tobciu Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Hej, cieszę się, że zaglądacie. Pana Mariana znacie z moich opowieści, zdjęć. Część z Was pisała do Pana, a Pan Marian odpisywał. Patrycja96 była z Panem w kontakcie telefonicznym. W długi majowy weekend przez przypadek, przerzucając kanały natrafiłam na film. Zatrzymałam się na chwilę, bo aktor Pan Wojciech Siemion, w tym filmie przypominał mi z zachowania i też z fizjonomii Pana Mariana. I tak obejrzałam cały film z tym uczuciem - jejku.. jak Pan Marian. Dzielę się z Wami zatem filmem, by przybliżyć Wam naszego Pana Mariana - Mieczysław Gawełek, to taki nasz Pan Marian.. prostolinijny, szczery, dobroduszny, proludzki i prozwierzęcy człowiek. WOLNA SOBOTA (1977) http://www.filmweb.pl/film/Wolna+sobota-1977-11759 Polecam. Kawałek tu : Cieszę się, że "wpadłam" na ten film, chętnie do niego wrócę, tak jakby do Pana Mariana. Eh, no żal mi Go.. Quote
b-b Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 A jak finanse? Podrzuć mi proszę na PW dane to choć skromne 20zł wpłacę. Quote
tobciu Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Finanse są, na razie nie trzeba, dzięki. Niech się rozliczę wpierw z tych. Quote
Aga76 Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Dobra myśl, jak najbardziej popieram pomysł zakupów dla Reksa. Quote
KrystynaS Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Tak tobciu, zaglądamy tu. To nasz wątek i tylko szkoda, że tak się potoczył. Ciekawe jak Rex. Quote
jola&tina Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Zaglądamy i pamiętamy. Dobrze, że Reksiu ma dom. Schronisko - aż strach pomyśleć ....... Tobciu, jak będą potrzebne pieniążki - pisz. Quote
tobciu Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Zrobiłam 02/06 zamówienie dla Reksa, bezpośrednio do nowego domu. Zadzwoniłam do Pani by zapytać czy przyjmie dla Reksa paczkę. U Reksa dobrze, przed upałem chroni się w swojej szopce. Popołudnie przychodzi na werandę, gdy już tam słońca nie ma. Quote
tobciu Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Skąd dodajecie zdjęcia ? Dodawałam zawsze poprzez fotoshok. Ale się tam pozmieniało i już teraz nie mogę. Quote
Aga76 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ostatnio bezpośrednio z kompa wrzucam, tylko wcześniej zmniejszam. Quote
tobciu Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 33 minuty temu, Aga76 napisał: Ostatnio bezpośrednio z kompa wrzucam, tylko wcześniej zmniejszam. Dziękuję ! :-) Na najprostsze rozwiązania wpaść najtrudniej. :-D Uzupełniłam zdjęcia w ostatnich postach. Quote
Aga76 Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 tobciu, dziękujemy pięknie za zdjęcia Pamiętamy (*) Quote
b-b Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Szkoda, naprawdę szkoda,że lost tak chciał... Pamiętamy [*] Quote
KrystynaS Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Jestem i ja. Cieszę się, że Rex ma się dobrze, że dobrze mu w nowym domu, z nowymi opiekunami. Dzięki za zdjęcia [*] Quote
tobciu Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Hej.. myślę, często o Panu Marianie.. gdy jestem w jakimś supermarkecie, myślę o zakupach dla Pana.. Ostatnie dni "chodził" mi Pan po głowie... i właśnie skojarzyłam... 12/09/2018 Pan Marian miałby urodziny... W minioną niedzielę wracając z nad morza miałam myśl by zajechać do Stepnicy... ale za późno wyjechaliśmy, trzeba było już wracać szybko do domu.. i do Stepnicy nie zajechałam... Panie Marianie... któregoś weekendu przyjadę zapalić Panu świeczkę... Brak Pana.. 1 Quote
tobciu Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Skontaktuję się z nową rodziną Reksa. Może puszki zamówię staruszkowi Reksowi. 2 Quote
Aga76 Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 I jak zaglądam (*) Ciekawe co tam u Reksa. Quote
Nadziejka Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Reksinku najlepsiutkiego kochany P Mariannie pamietam Quote
tobciu Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Reksowa Pani chyba zmieniła nr tel, bo smsy nie dochodzą. Poprosiłam Panią Ewę ze Stepnicy by zajrzała do Reksa. Chciałabym zamówić puszki. Albo sama zawiozę. Któregoś weekendu w październiku, przed 1 listopada pojadę zaświecić Panu Marianowi od nas światełko.... :-( Eh... żal mi Go... Quote
Aga76 Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Czekamy na wieści z domu Reksa. Smutno... poczucie niesprawiedliwości czy może przewrotności losu wciąż się odzywa... (*) Quote
KrystynaS Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Tobciu fajnie by było jakbyś mogła pojechać do Stepnicy Quote
tobciu Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Hej, uzupełnię trochę informacji. W czerwcu Reks miał udar. Pani Natala zadzwoniła do mnie. Zawalczyła Pani o Reska. Pan Marian jeszcze na swojego piesia trochę poczeka. Reks jest pod kontrolą, dostaje leki. Trzyma się. Latem nie miałam z panią kontaktu, bo wymieniła telefon, nie mogła się ze mną skontaktować, ani ja z panią. Pani Ewa dawała mi znać w sierpniu, że Reks na podwórku drepta, to byłam spokojna, że jest, że żyje. Zamówiłam dla Reksa 07/10/18 jak poniżej. z Dostawą do Pani Ewy, która zawiozła Reksowi zamówienie i dała Pani Natalii numer do mnie. Pani Natala zadzwoniła, zatem śpieszę dać Wam znać, że Reks się trzyma. W zeszłym tygodniu byli na kontroli. Zrobiłam zamówienie dziś 21/10/2018 dla Reksa, z dostawą bezpośrednio do niego. Bardzo będę chciała pojechać w kolejny weekend, by zaświecić świeczkę Panu Marianowi. Rozliczenie uzupełniłam. Quote
Recommended Posts