__Lara Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Na dniach będą ode mnie ogłoszenia - mam już ją zapisaną w kolejce :) Quote
Avilia Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='__Lara']Na dniach będą ode mnie ogłoszenia - mam już ją zapisaną w kolejce :)[/QUOTE] Super!!! Ona taka ładna - mam nadzieję, że będą się o nią bić! :D Quote
Emiś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='__Lara']Na dniach będą ode mnie ogłoszenia - mam już ją zapisaną w kolejce :)[/QUOTE] Lara, spokojnie na jej miejsce możesz poogłaszać innego psiaka, Gaja jeszcze z 3 tyg. minimum musi u mnie z dzieciami posiedzieć, potem zadbam o ogłoszenia dla niej. Niech inny biedak skorzysta :) Może np. Wilczka byś chciała poogłaszać? :) Quote
__Lara Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Emiś']Lara, spokojnie na jej miejsce możesz poogłaszać innego psiaka, Gaja jeszcze z 3 tyg. minimum musi u mnie z dzieciami posiedzieć, potem zadbam o ogłoszenia dla niej. Niech inny biedak skorzysta :) Może np. Wilczka byś chciała poogłaszać? :)[/QUOTE] Nie ma problemu tylko muszę go znaleźć albo poproszę o link :) Jakby co to służę pomocą w ogłoszonkach dla panny, w tym prosiłabym o jakieś info o niej :) Quote
Klaudus__ Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Mazowszanka']No to ja ją odwiedzam :) :) :) :) :) Quote
Recommended Posts