Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że tak długo milczę.Wtedy wróciłam bardzo późno,wczoraj gryzłyśmy się z wątpliwościami biorąc pod uwagę za i przeciw,a
dzisiaj już raz napisałam i wszystko mi się skasowało. Tak jak piszę,do wczoraj z Kudłataja miałyśmy dylemat,ale już wszystko się wyjaśniło,bo dom chyba zrezygnował po tej wizycie. Byli to młodzi ludzie,dziewczyna w ciąży, dom wolnostojący na dużej,ogrodzonej posesji,ale wynajęty
(podobno za rok wprowadzają się do swojego),dużo miejsca dla psa do biegania;rozmowni dosyć,ale ich poglądy dotyczące zwierząt pozostawiają wiele do życzenia,choć z drugiej strony byli otwarci na to,co mówiłyśmy. O ile w dniu wizyty brałyśmy ich pod uwagę,tym bardziej,że Kudlataja mieszka niedaleko i mogłaby mieć na wszystko oko, to już następnego dnia dotarły do nas pewne rzeczy,których wtedy nie wychwyciłyśmy i jednoznacznie stwierdziłyśmy,że nie. No i potwierdziły się nasze przypuszczenia, bo ludzie zamilkli.
Tak więc tym razem też nic z tego nie wyszło. Jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie zdawałam relacji.

Posted

W sobotę byłyśmy z kudlataja na wizycie w kolejnym potencjalnym domku Dżekiego. Odległość ok.70km od Zamościa,małżeństwo z dziećmi w wieku ok.5-8 lat i babcia w dobrej formie. Ogólnie ludzie niegłupi i poczciwi,ale na rozległym podwórzu nieład,ogrodzenie w rozsypce,nędzny kojec,a wokół pola. Gdyby Dżeki czmychnął,to można by szukać wiatru w polu...
Natomiast odezwali się poprzedni młodzi ludzie i okazuje się,że są nadal chętni.
[B]Ale też zadzwonił do Dory Pan z Jaktorowa,który zgadza się na wizytę i umowę,podał adres i czeka na kogoś.[/B] [B]Bardzo proszę cioteczki z okolic Grodziska Mazowieckiego o pomoc w tej kwestii. Dżeki ma szansę na dom,co oczywiście potwierdzi się lub nie dopiero podczas bezpośredniego spotkania z Panem i jego rodziną. GRODZISK MAZOWIECKI LUB OKOLICE,POTRZEBNA WIZYTA PA!

[/B]

Posted

[quote name='Ingrid44']Grodzisk Mazowiecki jest niedaleko Warszawy, czy Warszawskie cioteczki by pomogly ?[/QUOTE]

Nie wiem do kogo napisać z prośbą o pomoc.

Posted

[quote name='ala123']Nie wiem do kogo napisać z prośbą o pomoc.[/QUOTE]

Napisz do : malagos . Ona jest z Makowa Mazowieckiego. To po drugiej stronie Warszawy ale napewno zna jakies cioteczki z Warszawy albo Grodziska.To nieduze odleglosci. Bede szukac kogos z Warszawy.

Posted (edited)

Znalazlam kilka cioteczek : Nutusia- na polnoc od Warszawy
jola_li - Warszawa,
Czorcik -Warszawa
magdyska25- 20 km od Warszawy
Olena84 -Warszawa

Edited by Ingrid44
Posted

[quote name='Ingrid44']Znalazlam kilka cioteczek : Nutusia- na polnoc od Warszawy
jola_li - Warszawa,
Czorcik -Warszawa
magdyska25- 20 km od Warszawy
Olena84 -Warszawa[/QUOTE]

[QUOTE]Z Warszawy jest jeszcze : obraczus87. Bardzo fajna cioteczka
[/QUOTE]
Magdyska25 odpisała mi,że to po drugiej stronie Warszawy,proponuje aby nadal szukać kogoś z okolic Grodziska Maz.
Napisze jeszcze do obraczus.
[QUOTE]Bela51
Mam telefon do osoby z Jaktorowa, ale nie odbiera . Dzwonie od południa... [/QUOTE]
Może w końcu odbierze :roll: .

Posted

Ja napisałam wczoraj do Obraczus87, a dzisiaj do Ziutki,też czekam na odp.
Musimy uważać,bo przecież w Jaktorowie "prowadziła hotelik" słynna AlinaS.

Posted

znałam wizytatora z Grodziska Maz. przekazałam jej wszystkie if. Niestety dziś usłyszała w słuchawce że Pan, zainteresowany adopcją Dżekiego kupił 8 miesięczne szczenie owcz. niem od sąsiada i zapomniał nas o tym poinformować :(

Posted

Ja tez wydzwaniałam do ludzi z okolic Grodziska i zawracalam im głowe.
Ale co tam, co to moze obchodzic faceta, ktory własnie sie rozmyslił.:mad: i "zapomniał " nas poiformowac.

Posted

[quote name='bela51']Ja tez wydzwaniałam do ludzi z okolic Grodziska i zawracalam im głowe.
Ale co tam, co to moze obchodzic faceta, ktory własnie sie rozmyslił.:mad: i "zapomniał " nas poiformowac.[/QUOTE]

niestety :( brak słów na takiego typa :mad:

• 2 weeks later...