Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w pierwszym poście zaktualizowałam wpływy dokonywane na Fundację :loveu:

I teraz tak, znów jest gorsza i lepsza wiadomość, zacznę od gorszej..

Tymon będzie miał we wtorek zabieg kolejny. Niestety :( Chodzi o ten nieszczęsny krwiak który jest, wchłania się, ale jednak bardzo powoli. Jest niekrwawiący niebolący, ale wciąż jest, zmniejszanie następuje zbyt powoli. Stąd decyzja o operacyjnym jego usunięciu.
Trzymajcie, proszę kciuki, bo to znów narkoza, no i ingerencja chirurgiczna..
ja zawsze się obawiam..

Dobra wiadomość za to jest taka, że skóra, sierść, ucho, oczy i ogólne samopoczucie - wszystko prawidłowo. Tymon czuje się dobrze, ma dobry nastrój, energię, apetyt. Coraz lepiej wygląda też :)

Posted

zabieg dzisiaj - prośba o kciuki i ciepłe myśli

ja akurat dzisiaj będę w lecznicy - mój Aron bardzo choruje, więc i tak muszę jechać (choć jestem na zwolnieniu i powinnam leżeć.. kurcze no..) więc zajrzę do Tymona, nie wiem, o której dokładnie ma zabieg.. Niby prosta i krótka sprawa, ale zawsze troszkę się człowiek martwi.. Ale Tymon jest dzielny i silny ;)

Posted

Obczytałam się o Tymonie, cały wątek przeleciałam. Gdybym trafiła na niego wcześniej, tobym Wam go pazurami wydarła, bo ja pod Radomiem mieszkam i nie miałabym daleko :evil_lol: Ale w międzyczasie adoptowałam inną wyrzuconą bidę spod Wawy, a na czwartego psa mój Towarzysz Małżonek się nie zgodzi, nawet na tymczas:placz: Ale cudo niezwykłe:loveu:

Posted

Pan doktor zadowolony :)

przypomnę o bazarku na fb - [URL]http://www.facebook.com/events/358474440931958/[/URL]

fajne fanty i został przedłużony - zapraszamy

Posted

[quote name='__Lara']on ma taką urodę, że jak mu całkiem futerko zarośnie to będzie rozchwytywany :)[/QUOTE]
po przeczytaniu watku i obejrzeniu zdjec,stwierdzilismy z mezem ,ze psiak uroda niedzwiadka przypomina...:lol:

Posted

[quote name='lula2010']po przeczytaniu watku i obejrzeniu zdjec,stwierdzilismy z mezem ,ze psiak uroda niedzwiadka przypomina...:lol:[/QUOTE]

Dokładnie :)
Nie mogę sie doczekac az zarosnie ;)

Posted

jutro Pani doktor obejrzy i obada Tymona i zaopiniuje, co dalej
czy już może do dt jechać, czy jeszcze trzeba się wstrzymać
panie, które się nim opiekują w szpitalu mówią, że czuje się bardzo dobrze, ze to miły i kochany pies

jak mi się uda, to go jutro odwiedzę choć na chwilkę, bardzo bym chciała