Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

fotki Bezika dodałam do ogłoszenia na tablicy
już sama nie wiem co robić, bigelka została włożona z Bezikiem do klatki bo ciasno i Bezik jakiś smutny boję się,że to choroba a są ludzie nim zainteresowani czy to musi być takie pogmatwane wszystko

Edited by magenka1
Posted

moje serce podbil Fredzio:) oaza spokoju a wokolo babiniec:)
Mała i Paróweczka różnią się tez uszami jedna am dłuższe stąd mozliwa moja pomyłka w fotkach, ale jak mówię wszystkie kochane fajniusie:)

Posted

Jamniory przeurocze:loveu:

Nie rozumiem ludzi,przecież właściciel mógł je ogłosić i na pewno domki by się znalazły,ale lepiej mieć problem z głowy i sruuu na mróz do schroniska.........potwory:angryy:

Posted

[quote name='MARCHEWA']
Nie rozumiem ludzi,przecież właściciel mógł je ogłosić i na pewno domki by się znalazły,ale lepiej mieć problem z głowy i sruuu na mróz do schroniska.........potwory:angryy:[/QUOTE]

Też nie pojmuję tego.

Chociaż jak są w domu, to trzeba iść do weta, zaszczepić, dać jeść, a to kosztuje. Po co wydawać pieniądze?!

Posted

wizyta już załatwiona czuję,że to będzie ten dom dla bigielki a wiece,że wrócili ludzie którzy ją oddali jak była chora a teraz jak wyzdrowiała to chcą ją z powrotem wrrrr

Posted

[quote name='magenka1']wizyta już załatwiona czuję,że to będzie ten dom dla bigielki a wiece,że wrócili ludzie którzy ją oddali jak była chora a teraz jak wyzdrowiała to chcą ją z powrotem wrrrr[/QUOTE]

Fajnie, trzymam kciuki za domek!!!

No proszę jak sobie wymyślili, żenada...

Posted

[quote name='Rubi18']czytałam juz na forum beaglowym ze szykuje sie domek dla sunia,i zgadzam sie z M&S "właściciele" kompletna zenada[/QUOTE]
Rubi chciałabym podziękować Tobie bo to Ty ją zgłosiłaś na forum bigli dziękuję z całego serca :loveu:

Posted

Kciuki za bigielkę i jamnisię(Anetko nie bądź taka tajemnicza i zdradź coś więcej:cool3:)

Co do ludzi,którzy oddali bigielkę-to jacyś totalnie bez serca są.........nie rozumiem ludzi.....

Posted

[quote name='anetek100']jutro Pani jedna ma przyjechać zobaczyć sunię Małą....będę w trakcie rozmowy, przemagluje ją:)[/QUOTE]

Oby maglowanie dało pozytywny efekt. Trzymam mocno kciuki:)