Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chandra napisał(a):
Bardzo wszystkim dziękujemy za życzenia :loveu:

Mała ma już noworoczne postanowienia ;) Moim jest znalezienie jej super domu :lol:

Dobre:-D:-D:-D
Mała wyglądasz rewelacyjnie:multi:

Posted

rita60 napisał(a):
Dobre:-D:-D:-D
Mała wyglądasz rewelacyjnie:multi:

Wygląda świetnie, bardziej szczeniakowato. Ja w każdym razie czuję się jakby nowy pies nam przybył ;)

Posted

Oczywiście, że się nie gniewa ;) Na fotce z marca wygląda na mało mniej sierścistą niż obecnie. Może to kwestia żywienia? Bakusiowa on wtedy była już u Ciebie?

Posted

Zdjęcia na początku wątku były zrobione kiedy zamieszkała u mnie. Spotkałam ją w nocy 15-go stycznia. Jej pan był w areszcie a pani musiała się wyprowadzić. Wtedy było kilkanaście stopni mrozu i śnieg padał cały czas przez kilka dni. Podobno dała Małą do wujka. Ten nie mogąc poradzić sobie z nią , oddał do schroniska. Podobno ze schroniska uciekła. Dla mnie to jest ściema, ponieważ widziałam jak 11-go stycznia w południe jakiś młody facet prowadził ją na smyczy. Myślałam wtedy, że to jej pańcio, ponieważ dobrze go jeszcze nie znałam.Tylko kiedys jeden raz przelotnie zamieniłam z nim kilka słów. Wiecie jak to jest jak się nosi okulary. Można z daleka dobrze nie dojrzeć. To co powiedziała nie trzymało się kupy, ponieważ kobieta z kiosku powiedziała 16-go stycznia rano, że Mała latała po osiedlu od kilku dni. Może dlatego nie spotkałam jej wcześniej ponieważ rano wychodziłam do pracy i późno przychodziłam. Zaczęła obrastać tą sterczącą sierścią dopiero pod koniec marca. Była wtedy na moim wikcie. Fotka która zamieściłam jest z końca stycznia.