Javena Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Po 20 listopada wyśle 100 zł na jakąś karmę dla kotków, ale mokrą i bardzo bym prosiła o przesłanie Mestudio. :) Jeszcze spróbuję się dowiedzieć , co by im było potrzebne. Quote
Olena84 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 10 godzin temu, Javena napisał: Ostatnio rozmawiałam z P.Danusią miesiąc temu. Była w szpitalu z tym nadciśnieniem. Już jest w domu. Niestety, nie bardzo mogłam z nią porozmawiać, bo słaby jest zasięg, a nasz stacjonarny już zlikwidowany. :( Ciągle się psuł, nie był używany, a płacić trzeba było. W grudniu wyjeżdżam na jakiś czas do córki, nie wiem czy uda mi się z nimi z kontaktować. Kilka osób ma do nich numer. Może ktoś zadzwoni? Dziękuję za wszystko , za pamięć i w ogóle. Ja zadzwonię przed świętami Quote
mestudio Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 O 13.11.2016 o 21:44, Javena napisał: Po 20 listopada wyśle 100 zł na jakąś karmę dla kotków, ale mokrą i bardzo bym prosiła o przesłanie Mestudio. :) Jeszcze spróbuję się dowiedzieć , co by im było potrzebne. Kochana, to ja już kupię, tylko przypomnij mi co kociaki najbardziej lubią? z galaretką czy z sosem? Quote
Javena Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Dziękuję. Dziś powinnam dostać emeryturę. Wyśle jak najszybciej. Karma może być w sosie i w galaretce. Lubią wszystkie. :) U Państwa wydarzyła się nie przyjemna sytuacja. Przybłąkały się dwa kotki tuż pod dom. Pani Danusia obiecywała sobie, że już żadnych zwierząt nie weźmie. Wydzwaniała po wszystkich Fundacjach, nikt nie chciał kociaków przyjąć. Były chude, przemoczone, nie miała serca wystawić je na zewnątrz. Nie wiedziała, że były chore na koci katar. Wszystkie koty się zaraziły. Wszystkie do leczenia. Zastrzyki, tabletki. Byli załamani. Na szczęście jest już dobrze....... Ciągle ktoś tam wyrzuca zwierzaki, bo blisko las, a nikt się nie interesuje. Fundacja " Inni" z Chrzanowa, nie ma gdzie ich umieścić. Inne schroniska nie mają podpisanych umów. Nie wiem, jak to jest. Dzięki serdeczne za wszystko. Quote
mdk8 Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 ciotki podeślijcie nr. konta. Dorzucę na kilka puszek . Quote
Javena Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 18 godzin temu, mdk8 napisał: ciotki podeślijcie nr. konta. Dorzucę na kilka puszek . Konto wysłane. :) Mestudio, pieniążki przelałam. Jeszcze raz z całego serca dziękuję. Nie wiem, kiedy tu zawitam. Wyjeżdżam do Holandii na kilka miesięcy do córki. Quote
mestudio Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Jedzonko kupione, potem wstawię rozliczenie. Do nas też przychodzą dwa kocury obce aby się najeść. Mieszkamy na uboczu z daleka od innych domów, a jednak nas znalazły. Karmimy je, ładnie już wyglądają, odpchliłam, odrobaczyłam i teraz do kastracji będziemy je łapali bo już są ładnie oswojone. Mieszkają w domku gospodarczym bo tam jest specjalne wejście dla kociaków. Quote
Javena Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Jedzonko dotarło do kociaków. Dzwoniła p.Danusia . Tydzień była w szpitalu. ( Nadciśnienie ) Bardzo dziękuję w Państwa i swoim imieniu. 8 grudnia jadę. Nie wiem, czy uda mi się tam zajrzeć do Was. Quote
mestudio Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 No to super, ja czekałam tydzień na swoje zamówienie, ale to z innej firmy. Quote
arim Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Paczkę zamówiłam przez all. W tym tygodniu(środa,czwartek) powinna u Państwa być.Wyłacznie dla Państwa-nic dla zwierzaków. Quote
Olena84 Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 16 godzin temu, arim napisał: Paczkę zamówiłam przez all. W tym tygodniu(środa,czwartek) powinna u Państwa być.Wyłacznie dla Państwa-nic dla zwierzaków. a co mniej więcej zamówiłaś? Quote
arim Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Kawa, kawa capuccino,herbata ,jakieś ciastka 2,3 rodzaje,pierniczki,konserwy rybne,makaron i nie pamiętam jakieś drobiazgi. Quote
Javena Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Kochani , paczka doszła, chyba od Arim. P. Danusia ponownie wylądowała w szpitalu, na kilka dni. (Nie dobrze, skaczące ciśnienie.) Chcieli bardzo podziękować , wysłać jakąś karteczkę na Święta, ale nie wiedzą komu? Powiedziałam, że ja podziękuję i żeby się nie fatygowali specjalnie na pocztę. ( chyba dobrze zrobiłam?) Mój wyjazd się odwlekł, zepsuty pojazd u mechanika, jeśli będzie wszystko ok. jutro z samiusieńkiego rana jadę. Trzymajcie kciuki, żebym dojechała szczęśliwie, a mój pies nie wymiotował :) Dziękuję bardzo w imieniu Państwa i swoim. Postaram się wpadać do Was. Quote
Javena Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Dojechałam szczęśliwie. Odezwę się jeszcze. Quote
Olena84 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 12 godzin temu, Javena napisał: Dojechałam szczęśliwie. Odezwę się jeszcze. Super! Moja szefowa dołączy sie do paczki, wiec bede mogla cos wiecej wyslac Quote
Javena Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Witam! 6 marca będę w Polsce na tydzień czasu , wyślę dla Państwa jakąś kwotę. Nie wiem, co tam słychać, ale jak przyjade, to zadzwonię. Pozdrawiam serdecznie. 1 Quote
Javena Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Pieniążki wyslane. ( 100 zł) Dzwonilam do Panstwa. Ze zdrowiem jest, ani lepiej, ani gorzej. Problem mają z pchłmi. Wpuszczali do piwnicy kota z zewnątrz, bo byly duże mrozy i jakoś dostaly sie do mieszkania. Nie pomagają żadne środki przeciw pchlom. Koty się drapią. Córka przyjechała do nich na jakiś czas. Zawiozla tego kocura do kastracji. Jak to mówia " Biednemu zawsze wiatr w oczy " Mestudio, bardzo proszę zamówić dla kotków to, co zwykle. W sobotę wracam z powrotem. POZDRAWIAM. Quote
Javena Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przepraszam, że tak mało tu jestem. Nie mam zbyt wiele czasu. Wnusia za mała. Trzeba ciągle mieć ją na oku. Wyslalam pieniądze, jak obiecałam, nie wiem tylko, czy dotarly. Udało mi się dziś zadzwonić do Państwa. Otrzymali paczkę od jakiejs pani ze Szczecina. Bardzo dziekuje. Mestudio, proszę dac mi znać, czy doszly pieniądze, bo może znowu coś namieszalam . Może byc na fb, tam łatwiejsze mam dojście. Nie moge ogarnąć tego laptopa còrki. Za każdym razem musi mi pomagać.Ciagle się boję, że jej coś usunę niechcący. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Życzę Wesołych Świąt. Quote
Olena84 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 37 minut temu, Javena napisał: Przepraszam, że tak mało tu jestem. Nie mam zbyt wiele czasu. Wnusia za mała. Trzeba ciągle mieć ją na oku. Wyslalam pieniądze, jak obiecałam, nie wiem tylko, czy dotarly. Udało mi się dziś zadzwonić do Państwa. Otrzymali paczkę od jakiejs pani ze Szczecina. Bardzo dziekuje. Mestudio, proszę dac mi znać, czy doszly pieniądze, bo może znowu coś namieszalam . Może byc na fb, tam łatwiejsze mam dojście. Nie moge ogarnąć tego laptopa còrki. Za każdym razem musi mi pomagać.Ciagle się boję, że jej coś usunę niechcący. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Życzę Wesołych Świąt. Wesołych świąt, kurcze może uda mi sie coś wysłac Państwu, żeby doszło na sobotę Quote
mestudio Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 No ale ja już dawno zakupiłam za te pieniądze karmę dla kotów i dostałam potwierdzenie, że dostarczone - zapłaciłam 115 zł. Ta Pani ze Szczecina to pewnie ta paczka z karmą kocią bo firma jest w Szczecinie EMI Emilia Kolenda :-), także wszystko już ok. Quote
Javena Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Tak, zgadza się. Właśnie takie nazwisko powiedziala. Dziękuje bardzo. Pani Danusia wyslala nawet kartke świąteczną, myślała, że to któraś z nas :) . Quote
Olena84 Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Czy któraś cioteczka też coś wyślę Państwu? ode mnie będzie jakieś ciasto i może owoce i słodycze Quote
Javena Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 16 godzin temu, Olena84 napisał: Czy któraś cioteczka też coś wyślę Państwu? ode mnie będzie jakieś ciasto i może owoce i słodycze Olena, bardzo dziękuję za pamięć. Quote
Recommended Posts