aga616 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To już za tydzień! Czy ktoś się wybiera? Nas Gordoniasty staruje...zobaczymy jak będzie - najgorsza woda - choć mam nadzieję że popłynie, bo z wejściem nie będzie na pewno problemu:p Quote
Talagia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 My mamy jechać, ale mam drobne wątpliwości i możliwe, ze sie nie pojawimy :) Poprostu boje sie, ze Raven poleci gdzies i tyle go zobacze :P Co do wody... Zanurza brzuchol i nie ma zamiaru płynąć... Cóz... Zastanawiam sie czy nie pojechac przynajmniej, zeby zobaczyc jak to wszystko wyglada ;) Bo z polowaniami za duzo nie mam wspolnego ;) Quote
sylrwia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pojedz sprawdz psa, jeżeli się nie uda bedziesz wiedziec nad czym pracować. Próby polowe nie są wyłącznie dla psów, które maja polować. Mają za zadanie sprawdzić młodego psa. Quote
Talagia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Też tak myśle :) Zobaczymy co i jak, a we wrzesniu pojedziemy kolejny raz. Raven powinien do tego czasu oswoic sie z wodą i doszlifować posłuszeństwo ;) Quote
aga616 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Talagia']Też tak myśle :) Zobaczymy co i jak, a we wrzesniu pojedziemy kolejny raz. Raven powinien do tego czasu oswoic sie z wodą i doszlifować posłuszeństwo ;)[/quote] jedźcie! jak już się zgłosiliście - to nie warto rezygnowac! próby polowe mają na celu sprawdzenie wrodzonych predyspozycji psów, więc nie ma co się specjalnie przejmować:lol: do zobaczenia w sobotę ;) Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aga616 Gratulujemy Tonisiowi wygrania całych prób polowych w Krakowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-o :-o :-o :-o :loveu: Quote
aga616 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Nugatowa']Aga616 Gratulujemy Tonisiowi wygrania całych prób polowych w Krakowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-o :-o :-o :-o :loveu:[/quote] Dzięki, dzięki :loveu: sami jesteśmy strasznie zaskoczeni:lol: Toniczyna ma u nas worek ciasteczek wątróbkowych:p To jest po prostu pies-aktor, pies - talent - bo my totalni amatorzy..Ale teraz zamierzamy ćwiczyć i wystartować w konkursach ;) Quote
Talagia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gratulacje dla Tonisia!!! Zaprezentował się naprawde CUDNIE!!! :multi: :multi: No i oczywiście gratulacje dla Velurka!!! :loveu: :loveu: Nam sie niestety nie udało :eviltong: Quote
sylrwia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Talagia']... Nam sie niestety nie udało :eviltong:[/quote] Świetnie,że jednak pojechaliście :lol: teraz wiadomo nad czym popracować i próbujcie znowu;) Quote
bzuma Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Chcialam serdecznie pogratulowac wszystkim uczestnikom PP :loveu: Dodam tez, ze drugiego dnia odbyly sie w Przylasku Field Trialsy i moj rudzielec BETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi zajal lokate I, otrzymal dyplom I stopnia oraz CPC :multi: :multi: :multi: Duma mnie rozpiera i dodam, ze pies ``poszedl na zywca`` , nigdy nie byl szkolony w kierunku FT :) Quote
Grazyn@ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [COLOR=DarkOliveGreen]Ja tez wszystkim gratuluje:lol:. Sladem Bzumy dodam, ze moj Amberek tez startowal w FT i otrzymal dyplom I stopnia, II miejsce.Ogromnie sie ciesze:multi::multi::multi::multi: i gratuluje wszystkim [/COLOR] Quote
Grazyn@ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [COLOR=DarkGreen]Juz raz gratulowalam, ale poniewaz zapodzialo sie gdzies, gratuluje ponownie wszystkim.:Cool!: I tropem Bzumy chwale sie sukcesem mojego Amberka:Cool!::Cool!::Cool!:, ktory na FT zajal drugie miejsce i uzyskal dyplom I stopnia!!! Pozdrawiam[/COLOR] Quote
niufinek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 jestem z krakowa :) od niedawna posiadam wyzelka :) wnioskuje z miejsca przeprowadzenia PP ze przylasek to swietne miejsce na cwiczenie przed PP? Quote
Impresja&Simarilion Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 same próby odbywały się nad wisłą, miejcse całkiem fajne do ćwiczeń Quote
Recommended Posts