Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='piescofajnyjest']zagladam do Zosi wieczorowo......musi byc dobrze![/QUOTE] Ale oczywiście że będzie :) jestem tego pewna !!!! Quote
Yoana Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Trzymam kciuki za aklimatyzację Zosieńki w nowym miejscu. Kiyoshi, juz Wam obu współczuję rozstania- człowiekowi jednak łatwiej działać rozumowo i wytłumaczyć sobie zaistniałą sytuację, a psiaki cóż... Ale mam nadzieję, że tym razem pójdzie wszystko dobrze :lol: Quote
kiyoshi Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Yoana']Trzymam kciuki za aklimatyzację Zosieńki w nowym miejscu. Kiyoshi, juz Wam obu współczuję rozstania- człowiekowi jednak łatwiej działać rozumowo i wytłumaczyć sobie zaistniałą sytuację, a psiaki cóż... Ale mam nadzieję, że tym razem pójdzie wszystko dobrze :lol:[/QUOTE] cieszymy się bardzo z Zosinką, że tak nam ciotki kibicują... Yoana...dokładnie tak samo myślę...gdyby dało się jakimś cudem przetłumaczyć psiakowi, że to dla jego dobra...jednak z drugiej strony zgadzam się też, że psy mają świetną intuicję...dlatego Zosia powinna poczuć, że chce dla niej dobrze...a pewnie jak DT o nią zadba, to minie kilka dni i prawie o mnie zapomni;) zaraz będe dzwonić do DT, by ustalić szczegóły przyjazdu...pewnie tak koło 12 już tam będziemy... Quote
Ada-Vebby Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kiyoshi,kibicujemy i przeżywamy razem z Wami.Tym razem musi być dobrze! :) Quote
paula_t Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A Zosiulka już spakowana? Przeczuwa coś pannica czy spokojna raczej? Quote
kiyoshi Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='paula_t']A Zosiulka już spakowana? Przeczuwa coś pannica czy spokojna raczej?[/QUOTE] wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30... Zosia raczej niczego nie przeczuwa...dzisiaj jest bardzo radosna cały dzień..tak pięknie się z Gają bawiły w domu, że aż żal, że ich nie nagrałam...chodzi po domu i merda ślicznie puchatym ogonkiem... 'Walizki' spakujemy jutro rano... dziękuje, że o nas myślicie i trzymacie kciuki!:loveu: staram się nie denerwować i nie smucić... Quote
halszka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 z całego serducha życzę powodzenia :kciuki: Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='kiyoshi']wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30... Zosia raczej niczego nie przeczuwa...dzisiaj jest bardzo radosna cały dzień..tak pięknie się z Gają bawiły w domu, że aż żal, że ich nie nagrałam...chodzi po domu i merda ślicznie puchatym ogonkiem... 'Walizki' spakujemy jutro rano... dziękuje, że o nas myślicie i trzymacie kciuki!:loveu: staram się nie denerwować i nie smucić...[/QUOTE] Trzymaj się kochana;) Quote
Nette Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='kiyoshi']wyruszamy jutro rano...jesteśmy umówione z nowym DT na dworcu w Bielsku o 12:30... Zosia raczej niczego nie przeczuwa...dzisiaj jest bardzo radosna cały dzień..tak pięknie się z Gają bawiły w domu, że aż żal, że ich nie nagrałam...chodzi po domu i merda ślicznie puchatym ogonkiem... 'Walizki' spakujemy jutro rano... dziękuje, że o nas myślicie i trzymacie kciuki!:loveu: staram się nie denerwować i nie smucić...[/QUOTE] Kiyoshi, bądź dzielna! Dla Zosi :) Wierzę, że będzie dobrze, trzymam mocno kciuki :loveu: Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Trzymaj się Kiyoshi I z niecierpliwością będziemy czekać jutro na wieści:) Quote
sonia1974 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Powodzenia dziewczyny , będzie dobrze :lol: Quote
Ada-Vebby Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 I ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek.Trzymajcie się dziewczyny i dawajcie znać jak tylko będzie to możliwe :) Quote
kiyoshi Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Ada-Vebby']I ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek.Trzymajcie się dziewczyny i dawajcie znać jak tylko będzie to możliwe :)[/QUOTE] dziewczyny...Zosia po spacerze, zajada teraz makaron z mięskiem..i powoli będziemy zbierać się do drogi... wrócę ok. 16 i postaram się od razu zameldować co i jak... :) Quote
AgusiaP Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='kiyoshi']dziewczyny...Zosia po spacerze, zajada teraz makaron z mięskiem..i powoli będziemy zbierać się do drogi... wrócę ok. 16 i postaram się od razu zameldować co i jak... :)[/QUOTE] Trzymaj się kiyoshi, pewnie jest Ci dzisiaj ciężko na serduchu, ale będzie dobrze musi być :) Czekamy na relację :) Quote
margoth137 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 szerokiej drogi dziewczynki:)mam fanty, jest ktoś chętny na bazar dla Zofijki;) Quote
Yoana Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Trzymajcie się Dziewczyny. Czekam na dobre wieści. Quote
halszka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 kciuki cały czas zaciśnięte :kciuki: pewnie już jesteście w Bielsku :) Quote
Enigma79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dostałam PW z apelem o pomoc 20.01. Zaglądam dopiero dzisiaj. Za chwilę przeleję dla Zosi (na razie jednorazowo) 20 zł - jeśli znajdę gdzieś numer rachunku. Jeśli nie ma go na wątku, proszę o PW z danymi. I trzymam oczywiście z całej siły kciuki za to, aby DT przyjął serdecznie psinkę a ona się tam dobrze czuła. Quote
Maruda666 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Oj trzyma nas ta Cioteczka w niepewności, trzyma ;) paznokcie już poobgryzane :evil_lol: Mocne kciuki za Zosieńkę :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Maruda666']Oj trzyma nas ta Cioteczka w niepewności, trzyma ;) paznokcie już poobgryzane :evil_lol: Mocne kciuki za Zosieńkę :loveu:[/QUOTE Zaglądam,zaglądam..,a ten czas tak powoli dziś leci ;)Kciuki cały czas,ma się rozumieć..:) Quote
AgusiaP Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pewnie jeszcze nie wróciła ;) czekamy na relacje:lol: Quote
Recommended Posts