Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
Melduję się u bidulki na wezwanie Avilia
Kolejna ONka ... :(
Nie wiem, czy to tylko moje wrażenie, czy skrzywdzonych ONków faktycznie jest najwięcej :shake:
Rozumiem, że dziewczyna najbardziej potrzebuje wsparcia na leczenie
SKARPETA OWCZARKOWA gotowa jest wypłacić na ten cel 200 zł
Najlepiej byłoby, gdybyśmy mogli wpłacić bezpośrednio do lecznicy, ale jeśli to byłby problem, to możemy także na konto fundacyjne
Czekam na info odnośnie wpłaty
Kciuki zaciskam za wyniki RTG :thumbs:

Bardzo, bardzo dziękuję Skarpetce!
Dowiem się jak można rozwiązać to z fakturami (czy dadzą radę rozdzielić na 2) i dam znać. Tylko wydaje mi się, że wtedy najlepiej aby faktura na 200zł była pisana nie na Fundację (my zazwyczaj bierzemy zbiorcze faktury, bo niestety płacimy za ich ilość u księgowego, dlatego staramy się minimalizować koszta), a na kogoś innego. Dam znać przy rozliczaniu. Oczywiście faktury będą na wątku wklejone.

Jeszcze nie mam wieści...Aż się boję :(

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Bardzo, bardzo dziękuję Skarpetce!
Dowiem się jak można rozwiązać to z fakturami (czy dadzą radę rozdzielić na 2) i dam znać. Tylko wydaje mi się, że wtedy najlepiej aby faktura na 200zł była pisana nie na Fundację (my zazwyczaj bierzemy zbiorcze faktury, bo niestety płacimy za ich ilość u księgowego, dlatego staramy się minimalizować koszta), a na kogoś innego. Dam znać przy rozliczaniu. Oczywiście faktury będą na wątku wklejone.

Jeszcze nie mam wieści...Aż się boję :(

Avilia, tak jak pisałam jeśli to kłopot, żebyśmy wpłacili do lecznicy, to możemy załatwic sprawę inaczej.
Wstawicie tu na wątek tą zbiorczą fakturę, a my na tej podstawie wpłacimy Wam na konto fundacyjne :)
I czekam dalej na wieści z RTG ... :roll:

Posted

DONnka napisał(a):
Avilia, tak jak pisałam jeśli to kłopot, żebyśmy wpłacili do lecznicy, to możemy załatwic sprawę inaczej.
Wstawicie tu na wątek tą zbiorczą fakturę, a my na tej podstawie wpłacimy Wam na konto fundacyjne :)
I czekam dalej na wieści z RTG ... :roll:

Serdecznie dziękujemy za pomoc dla bidulki :)

Posted

ewu napisał(a):
Jak Coca dzisiaj?

Czekam na wieści od naszych dziewczyn, które doglądają i wyprowadzają pannę w lecznicy.

ewu napisał(a):
50 zł poszło:)

Bardzo dziękujemy! :)

Posted

Wieści z lecznicy:

Nasza sunia czuje się lepiej,apetyt dopisuje,zaczyna merdać ogonkiem:)

Wyniki z krwi wskazują na stan zapalny....
... Rtg. jest w porządku ( brak złamań)
Gorączka spada z dnia na dzień.
Rana po zabiegu bardzo ładnie sie goi.

Niestety Coco ma nadal problemy z wypróżnianiem:(

Aaaa i ciekawostka sunia przegryzła sobie dzisiaj szelki:) Na ludzi coraz bardziej się otwiera,na spacerze chodzi koło nogi i nie odstępuje na krok.Humor dzisiaj dopisywał bo nawet zaczeła podbiegać sobie......

A oto Nasza panna :)

Posted

bela51 napisał(a):
Nie wszyscy maja fejsa, albo chca miec.
Napisz prosze na dogo co u suni.
Edit. Dzieki, ze na dogo tez mozna zobaczyc.:lol:

Wszystko staram się na bieżąco kopiować :)

Posted

Dzisiaj miała zrobioną lewatywę, bo cały czas trzymała, a jest to niebezpieczne dla organizmu :/
Wetki uważają, że jest to problem z psychiką, bo jak ją mocno przypili to zrobi...Na razie obserwujemy.

Posted

bela51 napisał(a):
A szukacie jej jakiegos dt , czy hotelu ? Zbieracie deklaracje ?

Nie mamy w chwili obecnej nawet na opłacenie lecznicy...
Szukamy czegoś bezpłatnego, ale z tym jak na lekarstwo...
Apelujemy o pomoc ale odbija się to echem :(

Posted

[quote name='bela51']Przeleje jutro 100 zł z kasy Onka Bruna, ktory pojechał do domu.
Wiem, ze to nie rozwiaze problemow, ale chociaz pomoze zapłacic rachunek w lecznicy.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy!

I nie zapeszając...jest światełko w tunelu :)
Więcej będę wiedzieć w sobotę... :)