kiyoshi Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']a Zosia jest wysterylizowana?[/QUOTE] patrzyłam na jej brzuszek ale nie znalazłam żadnego śladu po cięciu, więc podejrzewam, że nie jest Quote
AgusiaP Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='kiyoshi']jesteście wspaniałe:) dopiero wróciłam a tu już tyle się podziało! w między czasie otrzymałam tez informacje z innych PDT ale skoro u kikou są staruszki to Zosia będzie miała jak w niebie:) jutro na pewno zadzwonię!!! Dziękuje Ci Agusia z całego serca![/QUOTE] No coś Ty kochana nie ma sprawy;) Oby tylko Zosieńka była bezpieczna jak wyjedziesz;) Quote
wilczy zew Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='kiyoshi']patrzyłam na jej brzuszek ale nie znalazłam żadnego śladu po cięciu, więc podejrzewam, że nie jest[/QUOTE] moja była rok temu sterylizowana i nie znajdziesz blizny Quote
Mysza2 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Elunia to psiaki u kikou?[/QUOTE] [quote name='Gabi79']Cudna ta Zosieńka, ona jest cioteczki ewu, czy potrzebuje domu???????[/QUOTE] Dziewczynki, przepraszam , pomyliłam wątki , już usunęlam te posty, do były zdjęcia Milo z tego wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238695-Milo-z-wyrwanym-ogonem-szuka-domu[/url] Quote
AgusiaP Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Mysza2']Dziewczynki, przepraszam , pomyliłam wątki , już usunęlam te posty, do były zdjęcia Milo z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238695-Milo-z-wyrwanym-ogonem-szuka-domu[/URL][/QUOTE] Elunia to wszystko dlatego, że dzisiejszy dzień pełen emocji;) Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 będe dzwonić dzisiaj do kikou NA PEWNO:D w poniedziałek zabiorę Zosie na badania krwi (dziś jednak się nie wyrobię) do Skolika, bo tam już zaczęłam z nią chodzić... i dopytam jeszcze raz o ten guz na klatce piersiowej Jednak Zosia czuje się coraz lepiej, nawet moi sąsiedzi zauważyli różnice- już nie kuśtyka jak stara babcia...czasem nawet zdarza jej się kawałeczek biegać, sierść po wyczesaniu nabrała blasku....i robi się z niej śliczna psinka:) Co do sterylizacji- to prawda, blizny może już nie być widać...spytam o to weta...na szczęście na listwie mlecznej nie ma żadnych guzków itp. Dla wszystkich kochanych cioteczek, które tak dzielnie pomagają Zosi...jest nowa podobizna:)))) [img]https://lh6.googleusercontent.com/-YzQvEhNxat4/UPfb2RgpupI/AAAAAAAAAC8/RFWfXEQhHZQ/s720/Zdj%25C4%2599cie1408.jpg[/img] DZIĘKUJE!!! Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) [quote name='Gabi79']Cudna ta Zosieńka, ona jest cioteczki ewu, czy potrzebuje domu???????[/QUOTE] nie rozumiem za bardzo? czy jakaś literówka? ona jest cioteczki ewu??? a domek- O TAK_ BARDZO POTRZEBUJE! gdyby ktoś chciał ją przygarnąć na zasadzie DS- byłoby cudownie!! ps. JUŻ DOCZYTAŁAM:) Edited January 19, 2013 by kiyoshi Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 rozmawiałam z kikou...wstępnie Zosia ma zapewnione miejsce...:) czego potrzeba teraz? DEKLARACJI STAŁYM I JEDNORAZOWYCH POMOCY W ZORGANIZOWANIU TRANSPORTU NA TRASIE SOSNOWIEC- ZGORZELEC Każda pomoc się liczy... Bardzo dziękuje w imieniu staruszki Zosi Quote
zakonna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ja mogę tylko podrzucić, myślę, że musisz rozsyłać wątek żeby więcej ludzi tu przyszło Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 To super, że Zosia ma zapewnione miejsce u kikou:lol::lol::lol: Ja niestety nie pomogę finansowo już nie mam z czego ...bardzo mi przykro:-( Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 agusia, zakonna... juz i tak bardzo duzo pomoglyscie! nie tylko pieniazki sie tutaj licza.... Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Mnie strasznie Zosia zapadła w serducho:loveu: Jak można na stare lata zafundować taki los tej biednej suni... Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 oj..dla mnie ona też jest wyjątkowa...pokochałam ją całym sercem i też nigdy nie zrozumiem, jak ktoś mógł ją wyrzucić:( ...z drugiej strony...nie wiadomo co by ją spotkało, gdyby właściciele 'standardowo'- zafundowali jej schronisko na starość...pewnie nigdy bym jej nie spotkała... wkrótce otworze bazarek na transport, leczenie i hotelik Zosi...:) ps. transport powoli się klaruje... ps2- AgusiaP- jesteś wielka:D Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='kiyoshi']oj..dla mnie ona też jest wyjątkowa...pokochałam ją całym sercem i też nigdy nie zrozumiem, jak ktoś mógł ją wyrzucić:( ...z drugiej strony...nie wiadomo co by ją spotkało, gdyby właściciele 'standardowo'- zafundowali jej schronisko na starość...pewnie nigdy bym jej nie spotkała... wkrótce otworze bazarek na transport, leczenie i hotelik Zosi...:) ps. transport powoli się klaruje... ps2- AgusiaP- jesteś wielka:D[/QUOTE] No coś Ty jak tam wielka, taka przeciętna:evil_lol: Spróbuję wieczorkiem wysłać PW z prośbą o pomoc dla naszej Zosieńki, ale nie wiem czy coś uda mi się uzbierać :shake: tyle co prosiłam o pomoc dla Stefci ...:oops: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Proszę tylko, żebyś w miarę możliwości zaglądała na wątek ;) Nie wiem czy będę umiała udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania;) Jaki koszt pobytu Zosieńki ustaliłyście z Kikou? Quote
Maruda666 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jestem u Zosieńki na zaproszenie Agusi. Stałej nie dam rady, ale połowę pierwszego miesiąca jej opłacę - tylko upomnijcie się, bo totalnie się gubię :( - tyle tych nowych biedaków :( Quote
kolejna kobietka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 dostalam zaproszenie, niestety przykro mi, ale finansowo nie jestem w stanie wesprzec :sad: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='giselle4']zapisze wątek[/QUOTE] Witaj Grażynko:lol: [quote name='Maruda666']Jestem u Zosieńki na zaproszenie Agusi. Stałej nie dam rady, ale połowę pierwszego miesiąca jej opłacę - tylko upomnijcie się, bo totalnie się gubię :( - tyle tych nowych biedaków :([/QUOTE] Danusiu pięknie dziękujemy :buzi::buzi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='kolejna kobietka']dostalam zaproszenie, niestety przykro mi, ale finansowo nie jestem w stanie wesprzec :sad:[/QUOTE] Witaj :lol: zostań z nami i Zosieńką ;) Oczywiście rozumiemy, sama spłukana jestem, a tyle tych bid:-( Quote
Ada-Vebby Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Podczytuję tą wzruszającą historię :( deklaruję 20zl wpłaty stałej Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Podczytuję tą wzruszającą historię :( deklaruję 20zl wpłaty stałej[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Mnie też bardzo zapadła w serducho Zosieńka:loveu: Quote
paula_t Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jestem na zaproszenie Ciotki AgusiaP. Stałej nie mogę zadeklarować, przepraszam, ale dogo i tak pożera prawie całe moje kieszonkowe:oops: Zrobię babuleńce bazarek po sesji :) I mogłabym ją poogłaszać licząc na cud, tylko potrzebowałabym danych... Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Witam cioteczki. Ja też nie mogę nic zadeklarować :( mogę ogłaszać, zaglądać, i wspierać, tylko tyle :( Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie Ciotki AgusiaP. Stałej nie mogę zadeklarować, przepraszam, ale dogo i tak pożera prawie całe moje kieszonkowe:oops: Zrobię babuleńce bazarek po sesji :) I mogłabym ją poogłaszać licząc na cud, tylko potrzebowałabym danych...[/QUOTE] Pauluś na Ciebie zawsze można liczyć dziękujemy:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Ty na prawdę chyba nie sypiasz ;) Musimy poczekać na założycielkę wątku, bo ja wiem tylko tyle o Zosi co zostało napisane tutaj ;) Quote
Recommended Posts