Jump to content
Dogomania

GALERIA GRUPY VI - (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Cześć

Czy dużo było gończych polskich W Katowicach?

Cześć,

Zgłoszonych było łącznie : 38 sztuk

Ale czy wszystkie dojechały - tego nie wiem :)

Myślę,że Hania będzie to wiedziała na pewno 8)

Posted

Moja Saga urodziła sie pod Olsztynem w Rusi. Naprawde nazywa sie Beta przydomek Ruś nad Łyną. W maju skończy 2 lata. Trzeba by pogrzebac w rodowodzie, moze to jakaś daleka rodzinka jest. :) ja sobie żartuję, że moja susia pochodzi z nierozbitej rodziny, bo hodowca pan Kamiński ma i ojca, i matkę Sagi.

Posted
Mam już zdjęcia mojej sunki :D ale nie wiem jak je tu wstawić... :-? :oops: Może ktoś pomoże...? :P

Zajrzyj na pierwszą stronę "Galerii...", zaraz na początku jest wyjaśnione jak wstawiać zdjęcia.

pozdrawiamy

Posted
A może wiecie jak zmienic rozmiar zdjątek? :D Bo te ewidentnie są za duże 8) !!

Pozdrówka, Dalmati & Maja

Zmienić rozmiar możesz w każdym edytorze graficznym (chyba :P ): Photoshop itp. itd. napewno masz na komputerze jakiś darmowy.
Posted
Trzymajcie za nas kciuki w niedzielę, bo będziemy reprezentować gończe na zawodach agility

Będziemy trzymać, :thumbs: bardzooo mocnooo.

A w poniedziałek, w wolnej chwili, skrobnij parę słów jak było.

pozdrawiamy

Posted

ja trzymam mocno :)

baa pojde nawet zobaczyc , tylko czy macie jakies znaki rozpoznawcze oprocz kropek?? :) ( mam nadzieje ze nie bedzie duzo dalmatynczykow to moze mi sie uda was poznac jako was :P )

Posted
Jak narazie to u nas zimno i śnieg za oknem, więc o sesji wiosennej nie ma mowy.... :cry:

Poczekamy cierpliwie. Kiedyś ta wiosna pewnie dojdzie. Oby jak najprędzej. Czego wszystkim życzymy

Posted

A no Beata jak widać dorobiłam się :D ale sama nie umiałam tego zrobić... :oops: pochwały proszę kierować do Alsy , która zechciała mi pomóc :P !!! A co do kolorków mojego maleństwa to jest ona 'zwyczajna' czarno-biała tak jak Wasze :lol: Niestety znajoma, która robiła te zdjęcia pstryknęła je w złym świetle... :( ale jak będę miała już zdjątka w naturalnych kolorach Maji, to może znów ktoś się zlituje i mi je wstawi... 8) :lol:

Pozdrówka, Dalmati & Maja