Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mmm prawdziwa Charlotka :loveu: :loveu: :loveu: Nane ty chcesz miec mnie na sumieniu !!!!??:multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mmm prawdziwa Charlotka :loveu: :loveu: :loveu: Nane ty chcesz miec mnie na sumieniu !!!!??:multi: :evil_lol: :evil_lol: dlaczego na sumieniu :crazyeye: Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobranoc kochani :hand: Yoraski już w łóżeczku czekają na mnie :laugh2_2: i lulu kimonko najwyższa pora :sleep2: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu: Przepiekna ta dzsiejsza sesja zdjeciowa...tak słodziache że wysyłamy słodziache buziaczki i zyczymy Tobie i wszystki yoreczkom kolorowych i milusich snów! Dobranoc:loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 bGirl napisał(a):..królewska podusia skrojona dla Eryś :loveu: Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Kasia_zg napisał(a)::loveu: Przepiekna ta dzsiejsza sesja zdjeciowa...tak słodziache że wysyłamy słodziache buziaczki i zyczymy Tobie i wszystki yoreczkom kolorowych i milusich snów! Dobranoc:loveu: Kochani dziękujemy za bardzo miłe słowa na dobranoc :loveu: bGirl witamy u nas i zapraszamy ponownie :loveu: A my tymczasem mówimy cieplutkie i słoneczne dzień dobry :multi: i życzymy wspaniałego i spokojnego dnia ;) Quote
Kasia_zg Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzień dobry!! Przyjemnego i milusiego dzionka życzymy!!:loveu: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzień dobry Nane:lol: ładne fotki tylko jedne mam pytanie co on ma na tym ogonie? albo inaczej koniec grzbietu a początek ogona?:???: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Dzień dobry Nane:lol: ładne fotki tylko jedne mam pytanie co on ma na tym ogonie? albo inaczej koniec grzbietu a początek ogona?:???: włoski mu się troszkę zwichrzyły bo u nas wczoraj wiało :evil_lol: ale już daję jeszcze jedno foto żeby było wiadomo, że ma "tam" normalny włos :cool3: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Teraz troszkę mnie, Vasylka i śpiącej Taniuni :loveu: Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nane napisał(a):dlaczego na sumieniu :crazyeye: Bo dostane wkoncu zawalu przez te fotki :loveu: :loveu: nane napisał(a):Teraz troszkę mnie, Vasylka i śpiącej Taniuni :loveu: Iiiiiiiii znowu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Siemka :multi: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Bo dostane wkoncu zawalu przez te fotki :loveu: :loveu: Iiiiiiiii znowu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Siemka :multi: cześć :loveu: a te serduszka:crazyeye: to chyba raczej wysłane do Vasylka i Taniuni a nie do mnie :oops: a tak na marginesie to jak był problem z aparatem to narzekaliście, że nie ma fotek to teraz nadrabiam zaległości ;) Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A no tak następna fotka wszystko wyjaśnila:eviltong: a teraz Marta i jej dwukolorowe oczęta:eviltong: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):A no tak następna fotka wszystko wyjaśnila:eviltong: a teraz Marta i jej dwukolorowe oczęta:eviltong: trza się pochwalić co nie :cool3: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):A no tak następna fotka wszystko wyjaśnila:eviltong: a teraz Marta i jej dwukolorowe oczęta:eviltong: Eee... tam! Pewnie wsadziła sobie kolorowe soczewki:eviltong::eviltong: Mój kuzyn ma jedno oko brązowe, a drugie piwne. Fajnie to wygląda. Życzymy miłego popołudnia!:loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Eee... tam! Pewnie wsadziła sobie kolorowe soczewki:eviltong::eviltong: Życzymy miłego popołudnia!:loveu: no i zakupiłam odrazu dwa kolory :evil_lol: dziękujemy Madzia a może zrobimy sobie kiedyś spotkanko nad morzem na przykład :razz: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dzisiejsze zabawy na ogrodzie :evil_lol: I Lucuś :loveu: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Zanim przystąpie do komentowania fotki to tak jak obiecałam :x :2gunfire: :chainsaw: niedobra MARTO a masz Ty :mad: jeszcze raz tak na mnie wsiądziesz:mad: ;) a to co:D Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Zanim przystąpie o komentowania fotki to tak jak obiecałam :x :2gunfire: :chainsaw: niedobra MARTO a masz Ty :mad: jeszcze raz tak na mnie wsiądziesz:mad: ;) a to co:D AAAAAAAA do abordażu :snipersm: :snipersm: :snipersm: to był pretekst żebyś do nas wpadła :cooldevi: :evil_lol: a to są:PROXY5: trzy yorki w jednym :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :ak-shot: :ak-shot: A to za pretekst oo co ja widze łysolek:evil_lol: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a)::ak-shot: :ak-shot: A to za pretekst oo co ja widze łysolek:evil_lol: i za łysolka :angryy: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :evil_lol: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Luckowi też przyłoże za krecika :snipersm: ;) osz ty .... :bad-word: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :plzdie: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dobra na razie koniec walki musze się wzmocnić kawą by nocą mieć siły Cię:ghost_2: postraszyc...no chyba że ROZEJM:cool3: Quote
nane Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Dobra na razie koniec walki musze się wzmocnić kawą by nocą mieć siły Cię:ghost_2: postraszyc...no chyba że ROZEJM:cool3: ewentualnie może być rozejm :evil_lol: Pegaza mam prośbę zdradź mi swoje imię :oops: Quote
Recommended Posts