enia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='mycha101']Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie???? Tak dokładnie relacjonujesz:cool3: Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong:[/quote] A foty Mycha chcesz Zmysła czy Fanty????:p Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='enia']A foty Mycha chcesz Zmysła czy Fanty????:p[/quote] Tylko i wyłącznie Fanty:eviltong: Quote
Zmysł Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='mycha101']Tylko i wyłącznie Fanty:eviltong:[/quote] Szkoda, mam takie swoje fajne zdjęcie na kucyku, jak byłem mały. Quote
Zmysł Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='mycha101']Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie???? Tak dokładnie relacjonujesz:cool3: Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong:[/quote] Nie jest u mnie, ale mam kontakt telefoniczny tzw. gorąca linia. Gdyby była u mnie już zdjęcia by fruwały po dogo. A tak muszę jechać w sobotę i jeszcze do niejakiego Bossa. Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Zmysł']Szkoda, mam takie swoje fajne zdjęcie na kucyku, jak byłem mały.[/quote] A to jak na kucyku to i na Twoje fotki czekam:cool1: Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ale czegoś mi na tym wątku brakuje:shake: Brakuje mi wierszyków Puchatka, Enii i Agnie Koty. Tak się fajnie czytało i tak wesolutko było, a jak do tego dołączymy zdjęcie Zmysła na kucyku, to będzie jeszcze weselej.:evil_lol: Quote
enia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mycha kuca chce zobaczyć i nie idzie przetłumaczyć, że to Pepsi domu brak a nie Zmysła fotek nam!:evil_lol: ps. to na szybko Mycha dla Ciebie........:eviltong: Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='enia']Mycha kuca chce zobaczyć i nie idzie przetłumaczyć, że to Pepsi domu brak a nie Zmysła fotek nam!:evil_lol: ps. to na szybko Mycha dla Ciebie........:eviltong:[/quote] :cool2: dziękuję baaaaaardzo:loveu: Quote
Puchatek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [COLOR=#000000]A dlaczego to jest tak[/COLOR] [COLOR=#000000]Że fotek Fanty ciągle brak?[/COLOR] [COLOR=#000000]Mycha fotek Fanty chciała[/COLOR] [COLOR=#000000]Lecz na razie nie dostała[/COLOR] [COLOR=#000000]A Zmysł zrobił fiku-miku[/COLOR] [COLOR=#000000]I jest zdjęcie na kucyku[/COLOR] [COLOR=#000000]Więc z pamięci powiem Wam to[/COLOR] [COLOR=#000000]Na bezfanciu i kuc Fantą[/COLOR] Quote
Agnie Koty Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Zmienili jej imię? Też czekam na zdjęcia. Nie mam na kucyku i nie mam z tygryskiem przed ZOO bo się go bałam.... A dokładniej wstydziłam.:oops: Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops: Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agnie Koty'] Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops:[/quote] Agnieszka Ty masz już ogromne zasługi, też przyczyniłaś się do uratowania Okruszkówien. I mnie nie denerwuj:mad: takimi tekstami:diabloti: Puchatku jak zwykle wspaniale:loveu: Quote
Zmysł Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Agnie Koty']Zmienili jej imię? Też czekam na zdjęcia. Nie mam na kucyku i nie mam z tygryskiem przed ZOO bo się go bałam.... A dokładniej wstydziłam.:oops: Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops:[/quote] O, a ja z tygryskiem też mam Quote
Ania W Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A ja mam nago na kocyku z nogą w buzi ;-) Miałam telefon w sprawie Pepsi ale państwo jak pojechali do fundacji to wzięli Busię - też dobrze bo starsza ... Wierzę , że Pepsi szybciutko znajdzie domek...Tylko trochę się martwię, że ona jest w sumie taka niepozorna, że się nie przebije w tłumie. No chyba żeby reklamę jej zrobić dobrą ;-) Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Ania W']A ja mam nago na kocyku z nogą w buzi ;-) Miałam telefon w sprawie Pepsi ale państwo jak pojechali do fundacji to wzięli Busię - też dobrze bo starsza ... Wierzę , że Pepsi szybciutko znajdzie domek...Tylko trochę się martwię, że ona jest w sumie taka niepozorna, że się nie przebije w tłumie. No chyba żeby reklamę jej zrobić dobrą ;-)[/quote] Aniu, każdy piesek jak znajdzie domek to dobrze. Busia miała szczęście i ja się bardzo cieszę, na Pepsi też przyjdzie czas, a o reklamę to się już nie martw, wystraczy, że odbierzesz telefon i zaczniesz mówić:lol: Quote
Zmysł Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja mocno reklamuję Pepsi,chociaż nie jestem Claudią Schiffer. Uda się. ................... nago na kucyku z nogą w buzi:crazyeye: ? Quote
plamka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 tylko ta pepsi jest niezbędna dla twojego szczęścia - zaadoptuj pepsi okruszkównę Quote
Zmysł Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wczoraj wet powiedział, że Fanta jest okazem zdrowia. A ten kaszelek za chwilę minie (Boss też ma). Quote
Ania W Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Zmysł']Wczoraj wet powiedział, że Fanta jest okazem zdrowia. A ten kaszelek za chwilę minie (Boss też ma).[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: A to taka bida była! A teraz okaz zdrowia! Quote
mycha101 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Ania W']:loveu: :loveu: :loveu: A to taka bida była! A teraz okaz zdrowia![/quote] Masz w tym ogromny udział:loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 oooo, i Nelcia sie pokazała. Byłam dzisiaj u swojej pani wet. i wiecie kogo poznalam i pogłaskałam? Biankę z Emira. Pani wetka ją zaadoptowała bo zwolniło jej sie miejsce w stadzie, jeden z piesków odszedł,:-( . Teraz Bianka nazywa się Diuna i wiecie, ona wygrała los na loterii, :loveu: . Cóż, gdyby to Pepsi wdrapała się im na kolana to wybraliby ją. Czekali na znak bo szczeniaków tyle.... I Bianka tym zapunktowala. Wdrapała się na kolana i zasnęła....Tyż dobrze, prawda?:evil_lol: Quote
Puchatek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Też dzisiaj byłem i pokazała mi psinkę mówiąc że wzięła ją ze schroniska ale nie wiedziałem że któryś odszedł :-( Quote
Ania W Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To nastęnym razem do weta lećcie z aparatem :-) A Pepsi pewnie po prostu się nie dopchała lub była już w domu, bo ona teraz jest w domu :-) Quote
Recommended Posts