Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magenka1']Rubi chciałabym podziękować Tobie bo to Ty ją zgłosiłaś na forum bigli dziękuję z całego serca :loveu:[/QUOTE]

NIe ma za co! Moja ciocia jest na forum bigli i ta jakos pomyslałam o tej malej:)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co do Małej, Mała ma domek jedna z jamnisiowatych...trzymajmy kciuki aby wszystko było dobrze:) zamieszkała w Gdańsku:) młodzi ludzie, mieli już jamniczka, wypytałyśmy o wszystko.....ale zawsze wiadomo stres jest, jak piesek jedzie do nowego domu:) powodzenia malutka:)

Posted

[quote name='anetek100']a co do Małej, Mała ma domek jedna z jamnisiowatych...trzymajmy kciuki aby wszystko było dobrze:) zamieszkała w Gdańsku:) młodzi ludzie, mieli już jamniczka, wypytałyśmy o wszystko.....ale zawsze wiadomo stres jest, jak piesek jedzie do nowego domu:) powodzenia malutka:)[/QUOTE]

Super wieści:loveu:
Anetko,a bigielki nie dało się zabrać jednym transportem,bo to chyba po drodze do Gdańska,czy się mylę?

Posted

ludzie sami przyjechali po sunię, poza tym musielibyśmy bigelkę od razu przywieźć, a to nie było uzgodnione:( poza tym bigelka już ma chyba załatwiony wyjazd z Olsztyna do iławy, a ze szczytna do olsztyna jeszcze nie

Posted

[quote name='anetek100']a co do Małej, Mała ma domek jedna z jamnisiowatych...trzymajmy kciuki aby wszystko było dobrze:) zamieszkała w Gdańsku:) młodzi ludzie, mieli już jamniczka, wypytałyśmy o wszystko.....ale zawsze wiadomo stres jest, jak piesek jedzie do nowego domu:) powodzenia malutka:)[/QUOTE]

Super, powodzenia malutka!!!!

Posted

[quote name='anetek100']Mała dojechała całą i zdrowa:) zero stresu poznaje właśnie mieszkanie:)[/QUOTE]

Cieszę się baaardzo :multi::multi:

Posted

jak to dobrze, że mnie coś tknęło i wczoraj na fb napisałam że dzisiaj jamnisie jadą do gdańska...napisała pani, która chciała pieska adoptować, ale w olsztynie dopiero będzie za tydzień, ja potem dopisałam, że jadą do gdańska i Pani zadzwoniła rano, że jest z Elbąga i moze uda się by dziewczyna wioząca maluchy zajechała do niej...wstępnie z nią pogadałam, ale jeszcze zestaw pytań przygotowałam do rozmów przed adopcyjnych...także kolejne kciuki za kolejną sunię:)

Posted

jamnisie już w Gdańsku, pojechały z Alicją, która obdarzy je opieką i ofiaruje dt....ogromne podziękowania dla Olgi, dzięki której maluchy nie musiały czekac w schronisku i która wytrzymała najgorszy okres biegunkowy..DZIĘKUJEMY CUDNIE!!!!!!!!!!!!!

co do suni, Alicja nie mogła dzisiaj zajechac do Elbląga, bo miała opóźnienie, ale dałam numer jej dla zainteresowanej Pani...

Posted

Wielkie podziękowania dla wszystkich,którzy pomogli:loveu:

A ja dostałam kolejnego maila w sprawie Rudzi:
,,Dziękuję za odpowiedz.
Jesteśmy z Olsztyna, moze uda nam się w tygodniu podjechać i zobaczyć Rudzię. Syn bedzie u babci i cioci więc moze z nimi podjedzie.(sroda lub czwartek).
Mieszkamy w domku więc bedzie miała dobre warunki, wszystko jest po piesku ktorego mielismy.
Na pewno bedziemy chcieli wysterylizować, troszeczkę się boję bo piesek, ktorego mielismy tez był po przejsciach i wiemy , ze nie jest łatwo wyprowadzić takiego psa, dlatego szukamy w miarę młodego, ktory nie jest agresywny dla dziecka.
Jesli ktos wezmie przed nami to proszę o informację.

Pozdrawiam
Ela,,

Mam nadzieję,że coś z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='anetek100']nowy domek ma Fred z grupki jamnisiowatej:)[/QUOTE]

Rewelacja!!!! Bardzo, bardzo sie cieszę :):)

To które jamnisie jeszcze bezdomne?

Posted

Plamka i Paróweczka, ale są u Pani weterynarz, któa wyadoptowała już kilkanascie jak nie -dziesiąt maluchów, z każdym domkiem ma kontakt, prowadzi psiaka do momentu sterylizacji/kastracji,sa pod super opieką:)

Posted

[quote name='anetek100']Plamka i Paróweczka, ale są u Pani weterynarz, któa wyadoptowała już kilkanascie jak nie -dziesiąt maluchów, z każdym domkiem ma kontakt, prowadzi psiaka do momentu sterylizacji/kastracji,sa pod super opieką:)[/QUOTE]

Nie wiedziałam, że mają tak świetną opiekę.

Posted

[quote name='anetek100']nowy domek ma Fred z grupki jamnisiowatej:)[/QUOTE]

[quote name='anetek100']Plamka i Paróweczka, ale są u Pani weterynarz, któa wyadoptowała już kilkanascie jak nie -dziesiąt maluchów, z każdym domkiem ma kontakt, prowadzi psiaka do momentu sterylizacji/kastracji,sa pod super opieką:)[/QUOTE]

Tylko się cieszyć:multi:

Posted

magenka1 napisał(a):
jutro sunia ala bigielka rano o godzinie 6 wyrusza do domku trzymać kciuki :)

Mam nadzieję, że wszystko poszło zgodnie z planem...