Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']a Zosia jest wysterylizowana?[/QUOTE]

patrzyłam na jej brzuszek ale nie znalazłam żadnego śladu po cięciu, więc podejrzewam, że nie jest

Posted

[quote name='kiyoshi']jesteście wspaniałe:)
dopiero wróciłam a tu już tyle się podziało!
w między czasie otrzymałam tez informacje z innych PDT ale skoro u kikou są staruszki to Zosia będzie miała jak w niebie:)
jutro na pewno zadzwonię!!! Dziękuje Ci Agusia z całego serca![/QUOTE]

No coś Ty kochana nie ma sprawy;)
Oby tylko Zosieńka była bezpieczna jak wyjedziesz;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Elunia to psiaki u kikou?[/QUOTE]

[quote name='Gabi79']Cudna ta Zosieńka, ona jest cioteczki ewu, czy potrzebuje domu???????[/QUOTE]
Dziewczynki, przepraszam , pomyliłam wątki , już usunęlam te posty, do były zdjęcia Milo z tego wątku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238695-Milo-z-wyrwanym-ogonem-szuka-domu[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Dziewczynki, przepraszam , pomyliłam wątki , już usunęlam te posty, do były zdjęcia Milo z tego wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238695-Milo-z-wyrwanym-ogonem-szuka-domu[/URL][/QUOTE]

Elunia to wszystko dlatego, że dzisiejszy dzień pełen emocji;)

Posted

będe dzwonić dzisiaj do kikou NA PEWNO:D
w poniedziałek zabiorę Zosie na badania krwi (dziś jednak się nie wyrobię) do Skolika, bo tam już zaczęłam z nią chodzić...
i dopytam jeszcze raz o ten guz na klatce piersiowej

Jednak Zosia czuje się coraz lepiej, nawet moi sąsiedzi zauważyli różnice- już nie kuśtyka jak stara babcia...czasem nawet zdarza jej się kawałeczek biegać, sierść po wyczesaniu nabrała blasku....i robi się z niej śliczna psinka:)

Co do sterylizacji- to prawda, blizny może już nie być widać...spytam o to weta...na szczęście na listwie mlecznej nie ma żadnych guzków itp.

Dla wszystkich kochanych cioteczek, które tak dzielnie pomagają Zosi...jest nowa podobizna:))))

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-YzQvEhNxat4/UPfb2RgpupI/AAAAAAAAAC8/RFWfXEQhHZQ/s720/Zdj%25C4%2599cie1408.jpg[/img]

DZIĘKUJE!!!

Posted (edited)

[quote name='Gabi79']Cudna ta Zosieńka, ona jest cioteczki ewu, czy potrzebuje domu???????[/QUOTE]

nie rozumiem za bardzo? czy jakaś literówka?
ona jest cioteczki ewu???

a domek- O TAK_ BARDZO POTRZEBUJE! gdyby ktoś chciał ją przygarnąć na zasadzie DS- byłoby cudownie!!

ps. JUŻ DOCZYTAŁAM:)

Edited by kiyoshi
Posted

rozmawiałam z kikou...wstępnie Zosia ma zapewnione miejsce...:)
czego potrzeba teraz?

DEKLARACJI STAŁYM I JEDNORAZOWYCH
POMOCY W ZORGANIZOWANIU TRANSPORTU NA TRASIE SOSNOWIEC- ZGORZELEC

Każda pomoc się liczy...
Bardzo dziękuje w imieniu staruszki Zosi

Posted

oj..dla mnie ona też jest wyjątkowa...pokochałam ją całym sercem i też nigdy nie zrozumiem, jak ktoś mógł ją wyrzucić:(

...z drugiej strony...nie wiadomo co by ją spotkało, gdyby właściciele 'standardowo'- zafundowali jej schronisko na starość...pewnie nigdy bym jej nie spotkała...

wkrótce otworze bazarek na transport, leczenie i hotelik Zosi...:)

ps. transport powoli się klaruje...

ps2- AgusiaP- jesteś wielka:D

Posted

[quote name='kiyoshi']oj..dla mnie ona też jest wyjątkowa...pokochałam ją całym sercem i też nigdy nie zrozumiem, jak ktoś mógł ją wyrzucić:(

...z drugiej strony...nie wiadomo co by ją spotkało, gdyby właściciele 'standardowo'- zafundowali jej schronisko na starość...pewnie nigdy bym jej nie spotkała...

wkrótce otworze bazarek na transport, leczenie i hotelik Zosi...:)

ps. transport powoli się klaruje...

ps2- AgusiaP- jesteś wielka:D[/QUOTE]

No coś Ty jak tam wielka, taka przeciętna:evil_lol:
Spróbuję wieczorkiem wysłać PW z prośbą o pomoc dla naszej Zosieńki, ale nie wiem czy coś uda mi się uzbierać :shake: tyle co prosiłam o pomoc dla Stefci ...:oops:

Posted

Proszę tylko, żebyś w miarę możliwości zaglądała na wątek ;)
Nie wiem czy będę umiała udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania;)

Jaki koszt pobytu Zosieńki ustaliłyście z Kikou?

Posted

Jestem u Zosieńki na zaproszenie Agusi. Stałej nie dam rady, ale połowę pierwszego miesiąca jej opłacę - tylko upomnijcie się, bo totalnie się gubię :( - tyle tych nowych biedaków :(

Posted

[quote name='giselle4']zapisze wątek[/QUOTE]

Witaj Grażynko:lol:

[quote name='Maruda666']Jestem u Zosieńki na zaproszenie Agusi. Stałej nie dam rady, ale połowę pierwszego miesiąca jej opłacę - tylko upomnijcie się, bo totalnie się gubię :( - tyle tych nowych biedaków :([/QUOTE]

Danusiu pięknie dziękujemy :buzi::buzi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']dostalam zaproszenie, niestety przykro mi, ale finansowo nie jestem w stanie wesprzec :sad:[/QUOTE]

Witaj :lol: zostań z nami i Zosieńką ;)
Oczywiście rozumiemy, sama spłukana jestem, a tyle tych bid:-(

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Podczytuję tą wzruszającą historię :( deklaruję 20zl wpłaty stałej[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Mnie też bardzo zapadła w serducho Zosieńka:loveu:

Posted

Jestem na zaproszenie Ciotki AgusiaP. Stałej nie mogę zadeklarować, przepraszam, ale dogo i tak pożera prawie całe moje kieszonkowe:oops:
Zrobię babuleńce bazarek po sesji :) I mogłabym ją poogłaszać licząc na cud, tylko potrzebowałabym danych...

Posted

[quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie Ciotki AgusiaP. Stałej nie mogę zadeklarować, przepraszam, ale dogo i tak pożera prawie całe moje kieszonkowe:oops:
Zrobię babuleńce bazarek po sesji :) I mogłabym ją poogłaszać licząc na cud, tylko potrzebowałabym danych...[/QUOTE]

Pauluś na Ciebie zawsze można liczyć dziękujemy:kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Ty na prawdę chyba nie sypiasz ;)

Musimy poczekać na założycielkę wątku, bo ja wiem tylko tyle o Zosi co zostało napisane tutaj ;)