halszka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='monika55']A gdzie taka myjnia?[/QUOTE] W Jastrzębiu jeśli się nie mylę to na Warszawskiej za Galerią Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='monika55']A gdzie taka myjnia?[/QUOTE] To ekskluzywne SPA:) Quote
szafra Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Zbliża się dzień powtórnych badań Twistera. Mam nadzieję, że wyjdą dobre - martwię się troszeczkę. Twister wcina puszki podarowane od osoby w FB. Nie ma biegunek, wszystko się unormowało. Mam nadzieję, że badania będą OK. NIE ZAPOMINAJCIE O TWISTERKU - ON NAS POTRZEBUJE !!! I POTRZEBUJE TEŻ DOMU STAŁEGO :roll: Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Zagladam do przystojniaka i trzymam kciuki za badania..... Quote
szafra Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 WITAMY , WITAMY WSZYSTKICH GOŚCI I POZDRAWIAMY Z TWISTEREM :p. [h=5]TWISTER JUŻ PO BADANIACH WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. WYNIKI DOBRE - WSZYSTKO W NORMIE. TAK SIĘ CIESZĘ ! BYŁ TEŻ ZWAŻONY - DOWIEM SIĘ ILE TAM TEJ WAGI MA WIĘCEJ. KARMA ZAMÓWIONA - BĘDZIE NA PONIEDZIAŁEK. WSZYSTKO PANI AGATKA POLICZY I WYSTAWI FAKTURĘ ( LECZENIE + KARMA). TWISTEREK NAM PIĘKNIEJE, OBSZCZEKUJE OKOLICE I PILNUJE TERENU. CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE ! TERAZ TYLKO DOM BY SIĘ PRZYDAŁ ... Wszystkim bardzo dziękuję - bez Was nie udało by się wyprowadzić Twistera na prostą :loveu:. Szukamy domku !!!!![/h] Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 szafra, mozesz sprawdzic rozliczenia w 1 poscie, bo ja z tego nic nie kumam, skad Ty wzielas 1. 056 zl? Quote
szafra Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Ada-jeje napisał(a):szafra, mozesz sprawdzic rozliczenia w 1 poscie, bo ja z tego nic nie kumam, skad Ty wzielas 1. 056 zl? 791 zł jest na koncie Fundacji z tego osoby, które przysłały pieniądze biorąc udział w licytacji na FB i wysyłając na konto Fundacji. 265 zł jest też z licytacji na FB - nie na koncie Fundacji. Razem 1056 zł Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 szafra napisał(a):791 zł jest na koncie Fundacji z tego osoby, które przysłały pieniądze biorąc udział w licytacji na FB i wysyłając na konto Fundacji. 265 zł jest też z licytacji na FB - nie na koncie Fundacji. Razem 1056 zł ok, teraz rozumiem :lol: Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Odwiedzam piekniejacego chlopaczka.....:) Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='szafra']WITAMY , WITAMY WSZYSTKICH GOŚCI I POZDRAWIAMY Z TWISTEREM :p. TWISTER JUŻ PO BADANIACH WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. WYNIKI DOBRE - WSZYSTKO W NORMIE. TAK SIĘ CIESZĘ ! BYŁ TEŻ ZWAŻONY - DOWIEM SIĘ ILE TAM TEJ WAGI MA WIĘCEJ. KARMA ZAMÓWIONA - BĘDZIE NA PONIEDZIAŁEK. WSZYSTKO PANI AGATKA POLICZY I WYSTAWI FAKTURĘ ( LECZENIE + KARMA). TWISTEREK NAM PIĘKNIEJE, OBSZCZEKUJE OKOLICE I PILNUJE TERENU. CZUJE SIĘ JAK U SIEBIE ! TERAZ TYLKO DOM BY SIĘ PRZYDAŁ ... Wszystkim bardzo dziękuję - bez Was nie udało by się wyprowadzić Twistera na prostą :loveu:. Szukamy domku !!!!! Jesli koszty maja byc pokryte z konta Fundacji, to prosze pamietac o wystawieniu faktury na Fundacje. Quote
szafra Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Ada-jeje napisał(a):Jesli koszty maja byc pokryte z konta Fundacji, to prosze pamietac o wystawieniu faktury na Fundacje. Oczywiście :lol: Fakturkę świeżutką właśnie odebrałam dziś od weta. Jeżeli mi się uda to zrobię ładną fotkę i wstawię. Jutro wyślę fakturę na adres Fundacji do Krakowa. Wet zamówił też dla niego karmę Royal Adult . tTeż ją dzisiaj odebrałam. Zastanawialiśmy się z wetem jaką mu najlepiej dać i w końcu wyszło na to, ze taką zwykłą bez żadnych dodatków i innych specjałów. Wszystko jest na fakturze ujęte już w cenie. Twister zaczął wchodzić do kojca - wcześniej tego nie robił, nawet się nie zbliżał do niego :( ani do budy. Teraz zobaczył, że kojec jest cały czas otwarty, nikt go tam nie zamyka i sobie włażą na zmianę - raz Twister, raz suki od Gosi :evil_lol:. Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 szafra przed wyslaniem faktury do siedziby, zrob mi prosze skana i przyslij na moja poczte. wole sama przypilnowac bo Ela pracuje na poltora etatu i niestety ale zdarza jej sie zapomniec lub przelac za pozno. Ja tez mam nie tylko wglad do konta ale rowniez moge sama przelac kase. Quote
szafra Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Ada-jeje napisał(a):szafra przed wyslaniem faktury do siedziby, zrob mi prosze skana i przyslij na moja poczte. wole sama przypilnowac bo Ela pracuje na poltora etatu i niestety ale zdarza jej sie zapomniec lub przelac za pozno. Ja tez mam nie tylko wglad do konta ale rowniez moge sama przelac kase. OK. Zrobię i prześlę do Ciebie :p. Quote
szafra Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Zapraszam Was do Biuti - pięknej ONeczki : http://www.dogomania.pl/forum/threads/242604-Nie-potrafi%C4%99-%C5%82adnie-chodzi%C4%87-ani-%C5%82adnie-biega%C4%87-pomo%C5%BCesz-mi-pokochasz-mnie-tak%C4%85 Quote
szafra Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [h=5]Odwiedziłam dzisiaj Twisterka i zawiozłam karmę dla chłopaka. Dostał od razu na spróbowanie i baaaaaaaaaaardzo mu smakowała. Cały czas teraz biega po swoim ogródku. Gosia mówi, że on bardzo jest za człowiekiem. Co chwilę przychodzi się na głaski i poprzytulać się. Nawet towarzystwa drugiego psa nie potrzebuje tam bardzo jak człowieka :) Kochany z niego psiak :) Waży niecałe 20 kg. Kilka fotek: [/h] Quote
szafra Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [h=5]I fakturka z leczenia i karmy od weta. Wszystko razem wyszło 400 zł :) Wet Bartek bardzo chwalił Gosię i Mariusza, że bardzo dobrą robotę zrobili, i że Twister odzyskał wiarę, że ma ten błysk w oku i że chce żyć! [/h] Quote
Ada-jeje Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 szafra dopisz moze w pierwszym poscie stan obecny skarpety Twistera, bedzie czytelniej dla nas. Quote
Recommended Posts