Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień dobry! A tak w ogóle to dziękuję za przywitanie w Foto-Blogu, bo nie mogłam wcześniej zajrzeć.

A ja od razu wiedziałam, że to ta na dole:evil_lol:, porównałam włosy na głowie ze zdjęciem z wystawy:evil_lol:

Posted

[quote name='Guffi']

A ja od razu wiedziałam, że to ta na dole:evil_lol:, porównałam włosy na głowie ze zdjęciem z wystawy:evil_lol:

:multi: To wygrałaś :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='nane']cześc dziewczynki no przecież że jestem :cool3: jak mogłoby mnie nie być :crazyeye:

jak jestes jak cie nie bylo :D a zielone mialass na dole :evil_lol: PIF PAF:D

Posted

[quote name='maartucha']jak jestes jak cie nie bylo :D a zielone mialass na dole :evil_lol: PIF PAF:D
:oops:
no bo mi zielono było :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
:oops:
no bo mi zielono było :evil_lol:

Nie watpie :D :evil_lol:

"..Wiosssnaaa.. cieplejszy wieje wiatr... wiossnaa.."
"...Zielono Mi.. lalala.. lalalalal zielono Mi..."

Posted

Pegaza napisał(a):
Witaj ja nie wiem czy mam tu wchodzić bo widze że tu robią pif paf:eviltong:
pozdrowienia dla rodzinki yorasków:p

Ty pegaz jestes Chroniona :D BEz obaw :D Ciebie nie poszczele :D

Posted

[quote name='Pegaza']:modla: o dzięki Ci MARTA że jestes taka łaskawa dla mnie :eviltong:

Spoko spoko :D Masz u plecy :D

hahaha:
"ja pikole ale Wy krejzole jestescie... fafarafa :D"
(Skecz "blondynka" czy cos takiego :D)

Posted

:multi:Dzień dobry :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Już drugi dzień u nas w domciu jest akcja wczesne wstawanie:shake:

nasze potworki budzą się o 5.30 to jest straszne i chcą wychodzić pipi:oops:

Fama patrzy jak na czubków przecież ona jeszczesobie smacznie śpi, a one tu akcję robią .:cool1:
Całe szczęście, że mieszkamy sami w bloku ludziska chyba by nas zlinczowali.:cool1:
Ale to nic, dziś było w miarę spokojnie, wczoraj myślałyśmy z Dagą , że padniemy, zagotowało się w nas totalnie.
Koty obecnie przechodzą okres wielkiej miłości i wyobrażcie sobie , że one ulkowały się gdzieś w krzakach blisko naszego domu i darły się w niebogłosy.
P.S.
Zapomniałam dodać dziś w domciu będę sobie normalnie :evil_lol: mam zwolnienie lekarskie :multi:

Posted

[quote name='nane']:multi:Dzień dobry :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Już drugi dzień u nas w domciu jest akcja wczesne wstawanie:shake:

nasze potworki budzą się o 5.30 to jest straszne i chcą wychodzić pipi:oops:

Fama patrzy jak na czubków przecież ona jeszczesobie smacznie śpi, a one tu akcję robią .:cool1:
Całe szczęście, że mieszkamy sami w bloku ludziska chyba by nas zlinczowali.:cool1:
Ale to nic, dziś było w miarę spokojnie, wczoraj myślałyśmy z Dagą , że padniemy, zagotowało się w nas totalnie.
Koty obecnie przechodzą okres wielkiej miłości i wyobrażcie sobie , że one ulkowały się gdzieś w krzakach blisko naszego domu i darły się w niebogłosy.
P.S.
Zapomniałam dodać dziś w domciu będę sobie normalnie :evil_lol: mam zwolnienie lekarskie :multi:

Dzieeen dobry :loveu: Osz Ty :mad:

Posted

dwa tygodnie temu byłam chora:-( poszłam do lekarza w poniedziałek na kontrole a on do mnie, że mam siedzieć w domu przez tydzień :-o i brać kupę leków :mad: w tym antybiotyki i takie tam różne - nawet na prześwietlenie mnie skierował :crazyeye: ale na szczęście nic nie wyszło :cool3:

Posted

cze NANE mnie również złapała infekcja gardła tak mnie boli że się wsciekam z tego powodu zobaczymy testuje juz wszystkie tabletki na gardło może coś w końcu pomoże....:placz:

Posted

Pegaza napisał(a):
cze NANE mnie również złapała infekcja gardła tak mnie boli że się wsciekam z tego powodu zobaczymy testuje juz wszystkie tabletki na gardło może coś w końcu pomoże....:placz:

ja mam z kolei uporczywy kaszel :placz: w dodatku suchy :mad:
dwa tygodnie temu to mnie tak rozłożyło, że miałam 40 stopni gorączki:shake: i cały czas w łóżku leżałam - ale oczywiście kto był z tego najbardziej zadowolony:crazyeye: ??? yoraski :evil_lol:

Posted

wiesz u nas to nie wiem czy psy są zadowolone jak mnie coś dolega ja wtedy mam zmienny humor i spacerki też są krótsze więc raczej mają mniej radości z tego powodu.

Posted

Pegaza napisał(a):
wiesz u nas to nie wiem czy psy są zadowolone jak mnie coś dolega ja wtedy mam zmienny humor i spacerki też są krótsze więc raczej mają mniej radości z tego powodu.

moje wychodzą na ogród:multi: a są szczęśliwe bo przecież cały dzień są miziane:loveu: i w ogóle cały czas spędzają w łóżku ;)