Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnisie jadą do dt do Gdańska a Rudzia najprawdopodobniej do mnie;)
Jutro zajadę do schroniska i zobaczę jak się czuje,podobno chodzi już po kuchni i strasznie domaga się uwagi.Ja mam starszą sukę i obawiam się zarażenia dlatego poczekam jeszcze dzień lub dwa aż Rudzi stan będzie stabilniejszy bo wetka do niej przyjeżdża.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnisie cztery - jeden został bo zarezerwowany, są już w olsztynie, czekają na domki, bigelka najchudsza, bardzo spokojna, przytulaśna sunia, szkoda jej strasznie:(:(:(:(:( Rudzia juz lepiej się czuje, bardzo płacze, chlopak czarno-podpalany jest i beżowy, który też niby ma miec dom, ale te rezerwacje wiele razy się nie udawały, a maluch jamniś mógł juz przyjechac z rodzestwem do olsztyna:(:(:(:(

Posted

na razie pierwszy dzień w innym miejscu, wiec niech się zaklimatyzują trochę, o fotki poprosiłam będa na pewno...jamnisie chwilowo w Olsztynie, to przystanek bo potem jada do Gdańska, ale jeśli wypali jakiś fajny domek wcześniej, osoba która w Olsztynie je przytrzymuje przytrzyma dłużej:) także foteczki będą..rezerwacja jak zawsze niepewna...niestety..nie wiemy, czy przypadkiem się nie rozmyślą, a pieski siedzą:( teraz najwazniejsza jest bigelka i rudzia moim zdaniem

co do szczepień niestety nie zaszczepione, bo sa jeszcze osłabione, tyle wiem

Posted

[quote name='M&S']To maluchy w schronisku nie były zaszczepione? może to głupie pytanie, ale dlaczego ich nie zaszczepiono?[/QUOTE]bo panuje jakies choróbsko, dwa maluchy z innego miotu odeszły za TM, te tez chorowały i przez to nie szczepili ich, ze względu na osłabienie, biegunki, itp

Posted

[quote name='anetek100']bo panuje jakies choróbsko, dwa maluchy z innego miotu odeszły za TM, te tez chorowały i przez to nie szczepili ich, ze względu na osłabienie, biegunki, itp[/QUOTE]

Oby do nich się nic nie przyplątało!!!!

Posted

[quote name='anetek100']na razie nie widać po nich nic, dzisiaj była maa biegunka ale na szczęście nie krwista i nie "zielona"..sa pod dobra opieką teraz[/QUOTE]

Biegunka, to może być zwiazana też ze zmianą miejsca, stresem, na pewno mają super opiekę:)

Mam sentyment do jamniorów i stąd moje pytania.

Posted

[quote name='anetek100']i dobrze:) ale tu to na bank kwestia tego dziadostwa co krąży po schronisku, zwłaszcza u maluchów[/QUOTE]

Coś jest na rzeczy, bo i dorosłe psy chorują...

Posted (edited)

Magenko,ten mały biszkoptowy psiak nie jest zarezerwowany,wysłałm jego fotki na maila do Anetek.
Tutaj wstawiam fotki Rudzi,niestety dt u mnie nie wypali,sunia jest bardzo głośna,tzn,domaga się uwagi a jak zostaje sama to bardzo głośno szczeka,a ja nie jestem w stanie poświęcić jej dużo czasu i tak mam zarwane noce przy małym dziecku więc nie dam rady:shake:ale usilnie będę jej szukać domku.
Rudzia:

ale.gratka:
http://alegratka.pl/ogloszenie/malutka-polroczna-rudzia-szuka-domu-21679741.html

Edited by MARCHEWA