Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza, kompletna cisza, ze schroniska zadnych wiesci....poza ta, ze schronisko jest kompletnie przepelnione (to byla odpowiedz p.kierownika do goscia, ktory chcial oddac swojego psa).

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cisza, kompletna cisza, ze schroniska zadnych wiesci....poza ta, ze schronisko jest kompletnie przepelnione (to byla odpowiedz p.kierownika do goscia, ktory chcial oddac swojego psa).

my wiemy ,ze kompletnie przepełnione :-( tak szkoda tych psów ............

Posted

Israel, na razie mamy klopoty z adopcja Foksi Jagiellonki, zbieramy na jej hotelik. Mialysmy na jeden miesiac hoteliku, a tutaj okazuje sie, ze trudno o domek, wiec zbieramy na nia na razie. O Zuzi bedziemy myslec intensywnie pod koniec wakacji, a ja juz teraz zaczynam szukac rzeczy na bazarek Zuziolkowy.

Posted

Ulka18 - rozumiem Wasza sytuacje - niestety utrzymanie psa w hoteliku jest bardzo drogie :( Moze zdarzy sie cud i Zuzia znajdzie domek w czasie wakacji. A jezeli nie i bedziecie robili zbiorke na jesien to moja mizerna oferta jest aktualna.

Posted

Licze na ten cud...Zuzia juz tak dlugo czeka na swoj wlasny kacik :shake:

Z hotelem boje sie podejmowac ryzyko, ze potem po kilku tygodniach
w razie braku chetnych do adopcji, zostaniemy bez pieniedzy i Zuzia bedzie musiala wrocic do schroniska, a to bylaby dla niej smierc psychiczna :-(

Posted

Dopoki nie bedzie odpowiedniej ilosci chetnych ktorzy beda wplacac regularnie pieniadze - nic nie mozna zrobic...
Zuzia szuka tutaj na razie...
Czy ktos nie wystawial Zuzi np na 4 lapy?

Posted

Hotel to ryzyko, wszystkie mamy jakies zobowiazania, pomagamy gdzie sie da, patrzac z boku na sprawe: ma sunia co jesc, ma dach nad glowa.
Ale ja mam wyrzuty sumienia bo wzielam inna Zuzie.
Wiecej niz 200 zl miesiecznie nie wyluskam, nie wiem juz sama, wszystkim ale to doslownie wszystkim powiedzialam o Zuzi, Rzeszow poinformowany, Linz poinformowany i NIC!
:-( :-( :-(

Posted

Nie wiem czego brakuje Zuzi, ze nikt jej nie adoptuje :???: ma kochana mordke, super fantastyczny wyglad i wspanialy charakter...ma dobre aukcje
i ogloszenia, w miare dobre zdjecia...nie wiem, moze dorobie jeszcze zdjec, jak sie wybiore w koncu do schroniska.

Posted

Moze daloby sie zrobic Zuzi wiecej zdjec - jak sie bawi, spaceruje. Na tych ktore ma wyglada na wystraszona - moze to zniecheca... Sam juz nie wiem... :(

Posted

Problem w tym, ze ja nigdy nie widzialam Zuzi jak sie bawi, nie wiem, czy ona umie sie bawic...no i w tym Mielcu jest problem z wychodzeniem na spacery...trzeba isc waskim przejsciem miedzy boksami, nie musze pisac, co wyprawiaja z zazdrosci inne psy.....ale w tmy przypadku stane na glowie, zeby Zuzi zrobic jednak dobre, wesole zdjecia :rolleyes:

Posted

W "naszym" schronisku jest podobny problem - jak jest mozliwosc staramy sie je wyprowadzac poza teren - tam sa swobodniejsze - na tle trawy, krzakow zdjecia wychodza o wiele lepiej!
Moze i Wam sie uda zrobic takie zdjecia Zuzi.