Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) ok Olu. Dzisiaj Pulpet był na długim spacerku polubił się z Asi i Balbinką. Stoi teraz z tymi suczkami mam nadzieję, że się dogadają na spacerku biegali razem. Pulpecik musi się przyzwyczaić bo miał taki mały kojec, a teraz jeden z większych i nie czuje się swojo. Jak się nie przyzwyczai to wróci tam gdzie stał. Balbinka tak polubiła Pulpeta, że bez niego nie chciała iść, chodziła za nim wszędzie:).

Posted

hoooooooooooooooooooop, jutro do Pulpeta jedziemy!!! :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:

Posted

Paulaabp napisał(a):
hoooooooooooooooooooop, jutro do Pulpeta jedziemy!!! :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:

Dokładnie odwiedzimy, napiszemy co u niego i weźmiemy na długi spacer :):megagrin:

Posted

Olaaabp napisał(a):
Złe wiadomości Pulpet już nie stoi z Asi i Balbiną bo doszła do nich Aska i wszystkie pogryzły Pulpeta, stoi teraz tam gdzie stała z Renią.

Biedny Pulpet! Mam nadzieję, że nie poturbowały go bardzo :-(
Wygłaszcz go od nas!

Posted

Pulpet wygłaskany :) wyszedł na długi spacer, a Renia z którą stoi jak nigdy poszła bardzo daleko. Dzisiaj wzięłam Pulpecika nad jeziorko to tak się cieszył i turlał w wodzie, nie chciał z niej wyjść. Nie jest mocno pogryziony, ale na pewno musiało go boleć. Myślę, że najlepiej to mu z Renią :):):):) i tak na razie zostanie.

Posted

Jestem bardzo, bardzo dumna z Pulpeta. Dzisiaj nauczył się podstawowych komend siat i zostań. Tak się słucha i oczywiście w wodzie leżał :). Później wstawie zdjęcia z jego spacerku.

Posted

Hop wysoko. Dzisiaj Pulpet biegał bez smyczy i ja podeszłam trochę szybciej, a Pulpecik nie wiedział co robić usiadł i czekał, aż wróce. Kochany psiak. :) :) :) :)

Posted

Hop Pulpeciku :loveu: Ale super, że mimo tego, że jest dorosłym psem nadal jest w stanie nauczyć się jakichkolwiek komend :D I do tego jeszcze ładnie chodzi bez smyczy, normalnie pies ideał, tylko coś tego domu nie ma...

Posted

[quote name='ola_jetz']Hop Pulpeciku :loveu: Ale super, że mimo tego, że jest dorosłym psem nadal jest w stanie nauczyć się jakichkolwiek komend :D I do tego jeszcze ładnie chodzi bez smyczy, normalnie pies ideał, tylko coś tego domu nie ma...[/QUOTE]
Dokładnie pies ideał :). W środę postaram się go jeszcze czegoś nauczyć, ale to zależy tylko od niego :).