Radek75 Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Radek75 twoja Bańka na wszystkich fotkach ma taki wyraz pyszczka, że poprostu mnie rozwala - sama słodycz :buzi: Pozdrawiamy :hand: No i właśnie przez to mam kłopoty wychowawcze z Bańką. Bo jak taką skarcić, kiedy ona patrzy w taki sposób;-)
starbi Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Cudna!!! Mina prawdziwego aniołka! ja na miny Megi juz nie daje sie nabierac - nie patrze w te wieczne zdziwone, slodkie oczka, za ktorymi siedzi diabelek :)
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Radek75 wcale a wcale nie dziwi mnie, że masz z Bańka problemy wychowawcze - każdy by miał patrząc w te cudne oczęta :iloveyou:
Asia_Focus Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 zdjecie z wakacji,a wlasciwie sprzed wakacji :wink:
Radek75 Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 I znowu Labrador z brązowym noskiem (u Zachraniarki stronę wcześniej także);-) Czy to częsta cecha u Labków?
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Radek75 jaśniejsze noski, to kwestia mniejszej ilosci pigmentu - tak słyszałam. Z doświadczenia wiem też, że na zime noski jaśnieja - tak ma mój funfel; a na wiosne znowu węgielek. Wrzucam ocalałe fotki Goldka: no i to na tyle. Pozdrawiamy :user:
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 To zobaczymy jak to jest z tymi miniaturami :) Oto Arga z Misiem córeczki mojego kuzyna A jeśli mi nie wyszło to oto normalny rozmiar
argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Arga :lol: Sprawdź DOKŁADNIE 'zapis' w miniaturce Eveliny lub mojej :wink: Jezdeś już blisko 'sukcesu' :wink: :D :lol:
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 To jeszcze jedna i ostatnio próba :D Na tą panią obok proszę nie patrzeć gdyż dopiero wyszła z łóżka i jest "zaniedbana kosmetycznie " :D
zachraniarka Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 I znowu Labrador z brązowym noskiem (u Zachraniarki stronę wcześniej także);-) Czy to częsta cecha u Labków? U biszkoptów częsta. Nosy czasem zmieniają swój kolor w zależności od pór roku, a czasem są zawsze takie same. Mój miał długo czarny nochal, ale raz zimą mu się rozjaśnił i teraz w zależności czy lato czy zima to oscylujemy w różnych kolorach brązów.. czasem wpadamy nawet w róż :roll: Dla mnie jest to niestety :cry: , ponieważ mi się podobają czarne nosy u labów i u goldków zresztą też :D
Asia_Focus Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 A, Focusiątko po kąpieli :lol: Bila, spojrz jaki on powazny... 8) Udaje dojrzałego :lol:
Arga Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 A oto najnowsze zdjęcie Argi :) Reszta gdzieś znikła i dopiero zaczełam zakładać nowy album.
Niebieska Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 A oto najnowsze zdjęcie Argi :) Zdjęcia robione z góry są bardzo śmieszne - też mam takie :D Noa
Bila Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 A ja chciałam donieśc na Pagaja :lol: , bo ma piękne foty Pagajątka, ich tu nie wstawiła :evil:. A wiem, bo bezczelnie wlazłam do Jej albumu na onecie :oops: i cóż widzę, że nie wstawia. Natychmaistow wezwanie do poprawy :lol: :wink: (fota z grzybem jest świetna)
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Nie tylko szczeniak :roll: :wink: [ :roll: :wink: :D
Niebieska Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 argo cóś się chyba pokręciło bo jak się klika na pierwszy obrazek to sie pokazuje 6 portretów Arga a nie to zdjęcie co jest malutkie i tak się zastanawiam... albo to taka pułapka albo mam już z samego rana zwidy :o :wink: A ja chciałam donieśc na Pagaja , bo ma piękne foty Pagajątka, ich tu nie wstawiła Ja też widziałam jedno z żabą na "wszystko o psach"... Pagajątko takie dorosłe i poważne jest... Chcemy więcej!!! :laola:
argo Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 argo cóś się chyba pokręciło bo jak się klika na pierwszy obrazek to sie pokazuje 6 portretów Arga a nie to zdjęcie co jest malutkie i tak się zastanawiam... albo to taka pułapka albo mam już z samego rana zwidy :o :wink: :lol: :o To ty nie wiesz żem 'pokrencony'? :roll: :lol: Napisałem :wink: Nie tylko szczeniak :roll: :wink: Acha ... byłbym zapomniał :oops: :roll: :evil_lol: :gent:
Evelina Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Acha ... byłbym zapomniał :oops: :roll: :gent: Alez masz sentyment do tej fotki :roll:
MandM Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 wielki spioch :sleeping: i ziewamy.... dobranoc :sleep2: :D
00000 Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 bo bezczelnie wlazłam do Jej albumu na onecie :evil: :evil: :evil: :wink: No dobrze, zaraz będzie Pagaj, chwilka cierpliwości :D
00000 Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Zeszłej zimy: Ukradł Michałowi sanki :lol: :lol: :lol: NAJNOWSZE: Ze swoją nową najukochańszą teraz zabawką - lateksową żabą :lol: TEGOROCZNE MAZURY: W samochodzie...
zachraniarka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Pagaj jest niesamowity, piękne, duże psicho z niego wyrosło. Super lab! :D
Bila Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 No, koleżanko Pagaj, poprawiliście się. A Pagajątko miodas. :D
Recommended Posts