Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mycha101']Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie????
Tak dokładnie relacjonujesz:cool3:
Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong:[/quote]
A foty Mycha chcesz Zmysła czy Fanty????:p

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mycha101']Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie????
Tak dokładnie relacjonujesz:cool3:
Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong:[/quote]
Nie jest u mnie, ale mam kontakt telefoniczny tzw. gorąca linia. Gdyby była u mnie już zdjęcia by fruwały po dogo. A tak muszę jechać w sobotę i jeszcze do niejakiego Bossa.

Posted

Ale czegoś mi na tym wątku brakuje:shake:
Brakuje mi wierszyków Puchatka, Enii i Agnie Koty. Tak się fajnie czytało i tak wesolutko było, a jak do tego dołączymy zdjęcie Zmysła na kucyku, to będzie jeszcze weselej.:evil_lol:

Posted

Mycha kuca chce zobaczyć
i nie idzie przetłumaczyć,
że to Pepsi domu brak
a nie Zmysła fotek nam!:evil_lol:

ps. to na szybko Mycha dla Ciebie........:eviltong:

Posted

[quote name='enia']Mycha kuca chce zobaczyć
i nie idzie przetłumaczyć,
że to Pepsi domu brak
a nie Zmysła fotek nam!:evil_lol:

ps. to na szybko Mycha dla Ciebie........:eviltong:[/quote]

:cool2: dziękuję baaaaaardzo:loveu:

Posted

[COLOR=#000000]A dlaczego to jest tak[/COLOR]
[COLOR=#000000]Że fotek Fanty ciągle brak?[/COLOR]
[COLOR=#000000]Mycha fotek Fanty chciała[/COLOR]
[COLOR=#000000]Lecz na razie nie dostała[/COLOR]
[COLOR=#000000]A Zmysł zrobił fiku-miku[/COLOR]
[COLOR=#000000]I jest zdjęcie na kucyku[/COLOR]
[COLOR=#000000]Więc z pamięci powiem Wam to[/COLOR]
[COLOR=#000000]Na bezfanciu i kuc Fantą[/COLOR]

Posted

Zmienili jej imię? Też czekam na zdjęcia. Nie mam na kucyku i nie mam z tygryskiem przed ZOO bo się go bałam.... A dokładniej wstydziłam.:oops:
Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops:

Posted

[quote name='Agnie Koty']
Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops:[/quote]

Agnieszka Ty masz już ogromne zasługi, też przyczyniłaś się do uratowania Okruszkówien. I mnie nie denerwuj:mad: takimi tekstami:diabloti:

Puchatku jak zwykle wspaniale:loveu:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Zmienili jej imię? Też czekam na zdjęcia. Nie mam na kucyku i nie mam z tygryskiem przed ZOO bo się go bałam.... A dokładniej wstydziłam.:oops:
Zdjęłam ogłoszenia, zrobię teraz dla samej Pepsi, też chcę mieć zasługi, :oops:[/quote]
O, a ja z tygryskiem też mam

Posted

A ja mam nago na kocyku z nogą w buzi ;-)
Miałam telefon w sprawie Pepsi ale państwo jak pojechali do fundacji to wzięli Busię - też dobrze bo starsza ...
Wierzę , że Pepsi szybciutko znajdzie domek...Tylko trochę się martwię, że ona jest w sumie taka niepozorna, że się nie przebije w tłumie.
No chyba żeby reklamę jej zrobić dobrą ;-)

Posted

[quote name='Ania W']A ja mam nago na kocyku z nogą w buzi ;-)
Miałam telefon w sprawie Pepsi ale państwo jak pojechali do fundacji to wzięli Busię - też dobrze bo starsza ...
Wierzę , że Pepsi szybciutko znajdzie domek...Tylko trochę się martwię, że ona jest w sumie taka niepozorna, że się nie przebije w tłumie.
No chyba żeby reklamę jej zrobić dobrą ;-)[/quote]

Aniu, każdy piesek jak znajdzie domek to dobrze. Busia miała szczęście i ja się bardzo cieszę, na Pepsi też przyjdzie czas, a o reklamę to się już nie martw, wystraczy, że odbierzesz telefon i zaczniesz mówić:lol:

Posted

[quote name='Zmysł']Wczoraj wet powiedział, że Fanta jest okazem zdrowia. A ten kaszelek za chwilę minie (Boss też ma).[/QUOTE]
:loveu: :loveu: :loveu:
A to taka bida była! A teraz okaz zdrowia!

Posted

oooo, i Nelcia sie pokazała.
Byłam dzisiaj u swojej pani wet. i wiecie kogo poznalam i pogłaskałam? Biankę z Emira. Pani wetka ją zaadoptowała bo zwolniło jej sie miejsce w stadzie, jeden z piesków odszedł,:-( . Teraz Bianka nazywa się Diuna i wiecie, ona wygrała los na loterii, :loveu: . Cóż, gdyby to Pepsi wdrapała się im na kolana to wybraliby ją. Czekali na znak bo szczeniaków tyle.... I Bianka tym zapunktowala. Wdrapała się na kolana i zasnęła....Tyż dobrze, prawda?:evil_lol: