madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aaa aa aaa noski dwa, jak węgielki obydwa :loveu: Cudowne zdjęcie :loveu: Marzy mi się rządek Twoich yorasków na zdjęciu siedzących obok siebie :p Quote
nane Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Marzy mi się rządek Twoich yorasków na zdjęciu siedzących obok siebie :p pomyślimy nad tym :cool3: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam w cieplutki dzien :cool3: :cool3: U nas pojawily sie fotki :evil_lol: Quote
Guffi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry! A tak w ogóle to dziękuję za przywitanie w Foto-Blogu, bo nie mogłam wcześniej zajrzeć. A ja od razu wiedziałam, że to ta na dole:evil_lol:, porównałam włosy na głowie ze zdjęciem z wystawy:evil_lol: Quote
nane Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Guffi'] A ja od razu wiedziałam, że to ta na dole:evil_lol:, porównałam włosy na głowie ze zdjęciem z wystawy:evil_lol: :multi: To wygrałaś :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Guffi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='nane']:multi: To wygrałaś :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dziękuję:multi::B-fly: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hejjj Martuss :multi: No nareszcie sie nie miniemy, stesknilam sie :placz: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No Nane co jest :cool3: :cool3: Gdzie ty sie podziewasz paletasz sie gdzies zamiast z nami tu siedziec:cool3: :cool3: Pzdr:loveu: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 HALO MARTA HALO MARTA TEEESSSKNIE :placz: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']HALO MARTA HALO MARTA TEEESSSKNIE :placz: Ja tez :placz: :placz: :placz: Nie no zaraz schodze a cie niema:placz: :placz: Quote
nane Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 cześc dziewczynki no przecież że jestem :cool3: jak mogłoby mnie nie być :crazyeye: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='nane']cześc dziewczynki no przecież że jestem :cool3: jak mogłoby mnie nie być :crazyeye: jak jestes jak cie nie bylo :D a zielone mialass na dole :evil_lol: PIF PAF:D Quote
nane Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']jak jestes jak cie nie bylo :D a zielone mialass na dole :evil_lol: PIF PAF:D :oops: no bo mi zielono było :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 nane napisał(a)::oops: no bo mi zielono było :evil_lol: Nie watpie :D :evil_lol: "..Wiosssnaaa.. cieplejszy wieje wiatr... wiossnaa.." "...Zielono Mi.. lalala.. lalalalal zielono Mi..." Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj ja nie wiem czy mam tu wchodzić bo widze że tu robią pif paf:eviltong: pozdrowienia dla rodzinki yorasków:p Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pegaza napisał(a):Witaj ja nie wiem czy mam tu wchodzić bo widze że tu robią pif paf:eviltong: pozdrowienia dla rodzinki yorasków:p Ty pegaz jestes Chroniona :D BEz obaw :D Ciebie nie poszczele :D Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :modla: o dzięki Ci MARTA że jestes taka łaskawa dla mnie :eviltong: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pegaza']:modla: o dzięki Ci MARTA że jestes taka łaskawa dla mnie :eviltong: Spoko spoko :D Masz u plecy :D hahaha: "ja pikole ale Wy krejzole jestescie... fafarafa :D" (Skecz "blondynka" czy cos takiego :D) Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :multi:Dzień dobry :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Już drugi dzień u nas w domciu jest akcja wczesne wstawanie:shake: nasze potworki budzą się o 5.30 to jest straszne i chcą wychodzić pipi:oops: Fama patrzy jak na czubków przecież ona jeszczesobie smacznie śpi, a one tu akcję robią .:cool1: Całe szczęście, że mieszkamy sami w bloku ludziska chyba by nas zlinczowali.:cool1: Ale to nic, dziś było w miarę spokojnie, wczoraj myślałyśmy z Dagą , że padniemy, zagotowało się w nas totalnie. Koty obecnie przechodzą okres wielkiej miłości i wyobrażcie sobie , że one ulkowały się gdzieś w krzakach blisko naszego domu i darły się w niebogłosy. P.S. Zapomniałam dodać dziś w domciu będę sobie normalnie :evil_lol: mam zwolnienie lekarskie :multi: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='nane']:multi:Dzień dobry :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Już drugi dzień u nas w domciu jest akcja wczesne wstawanie:shake: nasze potworki budzą się o 5.30 to jest straszne i chcą wychodzić pipi:oops: Fama patrzy jak na czubków przecież ona jeszczesobie smacznie śpi, a one tu akcję robią .:cool1: Całe szczęście, że mieszkamy sami w bloku ludziska chyba by nas zlinczowali.:cool1: Ale to nic, dziś było w miarę spokojnie, wczoraj myślałyśmy z Dagą , że padniemy, zagotowało się w nas totalnie. Koty obecnie przechodzą okres wielkiej miłości i wyobrażcie sobie , że one ulkowały się gdzieś w krzakach blisko naszego domu i darły się w niebogłosy. P.S. Zapomniałam dodać dziś w domciu będę sobie normalnie :evil_lol: mam zwolnienie lekarskie :multi: Dzieeen dobry :loveu: Osz Ty :mad: Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 dwa tygodnie temu byłam chora:-( poszłam do lekarza w poniedziałek na kontrole a on do mnie, że mam siedzieć w domu przez tydzień :-o i brać kupę leków :mad: w tym antybiotyki i takie tam różne - nawet na prześwietlenie mnie skierował :crazyeye: ale na szczęście nic nie wyszło :cool3: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 cze NANE mnie również złapała infekcja gardła tak mnie boli że się wsciekam z tego powodu zobaczymy testuje juz wszystkie tabletki na gardło może coś w końcu pomoże....:placz: Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Pegaza napisał(a):cze NANE mnie również złapała infekcja gardła tak mnie boli że się wsciekam z tego powodu zobaczymy testuje juz wszystkie tabletki na gardło może coś w końcu pomoże....:placz: ja mam z kolei uporczywy kaszel :placz: w dodatku suchy :mad: dwa tygodnie temu to mnie tak rozłożyło, że miałam 40 stopni gorączki:shake: i cały czas w łóżku leżałam - ale oczywiście kto był z tego najbardziej zadowolony:crazyeye: ??? yoraski :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wiesz u nas to nie wiem czy psy są zadowolone jak mnie coś dolega ja wtedy mam zmienny humor i spacerki też są krótsze więc raczej mają mniej radości z tego powodu. Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Pegaza napisał(a):wiesz u nas to nie wiem czy psy są zadowolone jak mnie coś dolega ja wtedy mam zmienny humor i spacerki też są krótsze więc raczej mają mniej radości z tego powodu. moje wychodzą na ogród:multi: a są szczęśliwe bo przecież cały dzień są miziane:loveu: i w ogóle cały czas spędzają w łóżku ;) Quote
Recommended Posts