Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Ktosia prawie nie widuję. Spi sobie w budzie. Rzadko wychodzi. Bardzo spokojny i cichy pies.

Dlatego takie imię. Ciężko będzie z domem bo Ktoś nie wychodzi do ludzi.

Posted

szafra napisał(a):
Wykastrowany świeżutko wczoraj :razz:.

Cudnie... teraz niech szybciutko dochodzi do siebie :)

a tak więcej cóś :) o KTOSIU?

zuzlikowa napisał(a):
Cudności chłopaczysko :smile:... a może jakieś informacje: wiek, kastracja, stosunek do ludziów, zwierzaków...

• 2 weeks later...
Posted

Przeklejam z FB

Ktoś... kochany Ktoś:) Psiak chodzi na smyczy bez żadnego problemu:) Nawet wczoraj wykryłam u niego świetną zdolność...mianowicie biegając zygzakiem koło choinek, Ktoś biegał za mną jakby lubił slalom:) Ani razu nie zaczepiła się mysz na ch...oinkach, bo Ktoś opanował świetnie bieganie zygzakiem za opiekunem:) Cóż za radość z biegania. I wiecie co? ...Podczas spacerowania znalazłam patyk, chwyciłam go żeby Ktoś zaaportował i...psiak wystraszył się okropnie:( Podejrzewam, że okrutna człowieko-kształtna istota mogła kiedyś nieprawidłowo używać takiego przedmiotu w stosunku do Ktosia:( Oczywiście natychmiast wyrzuciłam patyk i zajęłam Ktosia czym innym, aby zapomniał o przedmiocie. Udało się:) Następnie był rytuał czesania...i Ktoś uwielbia się szczotkować, a to bardzo ważne. To, że Ktoś jest przymilakiem i całuje opiekuna - to też fajowe zachowanie, mając na uwadze, że nie wiadomo jaką przeszłość miał za sobą. Ktoś czeka na cudny i ciepły domek. Czeka na kochającego opiekuna...

• 3 weeks later...