Olaaabp Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Trzeba czekać dalej. Na pewno znajdzie opiekuna. Quote
Olaaabp Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Widzisz Pulpet znowu nikt cię nie odwiedza :( Quote
ola_jetz Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ola pisz sprawozdanie z każdego spacerku z Pulpetem, takie opowiadania są bardzo ciekawe i sądzę, że wiele osób będzie częściej zaglądało na wątek:)) Quote
Olaaabp Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 :) ok Olu. Dzisiaj Pulpet był na długim spacerku polubił się z Asi i Balbinką. Stoi teraz z tymi suczkami mam nadzieję, że się dogadają na spacerku biegali razem. Pulpecik musi się przyzwyczaić bo miał taki mały kojec, a teraz jeden z większych i nie czuje się swojo. Jak się nie przyzwyczai to wróci tam gdzie stał. Balbinka tak polubiła Pulpeta, że bez niego nie chciała iść, chodziła za nim wszędzie:). Quote
ola_jetz Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 O to super :) A Pulpet wcześniej stał z Renią? Quote
Paulaabp Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 ola_jetz napisał(a):O to super :) A Pulpet wcześniej stał z Renią? Hop Pulpeciku :D Tak, Pulpet stał wczesniej z Renią. Quote
Paulaabp Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 hoooooooooooooooooooop, jutro do Pulpeta jedziemy!!! :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
Olaaabp Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Złe wiadomości Pulpet już nie stoi z Asi i Balbiną bo doszła do nich Aska i wszystkie pogryzły Pulpeta, stoi teraz tam gdzie stała z Renią. Quote
Olaaabp Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Paulaabp napisał(a):hoooooooooooooooooooop, jutro do Pulpeta jedziemy!!! :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: Dokładnie odwiedzimy, napiszemy co u niego i weźmiemy na długi spacer :):megagrin: Quote
cavani Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Olaaabp napisał(a):Złe wiadomości Pulpet już nie stoi z Asi i Balbiną bo doszła do nich Aska i wszystkie pogryzły Pulpeta, stoi teraz tam gdzie stała z Renią. Biedny Pulpet! Mam nadzieję, że nie poturbowały go bardzo :-( Wygłaszcz go od nas! Quote
Olaaabp Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Pulpet wygłaskany :) wyszedł na długi spacer, a Renia z którą stoi jak nigdy poszła bardzo daleko. Dzisiaj wzięłam Pulpecika nad jeziorko to tak się cieszył i turlał w wodzie, nie chciał z niej wyjść. Nie jest mocno pogryziony, ale na pewno musiało go boleć. Myślę, że najlepiej to mu z Renią :):):):) i tak na razie zostanie. Quote
Olaaabp Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Jutro jedziemy do Pulpeta. Jak nie zapomnę telefonu i będzie w miarę ciepło to zrobię zdjęcia jak Pulpet kocha wodę:) Quote
Olaaabp Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Jestem bardzo, bardzo dumna z Pulpeta. Dzisiaj nauczył się podstawowych komend siat i zostań. Tak się słucha i oczywiście w wodzie leżał :). Później wstawie zdjęcia z jego spacerku. Quote
Olaaabp Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Dzisiaj Pulpet spotkał się z Asi i Balbinką i biegali sobie oczywiście nie obeszło się bez kąpania:) :) :) :) Quote
Olaaabp Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Hop wysoko. Dzisiaj Pulpet biegał bez smyczy i ja podeszłam trochę szybciej, a Pulpecik nie wiedział co robić usiadł i czekał, aż wróce. Kochany psiak. :) :) :) :) Quote
ola_jetz Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Hop Pulpeciku :loveu: Ale super, że mimo tego, że jest dorosłym psem nadal jest w stanie nauczyć się jakichkolwiek komend :D I do tego jeszcze ładnie chodzi bez smyczy, normalnie pies ideał, tylko coś tego domu nie ma... Quote
Olaaabp Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='ola_jetz']Hop Pulpeciku :loveu: Ale super, że mimo tego, że jest dorosłym psem nadal jest w stanie nauczyć się jakichkolwiek komend :D I do tego jeszcze ładnie chodzi bez smyczy, normalnie pies ideał, tylko coś tego domu nie ma...[/QUOTE] Dokładnie pies ideał :). W środę postaram się go jeszcze czegoś nauczyć, ale to zależy tylko od niego :). Quote
Olaaabp Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 W środę Pulpet był z Asi i Balbinką świetnie razem biegali :) i się bawili. Quote
Olaaabp Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Dzisiaj Pulpet miał bardzo długi spacerek :) Biegał sobie w lesie i się bawił. Quote
Recommended Posts