Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia z ludźmi na wsi... zupełnie jak z moją Tolą... nikt od nich nie wymaga wielkiego miłosierdzia, mogliby chociaż zadzwonić po schronisko, a nie kopać i bić... do góry.. mała ;)

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej..takie sliczne malenstwo kopane i bite....to nie do pojecia....:-( Moze teraz bedzie miala wiecej szczescia i szybciutko znajdzie domek :p

Posted

Fresca ma obserwatora na allegro. Wyślemy też jej kandydaturę do pewnych państwa z Warszawy, którzy stracili sunię niedawno i szukają kudłatej. kiedy ona bedzie wysterylizowana?

Posted

pidzej napisał(a):
Fresca ma obserwatora na allegro. Wyślemy też jej kandydaturę do pewnych państwa z Warszawy, którzy stracili sunię niedawno i szukają kudłatej. kiedy ona bedzie wysterylizowana?

3mam kciuki oby się udało,
najpierw trzeba, by Fresca trochę przybrała na wadze, bo jest bardzo wychudzona, dopiero wtedy będzie mogła być wysterylizowana...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
giną posty...???? wydaje mi się, że coś tu pisałam po sobotniej wizycie w schronie...

a może już mi się wydaje... :hmmmm:

chyba nic nie pisałaś, albo znikł post, ale już chyba nie giną...

Posted

matusz5 napisał(a):
chyba nic nie pisałaś, albo znikł post, ale już chyba nie giną...

to gdzie pisaliśmy, że Fresca wcinała nagotowany przeze mnie rosołek a zostawiła marchewkę...:roll: ...oj za dużo tego już na moją stara głowę...:)

w każdym razie Fresca nadal sucha taka jak była...nic nie przybiera chudzina nasza...a apetyt ma spory...może jakies witaminki dodatkowo powinna przyjmować czy jak...

Posted

Niestety Fresce się nie poprawia :shake:
jakas Pani podobno zna Frescę....sunia jest maksymalnie wyeksplatowana :( co cieczka szczeniaki...całe życie kopniaki...itd

ja nie wiem tez czy Fresca w ogóle widzi...

w każdym razie nadal wygląda fatalnie i nie ma sił....mimo, że dostaje dubeltowe porcje...