Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem <3
Trzeba się zapytać Pauli moim zdaniem on nie ma ogłoszeń, ale niech Paula potwierdzi bo może się mylę. Jeżeli ma to mi o tym nic nie wiadomo więc lepiej z tą informację zapytać się Pauliny.

Posted

[quote name='Olaaabp']jestem <3
Trzeba się zapytać Pauli moim zdaniem on nie ma ogłoszeń, ale niech Paula potwierdzi bo może się mylę. Jeżeli ma to mi o tym nic nie wiadomo więc lepiej z tą informację zapytać się Pauliny.[/QUOTE]
Ok dzięki :) Zapytam się

Posted

[quote name='dominika8460']A czy Pulpuś ma swoje ogłoszenia? Jeśli nie, mogłabym go poogłaszać. Informacje już na wątku są, zdjęcia również.;)[/QUOTE]

Nie, Pulpet niestety nie ma ogłoszeń. Jeśli mogłabyś go poogłaszac - serdecznie dziękuję ! :*

Posted

Pulpecik już jest poogłaszany na: zwierzaki.a4z.pl,ogłaszamy24.pl,hiperogłoszenia.pl,e-zwierzak.pl,petsy.pl,adin.pl,ogłoszenia.wp.pl,zoomia.pl,gumtree.pldoadopcji.pl,morusek.pl,
przygarnijzwierzaka.pl,adopcje.org,lento.pl,olx.pl,alegratka.pl,tablica.pl

Posted

[quote name='dominika8460']Pulpecik już jest poogłaszany na: zwierzaki.a4z.pl,ogłaszamy24.pl,hiperogłoszenia.pl,e-zwierzak.pl,petsy.pl,adin.pl,ogłoszenia.wp.pl,zoomia.pl,gumtree.pldoadopcji.pl,morusek.pl,
przygarnijzwierzaka.pl,adopcje.org,lento.pl,olx.pl,alegratka.pl,tablica.pl[/QUOTE]

Super!! Dziekuje ci kochana :loveu::calus:

Posted

[quote name='dominika8460']To był naprawdę drobiazg dziewczyny :loveu: Teraz tylko czekać, aż znajdzie się ktoś kto go pokocha:lol:[/QUOTE]

Pulpet to naprawde niesamowity pies! Trzeba go tylko bliżej poznac, choc jak się spojrzy w te oczka .. :loveu: To już chyba nie trzeba się tak dokładnie poznawac :lol: