorosłej" klasie zakończona sukcesem: oc.dosk., lok.I, CWC- rozpoczynamy Championat Polski :)
W porównaniu o NPwR przegraliśmy z 3-letnim, Ch.Pl, Mł.Ch.Pl-jestem więc bardzo zadowolona :D tymczasem mój psiak dopiero niedawno zaczął 15 miesiąc ;)
[B][U]Gratulacje[/U][/B] dla Boberka, Aussie, Agasi i Klepci :)

Tulasku, dla Ciebie "wielka" stawka ;)
[I]Suki[/I]
kl.młodzieży
JADE Terra Nova, 08.02.2006r. wilczaste (TYTAN Tulas - CAJA Albus)

Posted

my debiut w klasie szczeniąt też mieliśmy udany :)
ocena OBIECUJĄCA , opis : proporcjonalny , ładna głowa , grzbiet opdający , wesoły ogonek strasznie dziecinny :evil_lol:

gratulacje dla WSZYSTKIECH :)

Posted

Gratulacje dla wszystkich, wspaniałe wyniki!! :multi:
Rzeczywiście był wielki upał, słońce dawało wycisk a ja przyjechałam czerwona jak burak :cool3:
Niedługo dam fotki.

Posted

Aussie, Vectra - miło było Was poznać! :loveu:

Ja jakoś przed chwilą do domu weszłam dopiero, a wyjechałam przy wyborze najładniejszego psa grupy III. Mam sporo fotek, ale u znajomej w aparacie, więc sobie poczekacie hihi ;)

EveL - Ty opalona (ja tak troszkę, bo w cieniu psiaków pilnowałam ;-) ) ale za to ze startym łokciem - tak to jest zamyślić się podczas kucania i trzymania DDB ;) Efekt to przeciągniecie po trawie :hahaha: