Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mieszkanie przeżyło ale Krecik jakiś dzis zmęczony:evilbat: Sunia wytrwale go chyba napastowała. Po powrocie z psikusów odkryłam tylko szal na podlodze ( ale w stanie nie naruszonym :sweetCyb: ) i ktoś chyba chodził po stoliku w duzym pokoju, bo obrus się dziwnie zrolował :niewiem: .
Pozatym wszystko w należytym porządku oprócz tego, że jest potwornym żarłokiem.
No i podkołderniakiem
I nie ma szacunku do starszych (zwłaszcza do Kreta)
Więc jednym słowem pies - ideał.
Mam tylko nadzieję że Kret przeżyje ten tymczas. :huh: :huh: :huh:

Posted

:turn-l:A to dobre :roflt:
Gamoniu dziękuje za tak wspaniałe wieści no i oczywiście trzymam kciuki za Krecika by nie zwariował do czasu tymczasu Małej jamniczki:evil_lol:
Eh..a może jakieś imię jej nadamy w końcu:cool3:??

Posted

gamoń napisał(a):
mama mówi Tosia :cool1:

O taaaaak Tosia mi się baaaaardzo podoba :loveu: Tak jak Tosia Zurdo tak i mała jamniczka może być Tosia :loveu:
No więc Tosieńko oby tak dalej, to na pewno szybciutko znajdziesz domek :loveu:

Posted

miałyśmy w nocy mały wypadek :cool3: .
Tosia obudziła mnie, bo zachcialo jej sie kupę o 2 w nocy. Wyszlam z nią zrobiła co trzeba i .... nie mogę otworzyć dzrzwi. Byłysmy bez telefonu, bez dokumentów, w piżamie .... po godzinie mocowania się z zasuwą ta wreszcie puściła...
Straszna noc ale Tosia zniosla to dzielnie. Nie wiem jednak jak znieśli to sąsiedzi słyszący jej szczekanie na klatce :eviltong:

Posted

Eeee tam sąsiedzi;).zobaczcie jak maleńka Tosia się ślicznie zachowała i swoją tymczasową Pańcię obudziła o 2-giej w nocy bo chciała kooo :crazyeye:Kurcze,to jednak mądre psisko :loveu:
Współczuje Gamoniu tylko tej godziny na dworze którą musiałaś spędzić :-( w środku nocy, dobrze jednak że się udało otworzyć drzwi :multi: i teraz powiedz Tosi by więcej takich numerów nie odstawiała :cool3: Tyle szczęścia że to nie była zima :eviltong:

Posted

[quote name='asiuniap']Dostałam potwierdzenie druku w wyborczej. mam nadzieję, bo ostatnio nie zabałdzo im szło :mad: Mała jest na allegro?

Asiuniap bardzo dziękuje za ogłoszenie w wyborczej :buzi::Rose:
Tosi chyba na allegro nie ma :roll: Ale nie jestem pewna.

Posted

Renata Lechel
W sobotę 14 kwietnia ok.godz.13, w okolicy ul. Radiowej(Bemowo-Boernerowo)zaginęła ruda jamniczka, na szyi miała czerwoną,parcianą obróżkę. Jest bardzo radosna, z każdym musi się przywitać. Wabi się Kiara. Bardzo proszę o kontakt, jeśli ktoś ją widział!!!Tel.kom. 507705534

Znalazłam właścicieli naszej jamniczki :loveu:

Posted

No :loveu:
Gamoniu dziękuje że zgodziłaś się przetrzymać sunię u siebie :loveu:
Widać że kobieta bardzo się stęskniła za nią!!Poza tym dopiero koleżanka dzwoniła do mnie z nowiną że są ogłoszenia porozwieszane na słupach o suni :loveu: a to znak że tęsknili i kochają :loveu: