Zmysł Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fanta trafiła do domku z dwoma pieskami, gdzie została radośnie przyjęta. Teraz bawi się w towarzystwie 1-rocznego onkowatego Fokusa i wiekowej kundelkowatej Perły. Obecnie przebywają w domku letniskowym, w zimie będą w sporym mieszkanku. Fanta wygląda na bardzo szczęśliwą. Quote
mycha101 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Zmysł, zdjęcia załatw, bo ciekawość nam spokoju nie daje:eviltong: Czyli dwa psiaki, a nie dwa kociaki, tak czy tak dobrze jest. Kochana Fantunia. Pozdrowienia dla nowych właścicieli, niech Fanta będzie dla nich ogromną pociechą.:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 mycha101 napisał(a):Zmysł, zdjęcia załatw, bo ciekawość nam spokoju nie daje:eviltong: Czyli dwa psiaki, a nie dwa kociaki, tak czy tak dobrze jest. Kochana Fantunia. Pozdrowienia dla nowych właścicieli, niech Fanta będzie dla nich ogromną pociechą.:loveu::loveu::loveu: Będą zdjęcia, będą. Na pewno w tym tygodniu. Quote
plamka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 dopiero dziś tu docieram - HURRA !!! Pepsi w gorące lato niech się nie marnuje! Pepsi w gorące lato domu poszukuje! Dzięki Dogomaniacy Quote
Zmysł Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fanta czuje się świetnie. Znalazła wspólny język z Fokusem - onkowatym jednoroczniakiem. Noszą sobie razem patyki - to ich ulubiona zabawa. O 4 rano poczuła potrzebę, a ponieważ drzwi były zamknięte i nikt jakoś się nie obudził, poszła grzecznie do kuchni i zrobiła co trzeba. O szóstej, kiedy domownicy wstali, zaprosiła ich do kuchni i usiadła przy drobnej kałuży z miną "no, chyba trzeba to sprzątnąć, nie? Na co czekacie?". I zabrała się za zabawę. :lol: Quote
Zmysł Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Szukamy jeszcze domku dla ślicznej siostrzyczki - Pepsi. Quote
plamka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 w te gorące dni nawet fani coli szukają domu dla pepsi Quote
mycha101 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wolę colę, ale ta Pepsi jest wyjątkowa. Quote
Agnie Koty Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja też wolę colę. a już z finlandią w upalne dni, to mrrrr.:evil_lol: Ale ta Pepsi jest rzeczywiście niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju,:lol: Quote
Zmysł Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Agnie Koty napisał(a):jestem nieco przytłumiona bo na imieninach u pewnej dostojnej Janiny była ostra gastrofaza ale ta informacja dotarła do mnie. Hurra! Fanta jest już na swoim! Bardzo się cieszę! Jak pisalam na bazarku Zmysł zmyślny jest i musiał nieźle wylansować Fantę!:evil_lol: Czyli to była finlandia? Quote
enia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Agnie Koty napisał(a):ja też wolę colę. a już z finlandią w upalne dni, to mrrrr.:evil_lol: Ale ta Pepsi jest rzeczywiście niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju,:lol: A ja jestem ciekawa co to takiego to mrrrrr......:lol: w upał to można sie wykończyć, no chyba , że w chłodnym domku pełnym kotków i piesiów ...... Quote
plamka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 więcej gazu pepsi, pędź na czoło peletonu, pokaż,że szukasz domu Quote
Puchatek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No nie wiem jaki musiałby być upał żeby skłonić mnie do wypicia produktu koncernu chemicznego Pepsico lub Coca-cola ;-) Jako imiona piesków to niech sobie będą bo ładnie brzmią ale od mojego układu pokarmowego wara ;-) Quote
Zmysł Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kolejne wieści dla spragnionych Cioteczek. Fanta bawi się w najlepsze. Ma już swoje przyzwyczajenia. Dzień rozpoczyna od kąpieli w oczku wodnym w ogrodzie. Cały czas z Fokusem znoszą do domu patyczki. Ale ma też nową rozrywkę. Czeka, aż Fokus zaśnie i wtedy.... huzia na niego. Im wyżej w górę Fokus podskoczy, tym lepsza zabawa. Na szczęście jednoroczny onek nie ma jej tego za złe. Fanta ma trochę kaszelek, ale pije syrop. Quote
enia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Zmysł napisał(a):Kolejne wieści dla spragnionych Cioteczek. Fanta bawi się w najlepsze. Ma już swoje przyzwyczajenia. Dzień rozpoczyna od kąpieli w oczku wodnym w ogrodzie. Cały czas z Fokusem znoszą do domu patyczki. Ale ma też nową rozrywkę. Czeka, aż Fokus zaśnie i wtedy.... huzia na niego. Im wyżej w górę Fokus podskoczy, tym lepsza zabawa. Na szczęście jednoroczny onek nie ma jej tego za złe. Fanta ma trochę kaszelek, ale pije syrop. Super wieści!:loveu: oby tylko kaszel szybko minął........... Quote
Olga132 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pepsi ma 3 obserwatorów na allegro trzymajcie kciuki Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 trzymam kciuki zaciśniete najmocniej jak się da:loveu: Quote
mycha101 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zmysł, czy Fanta przez przypadek nie zamieszkała u Ciebie???? Tak dokładnie relacjonujesz:cool3: Jak już jest u Ciebie, to byś jakieś fotki nam tu zamieścił, bo sie zaczynamy niecierpliwić:eviltong: Quote
Recommended Posts