bela51 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dziewczyny, napiszcie cos... Nic z tego domu nie wyszło, prawda ? Quote
ala123 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Przepraszam,że tak długo milczę.Wtedy wróciłam bardzo późno,wczoraj gryzłyśmy się z wątpliwościami biorąc pod uwagę za i przeciw,a dzisiaj już raz napisałam i wszystko mi się skasowało. Tak jak piszę,do wczoraj z Kudłataja miałyśmy dylemat,ale już wszystko się wyjaśniło,bo dom chyba zrezygnował po tej wizycie. Byli to młodzi ludzie,dziewczyna w ciąży, dom wolnostojący na dużej,ogrodzonej posesji,ale wynajęty (podobno za rok wprowadzają się do swojego),dużo miejsca dla psa do biegania;rozmowni dosyć,ale ich poglądy dotyczące zwierząt pozostawiają wiele do życzenia,choć z drugiej strony byli otwarci na to,co mówiłyśmy. O ile w dniu wizyty brałyśmy ich pod uwagę,tym bardziej,że Kudlataja mieszka niedaleko i mogłaby mieć na wszystko oko, to już następnego dnia dotarły do nas pewne rzeczy,których wtedy nie wychwyciłyśmy i jednoznacznie stwierdziłyśmy,że nie. No i potwierdziły się nasze przypuszczenia, bo ludzie zamilkli. Tak więc tym razem też nic z tego nie wyszło. Jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie zdawałam relacji. Quote
bela51 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Taki sliczny pies i nie moze trafic na własciwy dom. Ma biedak pecha. Ale moze nastepnym razem. Quote
Ingrid44 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Lepiej ze juz zrezygnowali niz mieli by potem oddac. Napewno znajdzie sie kochajacy domek dla chlopaczka.Mocno w to wierze. Quote
ala123 Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 W sobotę byłyśmy z kudlataja na wizycie w kolejnym potencjalnym domku Dżekiego. Odległość ok.70km od Zamościa,małżeństwo z dziećmi w wieku ok.5-8 lat i babcia w dobrej formie. Ogólnie ludzie niegłupi i poczciwi,ale na rozległym podwórzu nieład,ogrodzenie w rozsypce,nędzny kojec,a wokół pola. Gdyby Dżeki czmychnął,to można by szukać wiatru w polu... Natomiast odezwali się poprzedni młodzi ludzie i okazuje się,że są nadal chętni. [B]Ale też zadzwonił do Dory Pan z Jaktorowa,który zgadza się na wizytę i umowę,podał adres i czeka na kogoś.[/B] [B]Bardzo proszę cioteczki z okolic Grodziska Mazowieckiego o pomoc w tej kwestii. Dżeki ma szansę na dom,co oczywiście potwierdzi się lub nie dopiero podczas bezpośredniego spotkania z Panem i jego rodziną. GRODZISK MAZOWIECKI LUB OKOLICE,POTRZEBNA WIZYTA PA! [/B] Quote
Ingrid44 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Grodzisk Mazowiecki jest niedaleko Warszawy, czy Warszawskie cioteczki by pomogly ? Quote
ala123 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Ingrid44']Grodzisk Mazowiecki jest niedaleko Warszawy, czy Warszawskie cioteczki by pomogly ?[/QUOTE] Nie wiem do kogo napisać z prośbą o pomoc. Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='ala123']Nie wiem do kogo napisać z prośbą o pomoc.[/QUOTE] Napisz do : malagos . Ona jest z Makowa Mazowieckiego. To po drugiej stronie Warszawy ale napewno zna jakies cioteczki z Warszawy albo Grodziska.To nieduze odleglosci. Bede szukac kogos z Warszawy. Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Znalazlam kilka cioteczek : Nutusia- na polnoc od Warszawy jola_li - Warszawa, Czorcik -Warszawa magdyska25- 20 km od Warszawy Olena84 -Warszawa Edited August 1, 2013 by Ingrid44 Quote
Ingrid44 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Z Warszawy jest jeszcze : obraczus87. Bardzo fajna cioteczka Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Mam telefon do osoby z Jaktorowa, ale nie odbiera . Dzwonie od południa... Quote
ala123 Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Ingrid44']Znalazlam kilka cioteczek : Nutusia- na polnoc od Warszawy jola_li - Warszawa, Czorcik -Warszawa magdyska25- 20 km od Warszawy Olena84 -Warszawa[/QUOTE] [QUOTE]Z Warszawy jest jeszcze : obraczus87. Bardzo fajna cioteczka [/QUOTE] Magdyska25 odpisała mi,że to po drugiej stronie Warszawy,proponuje aby nadal szukać kogoś z okolic Grodziska Maz. Napisze jeszcze do obraczus. [QUOTE]Bela51 Mam telefon do osoby z Jaktorowa, ale nie odbiera . Dzwonie od południa... [/QUOTE] Może w końcu odbierze :roll: . Quote
bela51 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Dodzwonilam sie, ale ta pani jest niestety na urlopie. Dzwonie teraz do Marysi O. z dogo, moze znajdzie kogos innego. To był kontakt podany przez nia. Quote
ala123 Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Ja napisałam wczoraj do Obraczus87, a dzisiaj do Ziutki,też czekam na odp. Musimy uważać,bo przecież w Jaktorowie "prowadziła hotelik" słynna AlinaS. Quote
bela51 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Własnie ! A ja nie mogłam sobie przypomniec z czym mi sie kojarzy ten Jaktorów. Quote
Becia Lublin Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 znałam wizytatora z Grodziska Maz. przekazałam jej wszystkie if. Niestety dziś usłyszała w słuchawce że Pan, zainteresowany adopcją Dżekiego kupił 8 miesięczne szczenie owcz. niem od sąsiada i zapomniał nas o tym poinformować :( Quote
bela51 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja tez wydzwaniałam do ludzi z okolic Grodziska i zawracalam im głowe. Ale co tam, co to moze obchodzic faceta, ktory własnie sie rozmyslił.:mad: i "zapomniał " nas poiformowac. Quote
Becia Lublin Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='bela51']Ja tez wydzwaniałam do ludzi z okolic Grodziska i zawracalam im głowe. Ale co tam, co to moze obchodzic faceta, ktory własnie sie rozmyslił.:mad: i "zapomniał " nas poiformowac.[/QUOTE] niestety :( brak słów na takiego typa :mad: Quote
bela51 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Dziewczyny, czy ten przepiekny ,młody ONek nie znajdzie dobrego domu ? Taki pechowiec ?:-( Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Będę gadać sama do siebie, ale dobra... podesłałam Dżekusia paru osobom, oby skutecznie. ;) Quote
Recommended Posts