Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fanta trafiła do domku z dwoma pieskami, gdzie została radośnie przyjęta. Teraz bawi się w towarzystwie 1-rocznego onkowatego Fokusa i wiekowej kundelkowatej Perły. Obecnie przebywają w domku letniskowym, w zimie będą w sporym mieszkanku. Fanta wygląda na bardzo szczęśliwą.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł, zdjęcia załatw, bo ciekawość nam spokoju nie daje:eviltong:
Czyli dwa psiaki, a nie dwa kociaki, tak czy tak dobrze jest.
Kochana Fantunia. Pozdrowienia dla nowych właścicieli, niech Fanta będzie dla nich ogromną pociechą.:loveu::loveu::loveu:

Posted

mycha101 napisał(a):
Zmysł, zdjęcia załatw, bo ciekawość nam spokoju nie daje:eviltong:
Czyli dwa psiaki, a nie dwa kociaki, tak czy tak dobrze jest.
Kochana Fantunia. Pozdrowienia dla nowych właścicieli, niech Fanta będzie dla nich ogromną pociechą.:loveu::loveu::loveu:

Będą zdjęcia, będą. Na pewno w tym tygodniu.

Posted

Fanta czuje się świetnie. Znalazła wspólny język z Fokusem - onkowatym jednoroczniakiem. Noszą sobie razem patyki - to ich ulubiona zabawa. O 4 rano poczuła potrzebę, a ponieważ drzwi były zamknięte i nikt jakoś się nie obudził, poszła grzecznie do kuchni i zrobiła co trzeba. O szóstej, kiedy domownicy wstali, zaprosiła ich do kuchni i usiadła przy drobnej kałuży z miną "no, chyba trzeba to sprzątnąć, nie? Na co czekacie?".
I zabrała się za zabawę. :lol:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
jestem nieco przytłumiona bo na imieninach u pewnej dostojnej Janiny była ostra gastrofaza ale ta informacja dotarła do mnie. Hurra! Fanta jest już na swoim! Bardzo się cieszę! Jak pisalam na bazarku Zmysł zmyślny jest i musiał nieźle wylansować Fantę!:evil_lol:

Czyli to była finlandia?

Posted

Agnie Koty napisał(a):
ja też wolę colę. a już z finlandią w upalne dni, to mrrrr.:evil_lol:
Ale ta Pepsi jest rzeczywiście niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju,:lol:

A ja jestem ciekawa co to takiego to mrrrrr......:lol:
w upał to można sie wykończyć, no chyba , że w chłodnym domku pełnym kotków i piesiów ......

Posted

No nie wiem jaki musiałby być upał żeby skłonić mnie do wypicia produktu koncernu chemicznego Pepsico lub Coca-cola ;-)

Jako imiona piesków to niech sobie będą bo ładnie brzmią ale od mojego układu pokarmowego wara ;-)

Posted

Kolejne wieści dla spragnionych Cioteczek.
Fanta bawi się w najlepsze. Ma już swoje przyzwyczajenia. Dzień rozpoczyna od kąpieli w oczku wodnym w ogrodzie. Cały czas z Fokusem znoszą do domu patyczki. Ale ma też nową rozrywkę. Czeka, aż Fokus zaśnie i wtedy.... huzia na niego. Im wyżej w górę Fokus podskoczy, tym lepsza zabawa. Na szczęście jednoroczny onek nie ma jej tego za złe.
Fanta ma trochę kaszelek, ale pije syrop.

Posted

Zmysł napisał(a):
Kolejne wieści dla spragnionych Cioteczek.
Fanta bawi się w najlepsze. Ma już swoje przyzwyczajenia. Dzień rozpoczyna od kąpieli w oczku wodnym w ogrodzie. Cały czas z Fokusem znoszą do domu patyczki. Ale ma też nową rozrywkę. Czeka, aż Fokus zaśnie i wtedy.... huzia na niego. Im wyżej w górę Fokus podskoczy, tym lepsza zabawa. Na szczęście jednoroczny onek nie ma jej tego za złe.
Fanta ma trochę kaszelek, ale pije syrop.

Super wieści!:loveu: oby tylko kaszel szybko minął...........

Posted

Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie????
Tak dokładnie relacjonujesz:cool3:
Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong: