Jump to content
Dogomania

Bibo stary pies....zamieszkał w Warszawie i jest uwielbiany:)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
hej, Bibo, byl ktos u Ciebie dzis??

tak byliśmy u Bibo, nadal bez zmian, zlękniony malutki biedak... nie wie co sie dzieje, gdzie musi być na starość :shake::shake:

Posted

ale to dogo wariuje...
wczoraj nie widziałam tego postu matusza

tak byliśmy u Bibo, nadal bez zmian, zlękniony malutki biedak... nie wie co sie dzieje, gdzie musi być na starość :shake::shake:

i martwiłam się, że już Bibo nie ma....chociaż jakie on ma życie tam...:-(

wznowione ALLEGRO Tu
wystawiam go cały czas i będę wystawiać do skutku...

Posted

Kam napisał(a):
ale to dogo wariuje...
wczoraj nie widziałam tego postu matusza

i martwiłam się, że już Bibo nie ma....chociaż jakie on ma życie tam...:-(

wznowione ALLEGRO Tu
wystawiam go cały czas i będę wystawiać do skutku...

dziękujemy Kam za pomoc :calus:

Posted

Widziałam Bibo na Allegro..Kam, czy mogłąbyś go wystawiać jeszcze na np. 3-4 stronach bezpłatnych..ja też bym się przyłaczyła i dawała go na kilku..? Niech ma biedaczeke jakąś szansę.

Posted

jutro mam wolniejszy dzień, postaram się, chociaż, szczerze mówiąc, straciłam wiarę w te bezpłatne portale jakiś czas temu, wstawiałam na różne takie miejsca kilka psów i było zero odzewu, ale popróbujemy

Posted

Evas napisał(a):
Co u Bibusia? Wychodzi może na spacery? Biedny maluszek starutki.

Bibo dalej nie chce wychodzić na spacerki, gdy chcemy go wziąć to chowa się do budy, trzeba czasu by zebrał odwagę i chciał do nas wyjść...

Posted

Kam napisał(a):
jutro mam wolniejszy dzień, postaram się, chociaż, szczerze mówiąc, straciłam wiarę w te bezpłatne portale jakiś czas temu, wstawiałam na różne takie miejsca kilka psów i było zero odzewu, ale popróbujemy

Rozumiem, też traciłam nadzieję..ale przecież niektórym się udaje właśnie z ogłoszeń. Po ponad 3 miesiącach ciągłych ogłoszeń zgłosiła się Pani chętna na Sabcię..może ta adopcja się uda..ze strony kupiszpsa ..własnym oczom nie wierzyłąm bo traciłam nadzieję. Samo dawanie ogłoszeń wydaje się takim zajęciem wymagającym mało pracy..ale jeśli ciągle się pilnuje, żeby ogłoszenie było widoczne, angażuje się w to, jest to i pracochłonne i obciążające emocjonalnie..chciałoby się tak bardzo, pomóc jakiemuś biedakowi.

Posted

[quote name='Marka']O matulu, jakie słodkie starutkie maleństwo :placz:
Nie śmiejcie się, ale ten piesek skojarzył mi się z takim starym, kochanym, wyprzytulanym i podniszczonym misiem pluszowym - bo on jest jak taka zabaweczka, tylko już troszkę spłowiała od upływu czasu...

Może dopisać w temacie, że on malutki jest? Małe pieski chyba mają większe szanse, bo mniej miejsca zajmują w domu...

Pozwoliłam sobie użyć w ogłoszeniu Twoich słów o starym misiu. Są takie trafne i ujmujące. Czy mogę?

Posted

Mam pytania do osób, które mają bezpośredni kontakt z Bibo..jak on się zachowuje? Czy w jakiś sposób nawiązuje kontakt z człowiekiem, czy bardzo się boi? I jak wg. was wyglądałaby adopcja takiego pieska, po prostu nie wiem, czy jest to piesek dla każdego czy raczej do socjalizacji?