monika55 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Ja Ktosia prawie nie widuję. Spi sobie w budzie. Rzadko wychodzi. Bardzo spokojny i cichy pies. Dlatego takie imię. Ciężko będzie z domem bo Ktoś nie wychodzi do ludzi. Quote
monika55 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Chłopak sie ośmiela, bardzo przymilny i spokojny się robi. Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 monika55 napisał(a):Chłopak sie ośmiela, bardzo przymilny i spokojny się robi. Pokażę Ktosia... uda się zrobić mu więcej fotek? Quote
monika55 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Ktoś się otworzył. To zasługa naszej shanti. Ma cierpliwość kobita. Fajny psiak się okazuje. Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Cudności chłopaczysko :)... a może jakieś informacje: wiek, kastracja, stosunek do ludziów, zwierzaków... Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 szafra napisał(a):Wykastrowany świeżutko wczoraj :razz:. Cudnie... teraz niech szybciutko dochodzi do siebie :) a tak więcej cóś :) o KTOSIU? zuzlikowa napisał(a):Cudności chłopaczysko :smile:... a może jakieś informacje: wiek, kastracja, stosunek do ludziów, zwierzaków... Quote
monika55 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Przeklejam z FB Ktoś... kochany Ktoś:) Psiak chodzi na smyczy bez żadnego problemu:) Nawet wczoraj wykryłam u niego świetną zdolność...mianowicie biegając zygzakiem koło choinek, Ktoś biegał za mną jakby lubił slalom:) Ani razu nie zaczepiła się mysz na ch...oinkach, bo Ktoś opanował świetnie bieganie zygzakiem za opiekunem:) Cóż za radość z biegania. I wiecie co? ...Podczas spacerowania znalazłam patyk, chwyciłam go żeby Ktoś zaaportował i...psiak wystraszył się okropnie:( Podejrzewam, że okrutna człowieko-kształtna istota mogła kiedyś nieprawidłowo używać takiego przedmiotu w stosunku do Ktosia:( Oczywiście natychmiast wyrzuciłam patyk i zajęłam Ktosia czym innym, aby zapomniał o przedmiocie. Udało się:) Następnie był rytuał czesania...i Ktoś uwielbia się szczotkować, a to bardzo ważne. To, że Ktoś jest przymilakiem i całuje opiekuna - to też fajowe zachowanie, mając na uwadze, że nie wiadomo jaką przeszłość miał za sobą. Ktoś czeka na cudny i ciepły domek. Czeka na kochającego opiekuna... Quote
Recommended Posts