perpe-tua Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='wawer']To go wyściskaj ode mnie mooocno![/QUOTE] Jest co ściskać :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='perpe-tua']Jest co ściskać :loveu:[/QUOTE] oj tak tak ;) całe kilogramy kudłatego szczęścia :lol: i ode mnie proszę przystojniaka wyściskac :loveu: Quote
sylwija Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 zmieniłam tytuł, bo już umowa podpisana juz nie jest Tymon niczyj, tylko ma swoja rodzinę, która na niego czeka,. a przeprowadzka za miesiąc Quote
wawer Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Pięknie się czyta, że już nie jest niczyj, ale przecież on był nasz! Nie był niczyj, tylko nie miał tej własnej, jedynej rodziny. Ale nie był sierotą, wszyscy go kochamy... jak możemy... wirtualnie ;), ale to zawsze lepiej niż nic. Quote
Ellig Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='sylwija']zmieniłam tytuł, bo już umowa podpisana juz nie jest Tymon niczyj, tylko ma swoja rodzinę, która na niego czeka,. a przeprowadzka za miesiąc[/QUOTE] Tymon zasluzyles na ten cudowny dom.Sylwia gratuluję i dziekuje dobra kobieto:) Quote
sylwija Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Jeszcze miesiąc jeszcze mam obawy jak sie potoczy Tymonowi powiem jak bedzie wyjazd! Quote
zozola77 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 no to odliczamy i kciukamy...a widomo dokładnie którego wrzesnia miałaby byc przeprpowadzka Tymonka ..czy to dopiero póxnioej bedzie wiadome/? Quote
sylwija Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Pani wyjezdza 1 wrzesnia na 3 tyg i potem Jej zwieraki zostają pod opiela jnnej osoby dlatego Tymon u mnie, zeby mu stresu oszczedzic Bo teraz by ok.dwoch tyg spedzil z nowa rodzina, poetm trzy- z kims innym A tak- na spokojnie :) Quote
zozola77 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 a to teraz juz wszystko jasne..:) jasne ze dla Tymona tak lepiej.... Quote
lula2010 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 super ,ze chlopak wreszcie znalazl SWOJ DOM :multi: Quote
sylwija Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 a tu jeszcze zdjęcia u mnie, kolejne pewnie z nowego domku :) [URL]https://www.facebook.com/sylwia.parzuchowskazareba/media_set?set=a.596266833757538.1073741879.100001226799246&type=3[/URL] posłanko już zamówione ;) Quote
Livka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='obraczus87']W poniedziałek na konto Tymonka trafi [B]200zł z Kundelkowej Skarbonki[/B]. Bardzo prosze o potwierdzenie wpłaty tutaj na wątku Tymonka :) Trzymam kciuki :) jeśli Tymonek pojedzie do DS, prosze przeznaczyć pieniądze na inną bidę, którą zajmuje się sylwija.[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy [B]Kundelkowej Skarbonce [/B]- za zasilenie Tymonkowej skarbonki, 200 zł wpłynęło na konto 19.08.2013r. Z tych pieniążków mogliśmy spłacić dług za jedzonko dla Tymona - jeszcze raz pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Na konto Tymonka wpłynęła również kaska od [B]Karoliny H. - [/B]wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Sylwija - przelew za karmę dziś poleciał - jak dotrze daj znać ... ;) Quote
wawer Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) [quote name='sylwija'] Jednocześnie od Prezes Fundacji ZP dostałam wczoraj info, że z bazarku [B]wawer [/B]wpłynęło 160 zl - bardzo dziękuję w imieniu Tymona :) Ponieważ dlug w lecznicy spłacony, to poproszę o zakup z tej kwoty karmy i szamponu dla Tymona :) jeszcze miesiąc ponad, więc się przyda. Jeśli z dogo zostaną jakieś pieniążki, to może się z Panią Ewą umówię jakoś wpół drogi - będzie mniejszy stres dla Tymona - i byłoby na paliwo..Co Wy na to?[/QUOTE] Ech, sylwija, ale tej wpłaty nie wpisałaś w post rozliczeniowy albo nie widzę ;). Aktualizacja jest z datą 27.08 i ostatnia wpłata zanotowana w poście to 19.08, moja była 21-go. Edited September 1, 2013 by wawer Quote
sylwija Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='wawer']Ech, sylwija, ale tej wpłaty nie wpisałaś w post rozliczeniowy albo nie widzę ;). Aktualizacja jest z datą 27.08 i ostatnia wpłata zanotowana w poście to 19.08, moja była 21-go.[/QUOTE] ja nie wpisuję w drugim poście, nie mam tam możliwości edycji- Livka ogrania finanse, które wpływają na Tymona na jej konto wpłata poszła na Fundację, a Fundacja mi potwierdziła na pw na FB nie znalazłam miejsca, gdzie Fundacja rozpisuje finanse, przez pewien czas wpisywała w wydarzenie Tymona, ale potem przestała Info o spłaceniu reszty długu w lecznicy odszukałam na stronie na FB fundacyjnej, a potwierdzenie wpłaty z bazarku otrzymałam na pw na fb i ustaliłam, żeby zostało to przeznaczone na karmę i szampon dla Tymona - dlatego tylko w poście bieżącym o tym pisałam, nawet szczerze mówiąc nie jestem w stanie zweryfikować i zaktualizować wpłat na Fundację, które przeklejałam do pierwszego postu, bo przepisywałam z wydarzenia to, co było umieszczane Quote
wawer Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Faktycznie, nie zauważyłam, że księgowość w drugim pocie prowadzi Livka :crazyeye:, bo na ogół jest to osoba zakładająca wątek. Ale, tak to już jest, jak kto inny zbiera i rozlicza pieniążki, kto inny je wydaje i jeszcze inny (Tymon) z nich korzysta :). Quote
__Lara Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 To ja nawet nie wiedziałam, że Tymonek domek znalazł! :crazyeye: :D :D :D wchodzę, a tu takie rzeczy cudowne :loveu::loveu::loveu: Quote
sylwija Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='wawer']Faktycznie, nie zauważyłam, że księgowość w drugim pocie prowadzi Livka :crazyeye:, bo na ogół jest to osoba zakładająca wątek. Ale, tak to już jest, jak kto inny zbiera i rozlicza pieniążki, kto inny je wydaje i jeszcze inny (Tymon) z nich korzysta :).[/QUOTE] Livka jest niezastąpiona jako skarbnik-księgowa :) ja to nawet z liczeniem mam kłopoty ;) Tymon miewa się dobrze, teraz bardziej energiczny, bo chłodniej, u nas już czuć wyraźnie jesień.. ale mam nadzieję, ze deszcze, wilgoć.. poczekają z nadejściem aż Tymon się przeprowadzi do domku :) a mialam zmierzyć go i wciąż zapominałam, wiec teraz melduję, że Tymon w kłębie ma 68 cm Quote
Ellig Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Tymonku z ciebie jest prawdziwy duzy "niedzwiedz":) Quote
zozola77 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 zagladam do psiaka w niedzielny poranek i już sie zaczął wrzesień.... Quote
Livka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ciocia [B]Funky[/B] przysłała jeszcze za wrzesień swoją deklarację - bardzo dziękujemy :Rose: Myślę ciociu Funky, że możesz już przekazać swoją deklarację na inną psią biedę - Tymonek już jedną nogą w swoim domku :loveu: Quote
sylwija Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 z bazarku [B]wawer [/B]Fundacja Zwierzęca Polana zamówiła karmę i szampon, ale niestety jeszcze nie dotarły (zamówienie poszło w tamtym tygodniu - zaraz miną dwa tygodnie..) i Tymon niestety je Sensi moich psów aktualnie, bo nie mam Balance, mam tylko nadzieję, że nie przytyje i ze karma szybko dotrze w końcu.. poza tym Tymon ma się świetnie, mimo niepogody ;) jak dobrze pójdzie, to za dwa tyg. wyjazd ;) Quote
terra Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Bardzo się ciesze, że Tymonek ma domek :) i trzymam kciuki, żeby przeprowadzka odbyła się bezstresowo :) Quote
Recommended Posts