Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest ubranko dla dzieci, dostał je Lucek ( poprzedni terier znaleziony przez mojego męża w lesie) od sąsiadki ;) Mała zachwycona nie jest, trochę szarpie kaptur i chodzi troszkę tak jak na obcasach :lol: ( troszkę się z niej pośmialiśmy), ale mylslę, żę gdyby założyć jej na spacer poszła by bez wiekszego problemu :evil_lol:

Prawda, że cudnie wygląda jak w szlafroczu po kąpieli ;) tego nie widać na fotce ale ona grzeje się przy piecu...

Posted

Mała życzy wszystkim dobrej nocy może troszkę za wcześniejsze, ale dzień był dziś baaardzo aktywny i padła ;)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Myślę, że akcję ogłoszeniową trzeba przeprowadzić dopiero po Nowym Roku. Ostatnio zamieszczane zdjęcia są fajne. Może je trzeba dać do ogłoszeń. Wczoraj oglądałyśmy zdjęcia z córką, bo właśnie przyjechała. Stwierdziła, że Mała będzie nieszczęśliwa bez Polinka:-(

Posted

[quote name='bakusiowa'] Stwierdziła, że Mała będzie nieszczęśliwa bez Polinka:-([/QUOTE]

Wiele osób tak twierdzi, ja niestety nie mogę ani zostawić Małej ani oddać Polinka :-(

Posted

[quote name='bakusiowa']Jaka grzeczna. Pięknie pozuje do zdjęć. Wygląda na to, że spoważniała.[/QUOTE]

Broń boże :diabloti: ze 100 zdjęć wybraliśmy tych kilka bo tak szalała. Jutro rano jedziemy na spotkanie z hodowcą terierów walijskich- dostaniemy wytyczne ad dbania o sierść i troszkę terierowego behawioryzmu :lol:

Posted

Mała tak sobie drzemie (właśnie w tej chwili) Nie ważne czy to domownicy czy goście. Ludź do przytulania jest najważniejszy...

Nadal szukamy domu!

Posted

Dzięki uprzejmości Pani Ewa Cybulska, właścicielki hodowli terierów walijskich Adraina's Dogs www.adrianasdogs.pl i Salonu Pielęgnacji Psów: www.e8studio.mdi.pl Mała dziś przeszła metamorfozę.
Zresztą zobaczcie sami jak pięknie Pani Ewa uwypukliła jej urodę.
Pani Ewo jeszcze raz serdecznie dziękujemy, a usługi Pani Ewy polecamy:)

Posted

Proszę podziękować pani Ewie Cybulskiej za metamorfozę Małej.
Chcę złożyć najlepsze życzenia noworoczne Domowi Tymczasowemu Małej oraz wszystkim fanom odwiedzającym wątek.
[FONT=arial]Malutkiej życzę aby w Nowym 2014 Roku odnalazł się jej własny domek z kochającym ludziem.[/FONT]