Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbliża się dzień powtórnych badań Twistera.
Mam nadzieję, że wyjdą dobre - martwię się troszeczkę.
Twister wcina puszki podarowane od osoby w FB. Nie ma biegunek, wszystko się unormowało.
Mam nadzieję, że badania będą OK.

NIE ZAPOMINAJCIE O TWISTERKU - ON NAS POTRZEBUJE !!!
I POTRZEBUJE TEŻ DOMU STAŁEGO :roll:

Posted

WITAMY , WITAMY WSZYSTKICH GOŚCI I POZDRAWIAMY Z TWISTEREM :p.
[h=5]TWISTER JUŻ PO BADANIACH
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU.
WYNIKI DOBRE - WSZYSTKO W NORMIE. TAK SIĘ CIESZĘ !
BYŁ TEŻ ZWAŻONY - DOWIEM SIĘ ILE TAM TEJ WAGI MA WIĘCEJ.
KARMA ZAMÓWIONA - BĘDZIE NA PONIEDZIAŁEK.
WSZYSTKO PANI AGATKA POLICZY I WYSTAWI FAKTURĘ ( LECZENIE + KARMA).
TWISTEREK NAM PIĘKNIEJE, OBSZCZEKUJE OKOLICE I PILNUJE TERENU. CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE !

TERAZ TYLKO DOM BY SIĘ PRZYDAŁ ...

Wszystkim bardzo dziękuję - bez Was nie udało by się wyprowadzić Twistera na prostą :loveu:.
Szukamy domku !!!!![/h]

Posted

Ada-jeje napisał(a):
szafra, mozesz sprawdzic rozliczenia w 1 poscie, bo ja z tego nic nie kumam, skad Ty wzielas 1. 056 zl?

791 zł jest na koncie Fundacji z tego osoby, które przysłały pieniądze biorąc udział w licytacji na FB i wysyłając na konto Fundacji.
265 zł jest też z licytacji na FB - nie na koncie Fundacji.

Razem 1056 zł

Posted

szafra napisał(a):
791 zł jest na koncie Fundacji z tego osoby, które przysłały pieniądze biorąc udział w licytacji na FB i wysyłając na konto Fundacji.
265 zł jest też z licytacji na FB - nie na koncie Fundacji.

Razem 1056 zł

ok, teraz rozumiem :lol:

Posted

[quote name='szafra']WITAMY , WITAMY WSZYSTKICH GOŚCI I POZDRAWIAMY Z TWISTEREM :p.
TWISTER JUŻ PO BADANIACH
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU.
WYNIKI DOBRE - WSZYSTKO W NORMIE. TAK SIĘ CIESZĘ !
BYŁ TEŻ ZWAŻONY - DOWIEM SIĘ ILE TAM TEJ WAGI MA WIĘCEJ.
KARMA ZAMÓWIONA - BĘDZIE NA PONIEDZIAŁEK.
WSZYSTKO PANI AGATKA POLICZY I WYSTAWI FAKTURĘ ( LECZENIE + KARMA).
TWISTEREK NAM PIĘKNIEJE, OBSZCZEKUJE OKOLICE I PILNUJE TERENU. CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE !

TERAZ TYLKO DOM BY SIĘ PRZYDAŁ ...

Wszystkim bardzo dziękuję - bez Was nie udało by się wyprowadzić Twistera na prostą :loveu:.
Szukamy domku !!!!!

Jesli koszty maja byc pokryte z konta Fundacji, to prosze pamietac o wystawieniu faktury na Fundacje.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jesli koszty maja byc pokryte z konta Fundacji, to prosze pamietac o wystawieniu faktury na Fundacje.

Oczywiście :lol: Fakturkę świeżutką właśnie odebrałam dziś od weta. Jeżeli mi się uda to zrobię ładną fotkę i wstawię.
Jutro wyślę fakturę na adres Fundacji do Krakowa.
Wet zamówił też dla niego karmę Royal Adult . tTeż ją dzisiaj odebrałam.
Zastanawialiśmy się z wetem jaką mu najlepiej dać i w końcu wyszło na to, ze taką zwykłą bez żadnych dodatków i innych specjałów.
Wszystko jest na fakturze ujęte już w cenie.

Twister zaczął wchodzić do kojca - wcześniej tego nie robił, nawet się nie zbliżał do niego :( ani do budy.
Teraz zobaczył, że kojec jest cały czas otwarty, nikt go tam nie zamyka i sobie włażą na zmianę - raz Twister, raz suki od Gosi :evil_lol:.

Posted

szafra przed wyslaniem faktury do siedziby, zrob mi prosze skana i przyslij na moja poczte.
wole sama przypilnowac bo Ela pracuje na poltora etatu i niestety ale zdarza jej sie zapomniec lub przelac za pozno. Ja tez mam nie tylko wglad do konta ale rowniez moge sama przelac kase.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
szafra przed wyslaniem faktury do siedziby, zrob mi prosze skana i przyslij na moja poczte.
wole sama przypilnowac bo Ela pracuje na poltora etatu i niestety ale zdarza jej sie zapomniec lub przelac za pozno. Ja tez mam nie tylko wglad do konta ale rowniez moge sama przelac kase.

OK. Zrobię i prześlę do Ciebie :p.

Posted

[h=5]Odwiedziłam dzisiaj Twisterka i zawiozłam karmę dla chłopaka.
Dostał od razu na spróbowanie i baaaaaaaaaaardzo mu smakowała.
Cały czas teraz biega po swoim ogródku. Gosia mówi, że on bardzo jest za człowiekiem. Co chwilę przychodzi się na głaski i poprzytulać się.
Nawet towarzystwa drugiego psa nie potrzebuje tam bardzo jak człowieka :) Kochany z niego psiak :)
Waży niecałe 20 kg.
Kilka fotek:

[/h]

Posted

[h=5]I fakturka z leczenia i karmy od weta. Wszystko razem wyszło 400 zł :)
Wet Bartek bardzo chwalił Gosię i Mariusza, że bardzo dobrą robotę zrobili, i że Twister odzyskał wiarę, że ma ten błysk w oku i że chce żyć!

[/h]