Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie się czyta, że już nie jest niczyj, ale przecież on był nasz! Nie był niczyj, tylko nie miał tej własnej, jedynej rodziny. Ale nie był sierotą, wszyscy go kochamy... jak możemy... wirtualnie ;), ale to zawsze lepiej niż nic.

Posted

[quote name='sylwija']zmieniłam tytuł, bo już umowa podpisana
juz nie jest Tymon niczyj, tylko ma swoja rodzinę, która na niego czeka,. a przeprowadzka za miesiąc[/QUOTE]
Tymon zasluzyles na ten cudowny dom.Sylwia gratuluję i dziekuje dobra kobieto:)

Posted

Pani wyjezdza 1 wrzesnia na 3 tyg i potem
Jej zwieraki zostają pod opiela jnnej osoby
dlatego Tymon u mnie, zeby mu stresu oszczedzic
Bo teraz by ok.dwoch tyg spedzil z nowa rodzina, poetm trzy- z kims innym
A tak- na spokojnie :)

Posted

a tu jeszcze zdjęcia u mnie, kolejne pewnie z nowego domku :)

[URL]https://www.facebook.com/sylwia.parzuchowskazareba/media_set?set=a.596266833757538.1073741879.100001226799246&type=3[/URL]

posłanko już zamówione ;)

Posted

[quote name='obraczus87']W poniedziałek na konto Tymonka trafi [B]200zł z Kundelkowej Skarbonki[/B].
Bardzo prosze o potwierdzenie wpłaty tutaj na wątku Tymonka :)

Trzymam kciuki :) jeśli Tymonek pojedzie do DS, prosze przeznaczyć pieniądze na inną bidę, którą zajmuje się sylwija.[/QUOTE]
Ślicznie dziękujemy [B]Kundelkowej Skarbonce [/B]- za zasilenie Tymonkowej skarbonki, 200 zł wpłynęło na konto 19.08.2013r.
Z tych pieniążków mogliśmy spłacić dług za jedzonko dla Tymona - jeszcze raz pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Na konto Tymonka wpłynęła również kaska od [B]Karoliny H. - [/B]wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

Sylwija - przelew za karmę dziś poleciał - jak dotrze daj znać ... ;)

Posted (edited)

[quote name='sylwija']
Jednocześnie od Prezes Fundacji ZP dostałam wczoraj info, że z bazarku [B]wawer [/B]wpłynęło 160 zl - bardzo dziękuję w imieniu Tymona :)
Ponieważ dlug w lecznicy spłacony, to poproszę o zakup z tej kwoty karmy i szamponu dla Tymona :)

jeszcze miesiąc ponad, więc się przyda.
Jeśli z dogo zostaną jakieś pieniążki, to może się z Panią Ewą umówię jakoś wpół drogi - będzie mniejszy stres dla Tymona - i byłoby na paliwo..Co Wy na to?[/QUOTE]

Ech, sylwija, ale tej wpłaty nie wpisałaś w post rozliczeniowy albo nie widzę ;). Aktualizacja jest z datą 27.08 i ostatnia wpłata zanotowana w poście to 19.08, moja była 21-go.

Edited by wawer
Posted

[quote name='wawer']Ech, sylwija, ale tej wpłaty nie wpisałaś w post rozliczeniowy albo nie widzę ;). Aktualizacja jest z datą 27.08 i ostatnia wpłata zanotowana w poście to 19.08, moja była 21-go.[/QUOTE]

ja nie wpisuję w drugim poście, nie mam tam możliwości edycji- Livka ogrania finanse, które wpływają na Tymona na jej konto
wpłata poszła na Fundację, a Fundacja mi potwierdziła na pw na FB
nie znalazłam miejsca, gdzie Fundacja rozpisuje finanse, przez pewien czas wpisywała w wydarzenie Tymona, ale potem przestała
Info o spłaceniu reszty długu w lecznicy odszukałam na stronie na FB fundacyjnej, a potwierdzenie wpłaty z bazarku otrzymałam na pw na fb i ustaliłam, żeby zostało to przeznaczone na karmę i szampon dla Tymona - dlatego tylko w poście bieżącym o tym pisałam, nawet szczerze mówiąc nie jestem w stanie zweryfikować i zaktualizować wpłat na Fundację, które przeklejałam do pierwszego postu, bo przepisywałam z wydarzenia to, co było umieszczane

Posted

Faktycznie, nie zauważyłam, że księgowość w drugim pocie prowadzi Livka :crazyeye:, bo na ogół jest to osoba zakładająca wątek. Ale, tak to już jest, jak kto inny zbiera i rozlicza pieniążki, kto inny je wydaje i jeszcze inny (Tymon) z nich korzysta :).

Posted

[quote name='wawer']Faktycznie, nie zauważyłam, że księgowość w drugim pocie prowadzi Livka :crazyeye:, bo na ogół jest to osoba zakładająca wątek. Ale, tak to już jest, jak kto inny zbiera i rozlicza pieniążki, kto inny je wydaje i jeszcze inny (Tymon) z nich korzysta :).[/QUOTE]

Livka jest niezastąpiona jako skarbnik-księgowa :) ja to nawet z liczeniem mam kłopoty ;)

Tymon miewa się dobrze, teraz bardziej energiczny, bo chłodniej, u nas już czuć wyraźnie jesień..
ale mam nadzieję, ze deszcze, wilgoć.. poczekają z nadejściem aż Tymon się przeprowadzi do domku :)

a mialam zmierzyć go i wciąż zapominałam, wiec teraz melduję, że Tymon w kłębie ma 68 cm

• 2 weeks later...
Posted

Ciocia [B]Funky[/B] przysłała jeszcze za wrzesień swoją deklarację - bardzo dziękujemy :Rose:

Myślę ciociu Funky, że możesz już przekazać swoją deklarację na inną psią biedę - Tymonek już jedną nogą w swoim domku :loveu:

Posted

z bazarku [B]wawer [/B]Fundacja Zwierzęca Polana zamówiła karmę i szampon, ale niestety jeszcze nie dotarły (zamówienie poszło w tamtym tygodniu - zaraz miną dwa tygodnie..) i Tymon niestety je Sensi moich psów aktualnie, bo nie mam Balance, mam tylko nadzieję, że nie przytyje i ze karma szybko dotrze w końcu..

poza tym Tymon ma się świetnie, mimo niepogody ;) jak dobrze pójdzie, to za dwa tyg. wyjazd ;)