MARCHEWA Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Jamnisie jadą do dt do Gdańska a Rudzia najprawdopodobniej do mnie;) Jutro zajadę do schroniska i zobaczę jak się czuje,podobno chodzi już po kuchni i strasznie domaga się uwagi.Ja mam starszą sukę i obawiam się zarażenia dlatego poczekam jeszcze dzień lub dwa aż Rudzi stan będzie stabilniejszy bo wetka do niej przyjeżdża. Quote
Rubi18 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Super,mam nadzieje ze wszystkie szczeniory znajda szybko nowe domy:) Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 jamnisie cztery - jeden został bo zarezerwowany, są już w olsztynie, czekają na domki, bigelka najchudsza, bardzo spokojna, przytulaśna sunia, szkoda jej strasznie:(:(:(:(:( Rudzia juz lepiej się czuje, bardzo płacze, chlopak czarno-podpalany jest i beżowy, który też niby ma miec dom, ale te rezerwacje wiele razy się nie udawały, a maluch jamniś mógł juz przyjechac z rodzestwem do olsztyna:(:(:(:( Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A ta rezerwacja pewna jest? Będą zdjęcia? Trzeba im imiona nadać. Quote
xxxx52 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 czy szczeniaczki sa pelnie zaszczepione,zeby nic im sie nie przydazylo po adopcji? Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 na razie pierwszy dzień w innym miejscu, wiec niech się zaklimatyzują trochę, o fotki poprosiłam będa na pewno...jamnisie chwilowo w Olsztynie, to przystanek bo potem jada do Gdańska, ale jeśli wypali jakiś fajny domek wcześniej, osoba która w Olsztynie je przytrzymuje przytrzyma dłużej:) także foteczki będą..rezerwacja jak zawsze niepewna...niestety..nie wiemy, czy przypadkiem się nie rozmyślą, a pieski siedzą:( teraz najwazniejsza jest bigelka i rudzia moim zdaniem co do szczepień niestety nie zaszczepione, bo sa jeszcze osłabione, tyle wiem Quote
magenka1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 na fb juz jedngo szczylka widzialam , ale teraz szukamy domu na bigelka i jeszcze ten podpalany Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 no i Rudzia:( umówię się z osobą, która je przetrzymuje na fotki i trzymamy kciuki za dwa domki:) oby się udało, bo są w trakcie rozmów:) Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Trzymamy za domki!!!! Niech trochę odżyją, na fotki poczekamy. Quote
magenka1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 o tego bezowego mam dwa zapytania ale on zarezerowany dziwna sprawa jesli ktos chce pieska to go adoptuje a nie czego nie wiadomo na co nie podoba mi sie to Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a przez ten zcas zachorują, potem te osoby je wezmą, następne oddadzą bo chore ehhh szkoda słów. Quote
magenka1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Anetko a jeszcze jest ten bezowy z chora lapka jego jeszcze nie umiscielismy Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To maluchy w schronisku nie były zaszczepione? może to głupie pytanie, ale dlaczego ich nie zaszczepiono? Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='M&S']To maluchy w schronisku nie były zaszczepione? może to głupie pytanie, ale dlaczego ich nie zaszczepiono?[/QUOTE]bo panuje jakies choróbsko, dwa maluchy z innego miotu odeszły za TM, te tez chorowały i przez to nie szczepili ich, ze względu na osłabienie, biegunki, itp Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anetek100']bo panuje jakies choróbsko, dwa maluchy z innego miotu odeszły za TM, te tez chorowały i przez to nie szczepili ich, ze względu na osłabienie, biegunki, itp[/QUOTE] Oby do nich się nic nie przyplątało!!!! Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 na razie nie widać po nich nic, dzisiaj była maa biegunka ale na szczęście nie krwista i nie "zielona"..sa pod dobra opieką teraz Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anetek100']na razie nie widać po nich nic, dzisiaj była maa biegunka ale na szczęście nie krwista i nie "zielona"..sa pod dobra opieką teraz[/QUOTE] Biegunka, to może być zwiazana też ze zmianą miejsca, stresem, na pewno mają super opiekę:) Mam sentyment do jamniorów i stąd moje pytania. Quote
anetek100 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 i dobrze:) ale tu to na bank kwestia tego dziadostwa co krąży po schronisku, zwłaszcza u maluchów Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anetek100']i dobrze:) ale tu to na bank kwestia tego dziadostwa co krąży po schronisku, zwłaszcza u maluchów[/QUOTE] Coś jest na rzeczy, bo i dorosłe psy chorują... Quote
MARCHEWA Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 (edited) Magenko,ten mały biszkoptowy psiak nie jest zarezerwowany,wysłałm jego fotki na maila do Anetek. Tutaj wstawiam fotki Rudzi,niestety dt u mnie nie wypali,sunia jest bardzo głośna,tzn,domaga się uwagi a jak zostaje sama to bardzo głośno szczeka,a ja nie jestem w stanie poświęcić jej dużo czasu i tak mam zarwane noce przy małym dziecku więc nie dam rady:shake:ale usilnie będę jej szukać domku. Rudzia: ale.gratka: http://alegratka.pl/ogloszenie/malutka-polroczna-rudzia-szuka-domu-21679741.html Edited January 23, 2013 by MARCHEWA Quote
Recommended Posts