Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaczek nam sie ostatnio rozkokocił ,Rabarbarek na niego tak wpływa :) :loveu: domaga sie chłopak i to nie pocichu uwagi ...SUPER
Teraz tylko domek proszeeeee

Posted

No fakt , zrobił sie bardziej kontaktowy. Jeszcze niedawno ponoć kłapał. Oj żeby chciał jeszcze ciałka nabrać.
Myślicie, że wet nie może mu pomóc ?

Posted

[quote name='ZUZA1']No fakt , zrobił sie bardziej kontaktowy. Jeszcze niedawno ponoć kłapał. Oj żeby chciał jeszcze ciałka nabrać.
Myślicie, że wet nie może mu pomóc ?[/QUOTE]
Kłapał , kłapał. Nie dał się wyciągnąć na spacer , chował się , uciekał i kłapał. I taki był nieobecny ... jakby nie chciał, żeby go jakiś człowiek zobaczył i czegoś od niego chciał ...
Myślę, że wet mógłby ... i pewnie dobra karma dla chudego seniora :p

Posted

Piracik wizualnie bez zmian Chudzina okropna. Ale jego stan emocjonalny sie poprawia. Dzisiaj pierwszy raz widziałam jak macha ogonem :multi:
Czyżby to zasługa pewnej ślicznej suni, którą Piracik dostał do towarzystwa?

Posted

Cioteczki nie przesadzajcie.
Starszemu panu dają do towarzystwa młodą , szczupła, długonogą brunetkę w dodatku w czerwonym kubraczku , to staruszek odżył , nie mogło być inaczej. :eviltong:

Posted

Jutro szansa dla Pirata. Oby sie pokazał z " jak najgorszej " strony. Chodzi mi o te jego wystające kosteczki. Jakiś dobry ludź spojrzy i pokocha:kiss_2: