Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak trochę się ogarnę z tym zwierzyńcem :evil_lol: to pójdę do Zuzki w przyszłym tygodniu :eviltong: . Na razie mam na tymczasie Rutkę z Orzechowców że złamaną szczeką i odwożę ją we wtorek do Kielc :multi: .

• 2 weeks later...
Posted

U Pani i u Zuzi wszystko uklada sie jak najpiekniej:lol:
Zuzia jest kochana, swietnie poruzumiewa sie z osiedlowym psim towarzystwem / Baranowka dla wtajemniczonych;) / i za wyjatkiem tego, ze troche obawia sie mezczyzn - jest po prostu bezproblemowo.
Rozmawialam dzisiaj z Pania Jadzia - to corka Pani - jest po prostu PIEKNIE:multi:

Posted

Ale swietne wiadomosci :multi: :multi: :multi:

Najwazniejsze, ze Pancia i Zuzia sie kochaja, a ze Zuzolek nie lubi mezczyzn, to na pewno z jakiegos powodu z przeszlosci :roll:

Aluu, a nie wiesz jak tam czystosc i te sprawy? Wszystko juz OK?

Posted

Ulka 18 - czystosc i te sprawy- bez zastrzezen.
Naprawde wspaniala starsza pani, Zuzka nie mogla lepiej trafic, ciesze sie ze moja wirtualna podopieczna znalazla taki wspanialy dom- a moze ktos z Rzeszowa podejdzie do Zuzi w odwiedziny? Fotke zrobi.......;)

• 1 month later...
Posted

Cudna...trzeba jej biduni domek znalezc;)
U Zuzi wszystko super, nie mam zadnych zdjec , mysle , ze najpredzej mozna czegos dowiedziec sie od Pani Jadwigi- ja nie znam osobiscie wiec mi glupio prosic o zdjatka, juz wspominalam ale bez echa. Ale dom wspanialy wiec pal licho te zdjecia. Ulka18 podobno macie sie spotkac w wiadomej sprawie?

Posted

Alaa, ciesze sie, ze u Zuzi wszystko dobrze. Ona jest taka przylepka, marnowala sie w schronisku, a teraz ma wlasna Pancie do przytulania :p

Co do spotkania, to nic nie wiem, nie rozmawialysmy z Aga ani z Pania Jadwiga od czasu wystawy psow w Rzeszowie. To bedzie juz 2 miesiace niedlugo. A co do schroniska to jakos sobie radzimy, Viris zorganizowala wspaniala akcje "robale" i do schroniska trafilo 1980 tabletek Pratel.
9 szczeniakow oraz niewidomy piesek z b. 27 pojechaly wczoraj do hoteliku do Niepolomic (w krakowskim azylu ponoc brakuje szczeniakow i liczymy, ze mieleckie beda sie cieszyly zainteresowaniem). Schronisko dostalo dofinansowanie (10tys.), ktore w calosci pojdzie na budy. Sa sterylki suniek i koteczek.

• 1 year later...
Posted

Bylam poniekad w gosciach u Zuzi:loveu:
Ulka18 mowie Ci dziewczynka ma jak w niebie.Starsza Pani ma tyle energii w sobie ze niejednemu mlodemu dalaby popalic hihih , czasami Zuzia przebywa u Dzieci Starszej Pani - ogrody i te sprawy.
Jest czujna ale po blizszym zapoznaniu przylepa z niej i taka slodycz ze po prostu mnie rozwalila na kolana. Swiata poza swoimi ludzmi nie widzi, miod na me serce:loveu::loveu::loveu:
Ma kolezanke psia z ktora rzadza jak sie patrzy, to sunia Syna Starszej Pani.
Malej nie brakuje NICZEGO, po prostu poplakalam sie ze szczescia. Wiedziala, ze to dobry domek bedzie ale ze AZ TAK, to nie.

Posted

Aluniu, wielkie dzieki za odwiedziny u Zuzi i za wiadomosci o niej :calus:
To ci nasza mala onkojamka trafila, jak do raju :iloveyou:
Oby wszystkie psiaki mialy takie domy jak ten Zuzowy.

Posted

No Alaa, a my znowu na jednym wątku, wiedziałam że skądsik cie pamiętam -
a to u naszej kochanej Zuzolindy kiedyś było.......:evil_lol:
Wiesz Ulka że miałam przyjemnośc gościć Alę u siebie niedawno ???
Super dziwcze - mówię ci....:evil_lol:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i Zuzulindę też i ciesze sie bardzo że tak dobrze trafiła....:hand:

Posted

A cala przyjemnosc po mojej stronie:loveu:.
Bo my sa fajne kobitki, normalnie z jajamy, co nie dziewczyny?
Beciu, ja z Obroncow jestem :razz:, to jaka niby mam byc?:evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Wiesz Ulka że miałam przyjemnośc gościć Alę u siebie niedawno ???Super dziwcze - mówię ci....:evil_lol:

Beciu, ja tez mam przyjemnosc znac Aleę :p Widzialysmy sie juz szmat czasu temu, chyba juz ze dwa lata minelo. Oprowadzalam Aleę po schronisku w Mielcu, wtedy jeszcze bieda byla wieksza niz teraz.
Alii rzucily sie w oczy dosc grubawe psy, niespotykane w innych schroniskach ;)

Posted

Ulka18:loveu:
Sie rzucily, owszem, pierwszy raz widzialam w schronisku poniekad zadowolone psy:pSlicznie blyszczace futra, a Wojtus to juz w ogole inna bajka:lol:
A kochana Ulka jest fantastyczna , taki mielecki ANIOL:loveu:Jest niezla ekipa, pora wracac:razz:
Dziewczyny, jest dobrze.