tunio Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 a ja odswiezam temat i prosze o wiecej fotek 8) Quote
Poświata Posted March 18, 2004 Author Posted March 18, 2004 Carry poczekaj cierpliwie do soboty/niedzieli, bedą fotki z Katowic. Quote
Poświata Posted March 20, 2004 Author Posted March 20, 2004 KATOWICE 2004 Moje fotki jeszcze nie gotowe. Ale natrafiłam na takie zrobione przez Magdę (mgd_a), może mi głowy nie urwie?! pozdrawiam Quote
Poświata Posted March 22, 2004 Author Posted March 22, 2004 Bafi i Poświata tu też obie dziewczyny a tu zdjęcie rodzinne więcej zdjęć w dziale "Katowice..." pozdrawiamy Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Cześć Czy dużo było gończych polskich W Katowicach? Quote
Wojtecki Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 CześćCzy dużo było gończych polskich W Katowicach? Cześć, Zgłoszonych było łącznie : 38 sztuk Ale czy wszystkie dojechały - tego nie wiem :) Myślę,że Hania będzie to wiedziała na pewno 8) Quote
PATIszon Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Magda, A skad pochodzi Twoj gonczy? Moja kolezanka ma z Gonca Pomorskiego. Moze to rodzina? :wink: Quote
Magda i Saga Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Moja Saga urodziła sie pod Olsztynem w Rusi. Naprawde nazywa sie Beta przydomek Ruś nad Łyną. W maju skończy 2 lata. Trzeba by pogrzebac w rodowodzie, moze to jakaś daleka rodzinka jest. :) ja sobie żartuję, że moja susia pochodzi z nierozbitej rodziny, bo hodowca pan Kamiński ma i ojca, i matkę Sagi. Quote
Dalmati&Maja Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 Mam już zdjęcia mojej sunki :D ale nie wiem jak je tu wstawić... :-? :oops: Może ktoś pomoże...? :P Quote
Dalmati&Maja Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 A może wiecie jak zmienic rozmiar zdjątek? :D Bo te ewidentnie są za duże 8) !! Pozdrówka, Dalmati & Maja Quote
Poświata Posted March 24, 2004 Author Posted March 24, 2004 Mam już zdjęcia mojej sunki :D ale nie wiem jak je tu wstawić... :-? :oops: Może ktoś pomoże...? :P Zajrzyj na pierwszą stronę "Galerii...", zaraz na początku jest wyjaśnione jak wstawiać zdjęcia. pozdrawiamy Quote
Kuba_Filip Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 A może wiecie jak zmienic rozmiar zdjątek? :D Bo te ewidentnie są za duże 8) !!Pozdrówka, Dalmati & Maja Zmienić rozmiar możesz w każdym edytorze graficznym (chyba :P ): Photoshop itp. itd. napewno masz na komputerze jakiś darmowy. Quote
Alsa Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Tak jak obiecywałam, nowe "zimowe" zdjęcia:) W parku na spacerze: z kolegą;) i znowu Gaja: z zabawką: Myślę,że starczy;) Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 A teraz czekamy na zdjęcia z sesji wiosennych. Od Alsy i reszty grupy VI. pozdrawiamy Quote
Gosia & c.o. Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Jak narazie to u nas zimno i śnieg za oknem, więc o sesji wiosennej nie ma mowy.... :cry: Quote
Ania i Salma Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 U nas na szczęście śniegu nie ma i bardzo dobrze :lol: Trzymajcie za nas kciuki w niedzielę, bo będziemy reprezentować gończe na zawodach agility :wink: Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Trzymajcie za nas kciuki w niedzielę, bo będziemy reprezentować gończe na zawodach agility Będziemy trzymać, :thumbs: bardzooo mocnooo. A w poniedziałek, w wolnej chwili, skrobnij parę słów jak było. pozdrawiamy Quote
shangri_la Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ja trzymam mocno :) baa pojde nawet zobaczyc , tylko czy macie jakies znaki rozpoznawcze oprocz kropek?? :) ( mam nadzieje ze nie bedzie duzo dalmatynczykow to moze mi sie uda was poznac jako was :P ) Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Jak narazie to u nas zimno i śnieg za oknem, więc o sesji wiosennej nie ma mowy.... :cry: Poczekamy cierpliwie. Kiedyś ta wiosna pewnie dojdzie. Oby jak najprędzej. Czego wszystkim życzymy Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 ja trzymam mocno :)baa pojde nawet zobaczyc , Shangri, jak pogoda pozwoli pstryknij może parę fotek. Jesteśmy ciekawi. pozdrawiamy Quote
Gosia & c.o. Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Ania my też wszystkimi kropkami trzymamy kciuki :wink: Czy Maja ma biało-brązowe kropki???? czy to tylko złudzenie :roll: Quote
Alsa Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Gosiu to złudzenie, a szkoda. Zdjęcie zostało zrobione w złym świetle. Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Oooo, widzę że Dalmati&Maja dorobiła się kropkowanego emblemaciku. I bardzo dobrze. :klacz: Lubię widzieć z kim mam przyjemność plotkować. :roflt: pozdrawiamy Quote
Dalmati&Maja Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 A no Beata jak widać dorobiłam się :D ale sama nie umiałam tego zrobić... :oops: pochwały proszę kierować do Alsy , która zechciała mi pomóc :P !!! A co do kolorków mojego maleństwa to jest ona 'zwyczajna' czarno-biała tak jak Wasze :lol: Niestety znajoma, która robiła te zdjęcia pstryknęła je w złym świetle... :( ale jak będę miała już zdjątka w naturalnych kolorach Maji, to może znów ktoś się zlituje i mi je wstawi... 8) :lol: Pozdrówka, Dalmati & Maja Quote
Recommended Posts