Jump to content
Dogomania

Starsi państwo przygarneli GROMADĘ zwierzaków ,wieś Mętków. CD.starego watku

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, mestudio napisał:

No i znowu to samo :-), kurier DPD 15 zł - zawsze korzystam bo dużo wysyłam od siebie, a ja dziś zamawiałam puszki i mają wysyłkę kurierem KEX-em za 9 zł. Szkoda wysiłku na dźwiganie paczki na pocztę  i przepłacanie.

Chyba z przyzwyczajenia tak robie;/

Posted

Tak, paczka dotarła przed Świętami. Pani dzwoniła, ale nie miałam kiedy powiadomić. Miałam gości. Córka z wnukami i zięciem. :)  Dziękuję bardzo  Wszystkim .

Posted
O 23.03.2016o10:33, mestudio napisał:

Wkurzyłam się maksymalnie. Wczoraj tuż przed północą dostałam maila...............karmę dla kociaków kupiłam w poniedziałek i dostałam od firmy potwierdzenie, że szykują paczkę, a wczoraj, środa prawie północ, przysłali mi maila, że oni się pomylili i tej karmy nie mają za taką cenę i zwrócą mi pieniądze. Nie rozumiem sytuacji jak można po trzech dniach dopiero i to w nocy przysłać taką informację? Zakupiłam w innym miejscu karmę 40 puszek za 89 zł z wysyłką kurierem, ale czy dojdzie do jutra to wątpię. 

Dołożyłam 32 zł do karmy, liczę na cud, że dotrze.

Musicie mnie podszkolić z tym wysyłaniem kurierem. Ja tępa jestem. :)  Jak dojdzie powiadomię. Dziękuję.

Posted

Zagladam z pozdrowieniami

panstwu i lapenkom wszystkim jez8.gif

sciskam serdecznie

i za tego psinunia porwanego

ech ... ciezko ciezko wszedzie

ciociu masz caluni czas skrzynke zapcahana ....

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mestudio , wysłałam 50 zł na żwirek dla Państwa. Dzwoniłam do nich. Na razie wszystko w normie, ani gorzej , ani lepiej. Potrzebują żwirku dla kotów. Większość z nich nie wychodzi, starzeją się, ( koty) Nie wiem, jaki był zamawiany. Podobno na torbie jest namalowany człowiek , który pochyla się nad kotem. Taką informację otrzymałam. :) Nazwy nie pamiętają. Dziękuję, że pamiętacie o nich.

Posted

Dziękuję bardzo. Muszę zadzwonić, bo wyłączony mam stacjonarny.Zepsuł się,  ciągle włącza mi się budzik, nie mogę tego wyłączyć.

• 3 months later...
Posted

Ostatnio rozmawiałam z P.Danusią miesiąc temu. Była w szpitalu z tym nadciśnieniem. Już jest w domu. Niestety, nie bardzo mogłam z nią porozmawiać, bo słaby jest zasięg, a nasz stacjonarny już zlikwidowany. :( Ciągle się psuł, nie był używany, a płacić trzeba było. W grudniu wyjeżdżam na jakiś czas do córki, nie wiem czy uda mi się z nimi z kontaktować. Kilka osób ma do nich numer. Może ktoś zadzwoni?  Dziękuję za wszystko , za pamięć i w ogóle.