Bila Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Oj śliczny śliczny ten nasz Hugo - nic tylko sie chce ucałować tę cudną mordulcie. :buzi: :loveu: DagaP. Gdzieżeś Ty była jak Cie tu nie było? Witaj :lol:
Radek75 Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Jakoś nie mogę się powstrzymać przed zamieszczeniem kolejnego starego zdjęcia (bardzo mi się ono podoba). Postaram się, żeby to był ostatni raz. W razie czego, Moderatorze, usuń tego posta. Wydaje mi się, że to Golden (aczkolwiek rodowodu jego nie mam;-). Jak Wam się wydaje? Zdjęcie zostało wykonano ok. 1900-1930.
Madziorek Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 To ja pokaże jak moja Betka sobie lubi spać :) Ręka się sama wyciąga, żeby wydrapać tą ślicznotę po brzuszku :loveu: :lol:
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 To ja pokaże jak moja Betka sobie lubi spać :) Jeza jak ona wyrosla :o nie zle. Moja Suzi tez czesto tak spi :wink: przeslodka. Ale czemu tylko jedno zdjecie 8) ???zachraniarko wreszcie sie doczekalismy i zdjec Hugo :angel: po tak dlugiej przerwie :wink: . Hugo ma super pyszczek :buzi: dla Niego w nosek :D
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 No to daje następne tutaj też śpi :) Ale z niej śpioch
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 jezuniu tu jest przeslodka :angel: nudo. Za to kocham Retriever 8) Betty dawaj dalej :wink:
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Dzięki Rybka :) A teraz wspomnienie dzieciństwa :) A to naprawde maleństwo
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Betty to ona juz u Was byla taka maciupka :o jezuniu jakie malenstwo. A tu teraz takie bydle :wink: hehehe
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 To zdjęcie jak leży na łóżeczku i jeszcze kilka takich jak była maleńka dostaliśmy od hodowcy :)
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 aaaa to super ja mam tylko rodzicow fotki :( Suzi. Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel: Na tej fotce podobna do Arisa jest Gosi 8)
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Jak do nas trafiła to wyglądała mniej więcej tak
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 oo to juz sporawa byla 8) slodziara kochana :D Dalej dalej :wink:
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel: Na tej fotce podobna do Arisa jest Gosi 8) Chusty do sprzedania ma chyba Gosia, a tak wogóle to może chciałabyś wstąpić do KMG?? Nie było Cię na zjeździe :( i nie miałaś okazji zakupić bandamki i pomyśleć nad wstapieniem do klubu.
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 No to jeszcze piękne maluchy i już troszkę wieksze
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel: Na tej fotce podobna do Arisa jest Gosi 8) Chusty do sprzedania ma chyba Gosia, a tak wogóle to może chciałabyś wstąpić do KMG?? Nie było Cię na zjeździe :( i nie miałaś okazji zakupić bandamki i pomyśleć nad wstapieniem do klubu.pewnie ze tak :angel: tylko jak to zrobic?? jakie sa prawa i obowiazki 8) ??slodziaki male
Betty Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Rybka przeczytaj status, kodeks na tej stronce http://golden.switch.pl/index.php Obowiązki: przestrzeganie tego co wyżej i są składki członkowskie -w jakiej wysokości dokładnie nie pamietam, ale przystepujac w tym roku do konca 2004 r nie płacisz składek. 6 listopada zebranie w Gliwicach :) My jedziemy i jeszcze kilka osób z wawy, jakby co można sie z nami zabrać :) I tam już członkowie klubu zadecydują o przyjęciu nowych członków (my tez jeszcze nie jestesmy w KMG)
argo Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :D Coraz piękniejsze są zdjęcia ... o ile jest TO możliwe :wink: :lol: WODA :) :roll: :lol:
Bila Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :D Coraz piękniejsze są zdjęcia ... o ile jest TO możliwe :wink: :lol: WODA :) :roll: :lol: Też mamy takie kółeczko, też zółte :lol:
argo Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :) ODPOCZYNEK ... :roll: NA MIEJSCU PANA :wink: ma siem rozumieć :roll: :lol: :lol:
Madziorek Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :) ODPOCZYNEK ... :roll: NA MIEJSCU PANA :wink: ma siem rozumieć :roll: :lol: :lol: ale sobie fajnie podusię pod łepetynę podłożył, wygodnicki jeden :lol:
Rybka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Rybka przeczytaj status, kodeks na tej stronce http://golden.switch.pl/index.phpObowiązki: przestrzeganie tego co wyżej i są składki członkowskie -w jakiej wysokości dokładnie nie pamietam, ale przystepujac w tym roku do konca 2004 r nie płacisz składek. 6 listopada zebranie w Gliwicach :) My jedziemy i jeszcze kilka osób z wawy, jakby co można sie z nami zabrać :) I tam już członkowie klubu zadecydują o przyjęciu nowych członków (my tez jeszcze nie jestesmy w KMG) Niestety 6 jade do Poznania :( bo 7 jest wystawa. A musze sie rozejrzec bo Lilu bedzie wystawiana :wink: . Poczytam :D i dam znac
Recommended Posts