__Lara Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 on ma taką urodę, że jak mu całkiem futerko zarośnie to będzie rozchwytywany :) Quote
sylwija Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 w pierwszym poście zaktualizowałam wpływy dokonywane na Fundację :loveu: I teraz tak, znów jest gorsza i lepsza wiadomość, zacznę od gorszej.. Tymon będzie miał we wtorek zabieg kolejny. Niestety :( Chodzi o ten nieszczęsny krwiak który jest, wchłania się, ale jednak bardzo powoli. Jest niekrwawiący niebolący, ale wciąż jest, zmniejszanie następuje zbyt powoli. Stąd decyzja o operacyjnym jego usunięciu. Trzymajcie, proszę kciuki, bo to znów narkoza, no i ingerencja chirurgiczna.. ja zawsze się obawiam.. Dobra wiadomość za to jest taka, że skóra, sierść, ucho, oczy i ogólne samopoczucie - wszystko prawidłowo. Tymon czuje się dobrze, ma dobry nastrój, energię, apetyt. Coraz lepiej wygląda też :) Quote
Ajula Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 o rany znowu operacja :( biedny Tymonek, no i pieniędzy będzie jeszcze więcej trzeba... Quote
Aldrumka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 czyli jutro zabieg - trzymamy kciuki aby wszystko było ok. Quote
sylwija Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 zabieg dzisiaj - prośba o kciuki i ciepłe myśli ja akurat dzisiaj będę w lecznicy - mój Aron bardzo choruje, więc i tak muszę jechać (choć jestem na zwolnieniu i powinnam leżeć.. kurcze no..) więc zajrzę do Tymona, nie wiem, o której dokładnie ma zabieg.. Niby prosta i krótka sprawa, ale zawsze troszkę się człowiek martwi.. Ale Tymon jest dzielny i silny ;) Quote
BerciaP. Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Obczytałam się o Tymonie, cały wątek przeleciałam. Gdybym trafiła na niego wcześniej, tobym Wam go pazurami wydarła, bo ja pod Radomiem mieszkam i nie miałabym daleko :evil_lol: Ale w międzyczasie adoptowałam inną wyrzuconą bidę spod Wawy, a na czwartego psa mój Towarzysz Małżonek się nie zgodzi, nawet na tymczas:placz: Ale cudo niezwykłe:loveu: Quote
Livka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Wpłynęła ostatnia wpłata z bazarku cegiełkowego - dziękujemy :):):) Quote
M&S Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='sylwija']Juz po zabiegu. Wszystko ok :)[/QUOTE] Teraz będzie już tylko lepiej:) Quote
sylwija Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Pan doktor zadowolony :) przypomnę o bazarku na fb - [URL]http://www.facebook.com/events/358474440931958/[/URL] fajne fanty i został przedłużony - zapraszamy Quote
M&S Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='sylwija']Pan doktor zadowolony :) [/QUOTE] Jak Pan Doktor zadowolony, to musi być dobrze:) Quote
Funky Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='sylwija']Juz po zabiegu. Wszystko ok :)[/QUOTE] O Jezu, jak dobrze to słyszeć! <3<3<3 Quote
lula2010 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='__Lara']on ma taką urodę, że jak mu całkiem futerko zarośnie to będzie rozchwytywany :)[/QUOTE] po przeczytaniu watku i obejrzeniu zdjec,stwierdzilismy z mezem ,ze psiak uroda niedzwiadka przypomina...:lol: Quote
lula2010 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Funky']O Jezu, jak dobrze to słyszeć! <3<3<3[/QUOTE] super wiesci :multi: Quote
Ellig Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='sylwija']Juz po zabiegu. Wszystko ok :)[/QUOTE] Dzielny Tymon!:) Quote
sylwija Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='lula2010']po przeczytaniu watku i obejrzeniu zdjec,stwierdzilismy z mezem ,ze psiak uroda niedzwiadka przypomina...:lol:[/QUOTE] Dokładnie :) Nie mogę sie doczekac az zarosnie ;) Quote
phase Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Trafiłam przez banerek do Tymonka, mam trochę na razie wydatków, jak już wszystko się ustabilizuje, postaram się coś przesłać. Quote
sylwija Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 jutro Pani doktor obejrzy i obada Tymona i zaopiniuje, co dalej czy już może do dt jechać, czy jeszcze trzeba się wstrzymać panie, które się nim opiekują w szpitalu mówią, że czuje się bardzo dobrze, ze to miły i kochany pies jak mi się uda, to go jutro odwiedzę choć na chwilkę, bardzo bym chciała Quote
Recommended Posts