majowa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ja na dniach zrobie przelew, strasznie was przepraszam, ale opoźniła się moja wypłata i najpewniej bedzie ok 5 września Quote
Javena Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='Olena84']A ja poprosze o adres na ktory mozna cos dla Państwa wyslac.[/QUOTE] Już wysyłam [quote name='mestudio']Wpadłam tylko napisać, że żwirek i worek karmy zakupiony, potem napiszę co i jak.[/QUOTE] Bardzo dziekuje. [quote name='majowa']ja na dniach zrobie przelew, strasznie was przepraszam, ale opoźniła się moja wypłata i najpewniej bedzie ok 5 września[/QUOTE] Nie ma za co przepraszać ,róznie bywa z tymi wynagrodzeniami. Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 majowa miła kobietko, no bez przepraszania, przecież na koncie Państwa są pieniążki. Ja też przepraszam bo mam problem z internetem i o ile udało mi się po wielu próbach zrobić zakupy, to zapłacenie za nie przez cały dzień się nie udało - mam internet bezprzewodowy i jest u nas wichura. W końcu zadzwoniłam do TZ-a o 22 i podałam mu wszelkie dane allegrowe i do banku i w ten sposób opłaciłam zakupy. Na strony dogomanii udaje mi się wejść co 5 próbę :-),to samo z wysyłaniem postów. Kupiłam 40 litrów żwirku Cats Best Eco Plus za 89zł i 15 kg karmy Britt za 95 zł dla średnich psiaków. Dostawa gratis, jak mam dokupić więcej suchej karmy to proszę napisać. Myślę, że w środę powinno dojść. Quote
Javena Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Kochani ,wczoraj przyszedł żwirek ,dziś przyszły leki. i miły liscik. Bardzo sie cieszą , :multi:bo zapas będzie na jakiś czas. To jest naprawde pomoc. Będę chciała w najbliższym czasie jakiś bazarek zrobić ,żeby troszkę do skarbonki trafiło. Dziekuję bardzo ,jeszcze raz. Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A ze żwirkiem jeszcze karma miała przyjść,czy dotarła? Quote
Javena Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 (edited) [quote name='mestudio']A ze żwirkiem jeszcze karma miała przyjść,czy dotarła?[/QUOTE] Pani Danusia zaraz zajrzy. Były dwie paczki ,jedną otworzyła i był żwirek ,sadziła ,że ta druga paczka ,to tez żwirek i nawet nie otwierała. Edit: Tak ,druga paczka jest z karmą suchą .Na wierzchu jakies paseczki mięsne dla psów. Dobrze ,że napisałas ,bo wynieśli do piwnicy ,myslac ,ze to żwirek.:lol: Edited September 5, 2013 by Javena Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ta druga to karma sucha, niech psiaki posmakują czy taka pasuje, bo to różnie bywa. Albo zamówię drugi worek innej dodatkowo. Quote
Javena Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='mestudio']Ta druga to karma sucha, niech psiaki posmakują czy taka pasuje, bo to różnie bywa. Albo zamówię drugi worek innej dodatkowo.[/QUOTE] Dowiem sie jutro,czy było smaczne .;) Quote
Olena84 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Czy cos jeszcze dla Państwa - w sensie ludzi;) - jest potrzebne? Z lekami u mnie cienko, to co mam to mało, a reszta na recepte, pomyslalam, ze dokupie m.in. herbate i moze jakies kruche ciastk,a mam nadzieje, ze mogą jeść (w lekach nie bylo nic na żołądek i cukrzyce;)). Quote
Javena Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Olena84']Czy cos jeszcze dla Państwa - w sensie ludzi;) - jest potrzebne? Z lekami u mnie cienko, to co mam to mało, a reszta na recepte, pomyslalam, ze dokupie m.in. herbate i moze jakies kruche ciastk,a mam nadzieje, ze mogą jeść (w lekach nie bylo nic na żołądek i cukrzyce;)).[/QUOTE] Dziekuję kochanienka ,to tylko dobra wola Wasza. Jeśli macie takie życzenie ,można słac. Napewno lubią takie słodkości . Jak zajeżdzałam ,to Pani Danusia zawsze jakies wypieki miała. Mysle wiec ,że nie ma żadnych przeciwwkazań. Quote
sleepingbyday Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 państwo dostali sporo pomocy, powinni sie zająć sobą! koniecznie lekarze i leki. oby wypalił ten transport do lekarza. w zime będzie trudniej! Quote
Javena Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Napewno ,jak zajdzie potrzeba,to będę informowac. Narazie jest w miare dobrze. Quote
Javena Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Otrzymałam info ,że ostatnie dostarczone karmy ,zwierzakom smakuja. Dziekuje. Ostatnio operator dba o nasze rachunki i co jakis czas wyłącza internet ,tv ,albo jedno i drugie. Wczoraj nie było cały dzień nic. Dzis jest net ,nie ma tv. CAŁA WEKTRA Quote
mestudio Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 To dobrze,że smakują:-). Zawsze to troszkę lżej jak jest sucha karma dla psiaków. Quote
Javena Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Doszła do Państwa paczka z lekami i słodkościami,oraz karteczką. Bardzo dziekuje. Nie miałam czasu wczoraj napisać. Bardzo,bardzo dziekują. Narazie zajeta jestem bazarkiem ogłoszeniowym m.inn. dla Państwa K. To pochłania mnóstwo czasu. Link w podpisie. Quote
Olena84 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Javena']Doszła do Państwa paczka z lekami i słodkościami,oraz karteczką. Bardzo dziekuje. Nie miałam czasu wczoraj napisać. Bardzo,bardzo dziekują. Narazie zajeta jestem bazarkiem ogłoszeniowym m.inn. dla Państwa K. To pochłania mnóstwo czasu. Link w podpisie.[/QUOTE] Bardzo sie cieszę że dotarła;), nawet szybko Quote
TZmestudio Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jak wygląda obecnie sytuacja? Nieśmiało pytam... :-) TZmestudio Quote
mestudio Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Javena, proszę dopisz wpłatę 50 zł majowa :-). Quote
Javena Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 (edited) [quote name='mestudio']Javena, proszę dopisz wpłatę 50 zł majowa :-).[/QUOTE] Bardzo dziekujemy. WPISUJĘ I SKOPIUJĘ JESZCZE NA OSTATNIA STRONĘ,ŻEBY WSZYSCY WIDZIELI. [B][COLOR=#4b0082][SIZE=5]SKARBONKA DLA PAŃSTWA K....2013r[/SIZE] [/COLOR] >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 5 III>[COLOR=#ff0000] 110[/COLOR] zł z bazarku >Javena 11.III > Gusiaczek [COLOR=#ff0000]96 zł[/COLOR] z bazarku 11. III > 3x> [COLOR=#ff0000]20 zł [/COLOR] 20. III> arim [COLOR=#ff0000]20 zł [/COLOR] W kasie mamy ......> [SIZE=3][COLOR=#ff0000]246 zł [/COLOR][COLOR=#4b0082]Szczepienia [/COLOR][COLOR=#ff0000]> 160 zł > zostało >86 zł [/COLOR][COLOR=#4b0082]karma dla kotków[/COLOR][COLOR=#ff0000]> 84,25 = 1,75 zł -------------------------------------------------------------------- [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=#000000]2[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=#000000]2 VIII >agusiazet>[/COLOR][COLOR=#FF0000]100zł [/COLOR][COLOR=#ff0000] [/COLOR][COLOR=#000000]22 VIII >jkp >[/COLOR][COLOR=#ff0000] 300zł [/COLOR][/SIZE]26 VIII >Javena [COLOR=#FF0000]20 zł [/COLOR]29 IX > Majowa >[COLOR=#FF0000]50 zł [/COLOR] razem 470 +1,75 =471,75 Karma >184zł zostało 287,75zł [SIZE=5]Na pażdziernik mamy> [COLOR=#006400]287,75zł[/COLOR][/SIZE][COLOR=#006400][SIZE=5] [/SIZE][/COLOR][/B][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/B] Edited November 20, 2013 by Javena Quote
mestudio Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Javena,ale ja kupiłam żwirek dla kotów i 15 kg karmy dla psów chyba Brit, a to było - 184 zł, post 353. Quote
Javena Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='mestudio']Javena,ale ja kupiłam żwirek dla kotów i 15 kg karmy dla psów chyba Brit, a to było - 184 zł, post 353.[/QUOTE] [quote name='mestudio'] Kupiłam 40 litrów żwirku Cats Best Eco Plus za 89zł i 15 kg karmy Britt za 95 zł dla średnich psiaków. Dostawa gratis, jak mam dokupić więcej suchej karmy to proszę napisać. Myślę, że w środę powinno dojść.[/QUOTE] Fakt,przepraszam . Ale ze mnie skarbnik:oops: [SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]Mamy zatem 287,75 gr. [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
mestudio Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Javena']Fakt,przepraszam . Ale ze mnie skarbnik:oops: [SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]Mamy zatem 287,75 gr. [/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ja tak zawsze w głowie mam mniej więcej podstawową kwotę ile mogło zostać w skarbonce dlatego sprawdziłam :-). Czy dokupić karmę psiakom, kociakom? Za to na jednym ze swoich wątków zrobiłam super rozliczenie :-). Quote
Javena Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='mestudio']Ja tak zawsze w głowie mam mniej więcej podstawową kwotę ile mogło zostać w skarbonce dlatego sprawdziłam :-). Czy dokupić karmę psiakom, kociakom? Za to na jednym ze swoich wątków zrobiłam super rozliczenie :-).[/QUOTE] Myślę ,ze narazie nie.Ja jestem w kontakcie ,jak cos bedzie brakować ,dadzą znać.Jestem naprawde szczęśliwa ,ze mają swój wątek i tak się cioteczki starają. Bardzo Wam dziekuje. Chyba , teraz sie zgadza kwota ? Troche z tymi ogłoszeniami mam kołowrotek. Każdy by chciał szybko ,a tu sie tak nie da. Wstaje o 5 ,00 ,żeby zdążyc ,siedzę praktycznie cały dzień.Przerwa na spacer z psem ,(jeszcze na dodatek chory na ucho) ,ugotowanie obiadu i tak do wieczora.;) Quote
Javena Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Smutne wiadomosci od Państwa. Odszedł Dolarek . W niedzielę popołudniu nagle zesłabł ,zanim znalezli jakiegokolwielwiek lekarza ,było za póżno. Miał raka prostaty. Chyba były przerzuty. Lekarka stwierdziła ,ze choćby cokolwiek dało się zrobić ,to bardzo by cierpiał. Miał 16 lat ,a wcale po nim nie było tego widać. Są przygnębieni,że tak nagle. Ale choć te ostatnie lata był szczęśliwy i nie musiał sie tułac po lesie. Quote
TZmestudio Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 to jest zła wiadomość. Bardzo mi przykro.... TZmestudio Quote
Recommended Posts