Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli tylko skontaktuję się ze starsza wolontariuszką Panią Jolą to dowiem się, czy ktoś zainteresował się jego ogłoszeniami, bo jestem niepełnoletnia i właśnie tej Pani numer podawałam (za pozwoleniem oczywiście) :lol: I jeśli Pani Ania, bądź Pani Jola będzie jechała do schronu to pojadę i powyprowadzam pieski (Pulpecika również) :multi:

Posted

[quote name='dominika8460']Jeśli tylko skontaktuję się ze starsza wolontariuszką Panią Jolą to dowiem się, czy ktoś zainteresował się jego ogłoszeniami, bo jestem niepełnoletnia i właśnie tej Pani numer podawałam (za pozwoleniem oczywiście) :lol: I jeśli Pani Ania, bądź Pani Jola będzie jechała do schronu to pojadę i powyprowadzam pieski (Pulpecika również) :multi:[/QUOTE]

Dziękujemy, że chcesz z nim wyjść. Napewno z chęcią wyjdzie na spacerek :)

Posted

[quote name='Handzia55']A jaki on jest duży, ile może ważyć? Bo jak to jest mały psiak, to może go na wątek mikropiesków dać.[/QUOTE]

Pulpet waży nie wiem dokładnie ale mi i Pauli się wydaje, że 20 kg może więcej i jest tak do kolana

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serc02.gif[/IMG]odwiedzam i trzymam mocno za slicznosci Pulpecikowe:thumbs:[/QUOTE]

Dziękuje za obecność :)