kiyoshi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 cioteczki...dziś dotarły kolejne pieniążki dla Zosi- powoli Zosieńka robi się bardziej majętna niż ja:) (przynajmniej w tym momencie miesiąca:))) DZIĘKUJEMY KOCHANYM CIOCIOM I WUJKOM!!!:loveu::loveu::loveu: dancik- 20zł nette- 50zł ada-vebby- 20zł Quote
kiyoshi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='AgusiaP']Oby jutro ktoś zadzwonił...[/QUOTE] Agusia...to by był prawdziwy cud..... Quote
AgusiaP Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='kiyoshi']Agusia...to by był prawdziwy cud.....[/QUOTE] Wiem, ale tak bym chciała, żeby Zosia wróciła do siebie do domku... Quote
kiyoshi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='AgusiaP']Wiem, ale tak bym chciała, żeby Zosia wróciła do siebie do domku...[/QUOTE] ja TEŻ... a dzisiaj zauważyłam, że Zosia doskonale reaguje na obcych...przyszli do nas panowie ze spóldzielni a Zosia od razu ogonkiem zaczęła merdać i ślepka wlepiać ...i do głaskania się nastawiać:) zera strachu, szczekania...po prostu- jak przyszli to niech głaskają:D Quote
paula_t Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='AgusiaP']Oby jutro ktoś zadzwonił...[/QUOTE] Byłoby cudownie, gdyby okazało się, że Zosię ktoś kocha, ktoś za nią tęskni i czeka aż wróci do domu. Quote
Mysza2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='kiyoshi']ja TEŻ... a dzisiaj zauważyłam, że Zosia doskonale reaguje na obcych...przyszli do nas panowie ze spóldzielni a Zosia od razu ogonkiem zaczęła merdać i ślepka wlepiać ...i do głaskania się nastawiać:) zera strachu, szczekania...po prostu- jak przyszli to niech głaskają:D[/QUOTE] Mądra towarzyska dziewczynka:) Quote
Nette Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='kiyoshi']również słyszałam same dobre rzeczy o Gierku, ale przy okazji doszły mnie też słuchy o kosztach wizyty u niego... jednak może trzeba będzie podejść, bo wolałabym, żeby Zosia do kikou pojechała już w pełni zdiagnozowana i żeby potem się nie okazało, że potrzeba operacji na gwałt.. [/QUOTE] A może zadzwonić i zapytać? Może te koszty nie będą jakieś ogromne... Dobra diagnoza to podstawa ;) Quote
barb Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Jestem na zaproszenie Agusia P. Zapiszę sobie wątek Zosieńki. Quote
paula_t Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nette']A może zadzwonić i zapytać? Może te koszty nie będą jakieś ogromne... Dobra diagnoza to podstawa ;)[/QUOTE] Albo może mają jakieś zniżki dla bezdomniaków?:) Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='paula_t']Albo może mają jakieś zniżki dla bezdomniaków?:)[/QUOTE] tak, zadzwonie na pewno i wszystkiego się dowiem, ale dopiero w przyszłym tygodniu.... poniedziałęk i wtorek mam zawalony więc najszybciej w środe mogłabym z Zosią pojechać, Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='barb']Jestem na zaproszenie Agusia P. Zapiszę sobie wątek Zosieńki.[/QUOTE] witamy z radością:D Quote
Beatkaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Wpadam do Zosieńki naszej kochanej :):) oby telefon zadzwonił :thumbs: Quote
margoth137 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 i ja jestem u Zosi. Będe zaglądać i trzymać kciuki, finansowo nie mogę pomóc. Zaczęłam zbierać fanty. Bardzo kocham takie staruszki:( Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='margoth137']i ja jestem u Zosi. Będe zaglądać i trzymać kciuki, finansowo nie mogę pomóc. Zaczęłam zbierać fanty. Bardzo kocham takie staruszki:([/QUOTE] ja też kocham staruszki...a tą małą to juz całkiem:) [img]https://lh4.googleusercontent.com/-ufrBSYl0H1A/UQKIz2mpu2I/AAAAAAAAAGQ/_WZt1r5mMAw/s872/Zdj%C4%99cie1445.jpg[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-cQt5UUAazLY/UQKIz3qrFuI/AAAAAAAAAGQ/p4Xae6PFVd8/s894/Zdj%C4%99cie1444.jpg[/img] :) ps. niestety jak dotąd nie było żadnego telefonu z DZ w sprawie Zosi... Quote
Mysza2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Miała szczęście dziewczynka że na Ciebie trafiła:):) Quote
ULKA12 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Gierek byc może jest drogi ale jak mu powiesz, ze to bezdomny psiak na pewno policzy Ci taniej. Ja zawsze wszelkie problemy kostne swoich podopiecznych leczę u tego weta, i nie są to jakieś kosmiczne kwoty. A pytałaś o ten lek, theranecron? Czasami przy guzach bardzo dobrze się sprawdza. Może warto go jej podać? Quote
AgusiaP Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Może jeszcze ktoś zadzwoni...:placz: Śliczna ta nasza Zosieńka:loveu: Quote
Maruda666 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='kiyoshi']kochane cioteczki i wujaszkowie...mam jeszcze tylko takie pytanie, bo trochę 'bezprawnie' wliczyłam opłatę za to ogłoszenie Zosi do wydatków z puli jednorazowych wpłat... chciałabym spytać czy darczyńcy nie mają nic przeciwko? [SIZE=3][B]i pytanie do maruda666[/B][/SIZE]- wpłaciłaś pieniążki na połowę pobytu w hoteliku Zosi za pierwszy miesiąc, ale ona ma już stałe deklaracje, więc czy ta wpłata może być uznana na poczet szczepienia i transportu?? Bardzo proszę o odpowiedź:) Dziś wpłynęła też pomoc finansowa od bjuta- 30 zł- bardzo, bardzo dziękujemy!:loveu:[/QUOTE] Dopiero teraz zajrzałam :oops: Pieniądze przeznacz na to co potrzeba w danej chwili :) sama najlepiej wiesz :) Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='ULKA12']Gierek byc może jest drogi ale jak mu powiesz, ze to bezdomny psiak na pewno policzy Ci taniej. Ja zawsze wszelkie problemy kostne swoich podopiecznych leczę u tego weta, i nie są to jakieś kosmiczne kwoty. A pytałaś o ten lek, theranecron? Czasami przy guzach bardzo dobrze się sprawdza. Może warto go jej podać?[/QUOTE] dzięki za porade...na pewno zadzwonie do gierka w przyszłym tygodniu i dopytam też o ten lek:) dzięki Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Maruda666']Dopiero teraz zajrzałam :oops: Pieniądze przeznacz na to co potrzeba w danej chwili :) sama najlepiej wiesz :)[/QUOTE] super maruda:) dla Ciebie też wielkie DZIĘKUJE:loveu: ps. telefon nadal milczy Quote
AgusiaP Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='kiyoshi'] ps. telefon nadal milczy[/QUOTE] Kurcze...:-(:-(:-( Quote
kiyoshi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 no i zleciał cały piatek...nikt nie zadzwonił to niemożliwe, żeby ktoś szukał Zosi i naprawde nie mógł jej znaleźć w ciągu tych 3 tygodni... moim zdaniem najbardziej prawdopodobna opcja jest taka... opiekunką Zosi była starsza Pani, bardzo ją kochała, dlatego tez Zosia była taka zadbana... niestety Pani zmarła a rodzina wsadziła psa w samochód, zatrzymali sie na parkingu przy Brynicy, wyrzucili psa i odjechali... sunia błąkała się może kilka dni (na pewno od rana tego dnia gdy ją znalazłam)...aż trafiła na mnie... tu kończy się historia... Dzisiaj obserwowałam Zosie na spacerze i poczułam coś niesamowitego... moim zdaniem Zosia jest SZCZĘŚLIWA! z każdym dniem widzę jak mała zdrowieje i zarazem młodnieje... czasem wydaje mi się, że gdyby jej zafarbować ten siwy pyszczek, to ktoś mógłby nawet uwierzyć, że z Zosinki jest młodziutka sunia... dzisiaj tak radośnie biegała na spacerze!! nawet nie wiecie jak miło się na to patrzy:) tym bardziej gdy przypominam sobie ten czas jak ją przyprowadziłam do domu...ledwo powłóczącą nogami... Quote
Recommended Posts