Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciek - toller niebieski marmurek?! :o cóż to musiał być za dziwny toller! :lol:

Chil jest przeboska, taki mój ideał tollera :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnei zaraz trafi - otrzymałam monit z oddziału warszawskiego, wzywający do zapłaty za klubówkę :angryy: Żeby było śmieszniej, klubówkę opłaciłam w terminie, jak zresztą każdą wystawę na jakiej byłam. Sprawdziłam- wszystko sie zgadza, i numer rachunku, i pies - więc nie ma mowy o pomyłce że posłałam pieniądze w kosmos a nie do nich. Jak już kilka lat jeżdzę na wystawy, w życiu mi się nie zdarzyło, żeby oddział upominał się o zapłaconą już kasę :angryy::angryy:.
Mają u mnie wielki minus- raz za zmianę sędziego(powiedzmy że to mogę jeszcze zrozumieć- jakiś tam wypadek losowy) ale ten monit to przegięcie. :angryy:

Posted

a tak ogółem to Chili ma podobną mordkę do Sky albo Seven z dreamworkera :loveu:

Gosia a masz otwierdzenie z wystawy na ktorym pisze że zapłacono?? Jak tam to im zeskauj i wyślij albo co :o

Posted

Wiza napisał(a):
a tak ogółem to Chili ma podobną mordkę do Sky albo Seven z dreamworkera :loveu:

Gosia a masz otwierdzenie z wystawy na ktorym pisze że zapłacono?? Jak tam to im zeskauj i wyślij albo co :o

Zeskanowałam i wysłałam - oczywiście są nieczynni dziś (bo uprzednio dzwoniłam) więc zobaczymy :roll:
Mail był raczej ostrzejszy w treści :p

Posted

Warszawa ma ogólnie wielkie kłopoty organizacyjne chyba, już nie jedna osoba się od nich przepisała do np. Radomia za ich bałagan i chamstwo :evil: Tragiczni są!

a ja mam dziś urodziny... ;)

Posted

Guciek- sto lat w Rudaskowym świecie - zdrowia, miłości i wielu przyjaciół - jak to będziesz miała, to cała reszta wspaniale się ułoży

:bday:

Posted

Spóźnione ale szczere:

Wszystkiego najlepszego, stu lat w tollerkowym świecie i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń :loveu:

:bigcool::BIG::laola:

Życzą Ola & Dianuśka

A z tym przenoszeniem się do innych oddziałów to prawda :cool3: Z warszawskiego przenosi się jakaś pani do radomskiego i ma ponoć organizować zajęcia agility :multi::multi::multi:

Posted

Ja się zgłosiłam jako chętna w kursie, mają mnie powiadomić kiedy się kurs będzie odbywał ;) Już się nie mogę doczekać treningów :)

Posted

[quote name='Olusia']Ja się zgłosiłam jako chętna w kursie, mają mnie powiadomić kiedy się kurs będzie odbywał ;) Już się nie mogę doczekać treningów :)
Super :) To poznasz Chilli i Gofera. Bo też zamierzam uczestniczyć. Byłam we wtorek w związku i rozmawiałam, teraz czekam na jakieś informacje na stronie oddziału :)

PS Dzięki uprzejmości koleżanki, która zgrała u siebie moje fotki i filmy - nauka cofania :) http://pl.youtube.com/watch?v=7TMj1XBxdeY

Posted

O ! To super :loveu:
I psiaki się poznają :loveu::cool3:

Ja w związku byłam z miesiąc temu (?)

Swietnie Wam idzie z tym cofaniem :) Gratuluję ;)

Posted

Teraz czekam na info ze związku, zapisujemy się i hejo do ćwiczeń! :) Nie wiesz czy kurs będzie dla członków związku płatny czy darmowy? ;)

Swoją drogą właśnie z koleżanką rozmawiałyśmy jak to jest, że niektóre psy mają tylko imię w rodowodzie - bez przydomka. Np. u Chilli jest to Buller, w VV mają Courageouscriton'a. Kupa śmiechu była w związku z Bullerem bo ten "mój" jest z 1997 i ten, co koleżanka ma w rodowodzie suczki - też '97. Wszystko ok, gdyby nie to, że ona ma BC :evil_lol: po upewnieniu się poprzez zdjęcia jesteśmy pewne, że to całkiem inne psy :evil_lol: Tylko jak to się dzieje, że one bezprzydomkowe?

Posted

Guciek napisał(a):
Teraz czekam na info ze związku, zapisujemy się i hejo do ćwiczeń! :) Nie wiesz czy kurs będzie dla członków związku płatny czy darmowy? ;)

Swoją drogą właśnie z koleżanką rozmawiałyśmy jak to jest, że niektóre psy mają tylko imię w rodowodzie - bez przydomka. Np. u Chilli jest to Buller, w VV mają Courageouscriton'a. Kupa śmiechu była w związku z Bullerem bo ten "mój" jest z 1997 i ten, co koleżanka ma w rodowodzie suczki - też '97. Wszystko ok, gdyby nie to, że ona ma BC :evil_lol: po upewnieniu się poprzez zdjęcia jesteśmy pewne, że to całkiem inne psy :evil_lol: Tylko jak to się dzieje, że one bezprzydomkowe?

W niektórych krajach, początkujące hodowle aby otrzymać przydomek, muszą sobie na to "zapracować" - czasem jest to kwestia ilości miotów, czasem jeszcze co innego - oba piesy są w Danii, gdzie obowiązywał (nie wiem czy dalej obowiązuje) taki przepis.

Posted

Guciek napisał(a):

Niestety nie wiem, w ogóle jakoś ten pan ze Związku był małomówny :p

Posted

Bodzio! :evil_lol: Wiem który ;) Ja zawsze z prezesem :p (ładne mi zawsze, 3 na 3 razy :lol:). Tylko żeby B. nie prowadził tych zajęć ;)

Dowiedziałam się tyle, że będzie kurs, że Magda się przepisuje, i że będą kursy asystencie czy jakoś tak ;) Niestety musiałam pędzić na autobus, coby do domu dotrzeć :p

Posted

Roy to pies w typie Tollera.

Roy trafił do schroniska niedawno. Został już raz adoptowany, jednak wrócił dlatego, że bronił dziecka w łóżeczku i nie dopuszczał nikogo do niego. :roll:

Roy jest trochę lękliwy, potrzebuje czasu aby się przyzwyczaić. Jednak do osób, które zna jest bardzo przyjacielski. Będzie wspaniałym towarzyszem.

Jego jedynym minusem jest to, że ciągnie na smyczy. Wymaga troszkę pracy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...