Olena84 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 4 minuty temu, mestudio napisał: No i znowu to samo :-), kurier DPD 15 zł - zawsze korzystam bo dużo wysyłam od siebie, a ja dziś zamawiałam puszki i mają wysyłkę kurierem KEX-em za 9 zł. Szkoda wysiłku na dźwiganie paczki na pocztę i przepłacanie. Chyba z przyzwyczajenia tak robie;/ Quote
arim Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Kurierzy stają się tańsi niż poczta po ostatnich podwyżkach. wesołych Świąt! 1 Quote
Olena84 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Sms mnie powiadomił że Państwo dostali moja paczuszkę, uff Quote
Javena Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Tak, paczka dotarła przed Świętami. Pani dzwoniła, ale nie miałam kiedy powiadomić. Miałam gości. Córka z wnukami i zięciem. :) Dziękuję bardzo Wszystkim . Quote
Javena Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 O 23.03.2016o10:33, mestudio napisał: Wkurzyłam się maksymalnie. Wczoraj tuż przed północą dostałam maila...............karmę dla kociaków kupiłam w poniedziałek i dostałam od firmy potwierdzenie, że szykują paczkę, a wczoraj, środa prawie północ, przysłali mi maila, że oni się pomylili i tej karmy nie mają za taką cenę i zwrócą mi pieniądze. Nie rozumiem sytuacji jak można po trzech dniach dopiero i to w nocy przysłać taką informację? Zakupiłam w innym miejscu karmę 40 puszek za 89 zł z wysyłką kurierem, ale czy dojdzie do jutra to wątpię. Dołożyłam 32 zł do karmy, liczę na cud, że dotrze. Musicie mnie podszkolić z tym wysyłaniem kurierem. Ja tępa jestem. :) Jak dojdzie powiadomię. Dziękuję. Quote
Nadziejka Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Zagladam z pozdrowieniami panstwu i lapenkom wszystkim sciskam serdecznie i za tego psinunia porwanego ech ... ciezko ciezko wszedzie ciociu masz caluni czas skrzynke zapcahana .... Quote
Javena Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Mestudio , wysłałam 50 zł na żwirek dla Państwa. Dzwoniłam do nich. Na razie wszystko w normie, ani gorzej , ani lepiej. Potrzebują żwirku dla kotów. Większość z nich nie wychodzi, starzeją się, ( koty) Nie wiem, jaki był zamawiany. Podobno na torbie jest namalowany człowiek , który pochyla się nad kotem. Taką informację otrzymałam. :) Nazwy nie pamiętają. Dziękuję, że pamiętacie o nich. Quote
mestudio Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Javena, ok, tylko za 50 zł nie kupię tego żwirku niestety. Razem z dostawą to koszt minimum 80 zł. Tym razem nie bardzo mogę dokładać do czegokolwiek. Quote
Javena Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 OK. Wyśle jeszcze w poniedziałek 50 zł. Quote
Javena Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Wysłałam jeszcze 50 , będzie jutro najdalej pojutrze. Quote
mestudio Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Javena, 50 zł dotarło, żwirek zamówię jutro. Jak dotrze kolejne 50 zł to rozliczę tu, bo powinno zostać jakieś 15 zł. Quote
mestudio Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Zakupiłam żwirek, koszt 85 zł bez 1 grosika, jak dotrą pieniążki uzupełniające zakup dam znać. W każdym razie zostaje 15 zł na koncie. Quote
Javena Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Myślę, że powinny już być. Bardzo dziękuję. Quote
mestudio Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Dziś wysłali paczkę więc jutro powinna być na miejscu. Quote
Javena Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Dziękuję bardzo. Muszę zadzwonić, bo wyłączony mam stacjonarny.Zepsuł się, ciągle włącza mi się budzik, nie mogę tego wyłączyć. Quote
Javena Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Żwirek doszedł i jeszcze jakieś drobiazgi, ale nie wiem, co. Bardzo dziękuję jeszcze raz. Quote
Olena84 Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Co u Państwa? Ale tu cicho. A u mnie finanse tak sobie wiec wyślę Państwu paczkę na święta, bo miałam i przed Quote
arim Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz to na Dogo wszędzie cicho :( Na początku grudnia też trochę spożywki zamówię dla Państwa na all. Quote
Javena Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Ostatnio rozmawiałam z P.Danusią miesiąc temu. Była w szpitalu z tym nadciśnieniem. Już jest w domu. Niestety, nie bardzo mogłam z nią porozmawiać, bo słaby jest zasięg, a nasz stacjonarny już zlikwidowany. :( Ciągle się psuł, nie był używany, a płacić trzeba było. W grudniu wyjeżdżam na jakiś czas do córki, nie wiem czy uda mi się z nimi z kontaktować. Kilka osób ma do nich numer. Może ktoś zadzwoni? Dziękuję za wszystko , za pamięć i w ogóle. Quote
Recommended Posts