Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za aklimatyzację Zosieńki w nowym miejscu. Kiyoshi, juz Wam obu współczuję rozstania- człowiekowi jednak łatwiej działać rozumowo i wytłumaczyć sobie zaistniałą sytuację, a psiaki cóż... Ale mam nadzieję, że tym razem pójdzie wszystko dobrze :lol:

Posted

[quote name='Yoana']Trzymam kciuki za aklimatyzację Zosieńki w nowym miejscu. Kiyoshi, juz Wam obu współczuję rozstania- człowiekowi jednak łatwiej działać rozumowo i wytłumaczyć sobie zaistniałą sytuację, a psiaki cóż... Ale mam nadzieję, że tym razem pójdzie wszystko dobrze :lol:[/QUOTE]

cieszymy się bardzo z Zosinką, że tak nam ciotki kibicują... Yoana...dokładnie tak samo myślę...gdyby dało się jakimś cudem przetłumaczyć psiakowi, że to dla jego dobra...jednak z drugiej strony zgadzam się też, że psy mają świetną intuicję...dlatego Zosia powinna poczuć, że chce dla niej dobrze...a pewnie jak DT o nią zadba, to minie kilka dni i prawie o mnie zapomni;)

zaraz będe dzwonić do DT, by ustalić szczegóły przyjazdu...pewnie tak koło 12 już tam będziemy...

Posted

[quote name='paula_t']A Zosiulka już spakowana? Przeczuwa coś pannica czy spokojna raczej?[/QUOTE]

wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30...
Zosia raczej niczego nie przeczuwa...dzisiaj jest bardzo radosna cały dzień..tak pięknie się z Gają bawiły w domu, że aż żal, że ich nie nagrałam...chodzi po domu i merda ślicznie puchatym ogonkiem...

'Walizki' spakujemy jutro rano...

dziękuje, że o nas myślicie i trzymacie kciuki!:loveu:
staram się nie denerwować i nie smucić...

Posted

[quote name='kiyoshi']wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30...
Zosia raczej niczego nie przeczuwa...dzisiaj jest bardzo radosna cały dzień..tak pięknie się z Gają bawiły w domu, że aż żal, że ich nie nagrałam...chodzi po domu i merda ślicznie puchatym ogonkiem...

staram się nie denerwować i nie smucić...[/QUOTE]

Trzymaj się kochana;)

Posted

[quote name='kiyoshi']wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30...

staram się nie denerwować i nie smucić...[/QUOTE]

Kiyoshi, bądź dzielna! Dla Zosi :)
Wierzę, że będzie dobrze, trzymam mocno kciuki :loveu:

Posted

[quote name='Ada-Vebby']I ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek.Trzymajcie się dziewczyny i dawajcie znać jak tylko będzie to możliwe :)[/QUOTE]

dziewczyny...Zosia po spacerze, zajada teraz makaron z mięskiem..i powoli będziemy zbierać się do drogi...
wrócę ok. 16 i postaram się od razu zameldować co i jak...
:)

Posted

[quote name='kiyoshi']dziewczyny...Zosia po spacerze, zajada teraz makaron z mięskiem..i powoli będziemy zbierać się do drogi...
wrócę ok. 16 i postaram się od razu zameldować co i jak...
:)[/QUOTE]

Trzymaj się kiyoshi, pewnie jest Ci dzisiaj ciężko na serduchu, ale będzie dobrze musi być :)
Czekamy na relację :)

Posted

Dostałam PW z apelem o pomoc 20.01. Zaglądam dopiero dzisiaj. Za chwilę przeleję dla Zosi (na razie jednorazowo) 20 zł - jeśli znajdę gdzieś numer rachunku. Jeśli nie ma go na wątku, proszę o PW z danymi. I trzymam oczywiście z całej siły kciuki za to, aby DT przyjął serdecznie psinkę a ona się tam dobrze czuła.

Posted

[quote name='Maruda666']Oj trzyma nas ta Cioteczka w niepewności, trzyma ;) paznokcie już poobgryzane :evil_lol:
Mocne kciuki za Zosieńkę :loveu:[/QUOTE

Zaglądam,zaglądam..,a ten czas tak powoli dziś leci ;)Kciuki cały czas,ma się rozumieć..:)