Aga76 Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Wszystko zdrożeje, dorzucę grosik. Trzymajcie się zdrowo i bezpiecznie. Quote
KrystynaS Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Ode mnie też pójdzie przelew ale pod koniec miesiąca 1 Quote
tobciu Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Dzień dobry. Dziękuję za wpłaty. To już na 1 Listopada będzie. :-) Pani Natalka jeszcze nie była u Pana Mariana. Pisała w zeszłym tygodniu, że przeprasza, wcześniej padało i padało, a teraz jest na zwolnieniu. Napisałam, by zadbała o zdrowie. A Pan Marian jest gdzie jest.. poczeka. Może akurat do 12/09/2020 uda się Pani ogarnąć. Uzupełniam uaktualnione rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. 1 Quote
b-b Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Dnia 6.09.2020 o 21:14, tobciu napisał: Dzień dobry. Dziękuję za wpłaty. To już na 1 Listopada będzie. :-) Pani Natalka jeszcze nie była u Pana Mariana. Pisała w zeszłym tygodniu, że przeprasza, wcześniej padało i padało, a teraz jest na zwolnieniu. Napisałam, by zadbała o zdrowie. A Pan Marian jest gdzie jest.. poczeka. Może akurat do 12/09/2020 uda się Pani ogarnąć. Uzupełniam uaktualnione rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 B-b dziekuję za wstawienie zdjęcia. Dziękuję Wam za wpłaty. To Pan Marian ma uprzątnięte na 12/09/2020 Dziękuję za pamięć o Reksie i Panie Marianie. :-) Uzupełniam uaktualnione rozliczenie. KLIK. 1 Quote
tobciu Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 mdk8 - dziękuję za przelew. Uzupełnię rozliczenie, jak odbiorę laptop z naprawy. Quote
tobciu Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Dzień dobry. Dziękuję za wpłaty. Pani Emilka przed Wszystkimi Świętymi przygotuje "miejsce" Pana Mariana. Prosiłam by przyjrzała się temu drewnianemu obramowaniu, czy już zbutwiałe, czy jeszcze się trzyma. Uzupełniam uaktualnione rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
Lida Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Tobciu, podeślij mi numer konta, to prześlę grosik na znicz Quote
tobciu Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Pamiętamy, wspominamy.. Jestem pewna, że Pan Marian z zadowolonym Reksem u boku, trzymającym w pysku "zwiędniętą" piłkę nożną - patrzą na nas i do nas machają. Jeden ręką, drugi ogonem. :-) Dziękuję, że o Nich pamiętacie.. ** Pani Emilka ogarnęła grób, nie zdążyła zanieść kwiatów i wkładów do zniczy. ** 2 Quote
tobciu Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Dzień dobry, Pani Emilka przysłała zdjęcie, z poślizgiem za pażdziernikowo-listopadowe sprzątanie. Przed świętami zajrzy również, ogarnie jak będzie potrzeba i zapali znicze. Uzupełniłam również rozliczenie, KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. 1 1 Quote
KrystynaS Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Witam się i ja, dzięki za wiadomość Quote
KrystynaS Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Wigilijne świąteczne życzenia ode mnie 2 Quote
tobciu Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Ciepła Bliskich. I ZDROWIA nade wszystko. Wszystkim Wam serdecznie życzę. 2 Quote
tobciu Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Hej, musiałam być wczoraj w Stepnicy. Zajrzałam do Pana Mariana i Reksa. :-) Pani Emilka przed świętami nie dała rady posprzątać. Zapaliłam 3 wkłady, a w Reksową świeczkę włożyłam elektryczny znicz, by świeciło się dłużej światełko. Złożyłam Im życzenia od Was. I powiedziałam, że tęskno za Nimi.. Na początku lutego muszę znowu pojechać, to zajrzę do Nich. 2 Quote
Aga76 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Mieli Panowie najmilsze odwiedziny w okresie świątecznym :) Quote
KrystynaS Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Tobciu dziękuję. Magia tego wątku, magia Pana i Psa - pamiętamy i ciągle tu wracamy Quote
tobciu Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dzień dobry, jest początek lutego, zgodnie z tym co pisałam powyżej - zajrzałam do Pana Mariana i Reksa. Elektryczny znicz u Reksa jeszcze światełko blade dawał. Zapaliłam 4 wkłady. Pozdrowiłam Ich od nas wszystkich. :-) 2 Quote
b-b Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dzięki ,że tam byłaś. Postaram się po wypłacie coś znowu przesłać na opiekę nad grobem. Quote
Recommended Posts