Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No... :D w dużej mierze właśnie za to nasze szpicowate tak kochamy...

A wilka mieć nie możesz, zgadza się, to nielegalne. Ale co do półwilka, to nasze prawo nic nie mówi... Mam znajomych, którzy mają półwilka, półhusky. 8) Przez przypadek. I też się często zastanawiają, czy ktoś by się miał prawo doczepić... :-?

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie.... zawsze sie zastanawialam czy krzyzowka domowego z wilkiem jest mozliwa ale w warunkach naturalnych nie w rezerwacie gdzie wilki maja kontakt z czlowiekiem..... jakos malo prawdopodobne mi sie to wydaje... no chyba ze jakis wilk samotnik zabralby sie za to bo stado pewnie potraktowaloby takiego psiego samca lub samice po wilczemu 8)

a tak a propos dzikich to pamietam jak pewna hodowla roznych szpicow informowala w swojej reklamowce ze posiada 100% dingo australijskiego....

w Polsce zreszta.... nie fatygowalam sie zeby sprawdzic wiarygodnosc tej informacji ale mozliwe ze byla prawdziwa

a & malamuty

Posted

Nooo... To przypadek był.

A takich rzeczy się nie planuje, tylko ostatni głupiec coś takiego by zrobił. :-?

To jest w ogóle krzywda dla tej istoty, bycie taką krzyżówką... :( Nie ma lekkiego życia... Ale ten konkretnie trafił do wspaniałych, mądrych ludzi.

Posted

absolutnie nie podejrzewam ze Ci ludzie swiadomie skrzyzowali suczke z wilkiem....nawet mi to przez mysl nie przeszlo

piszac ze byla to ryzykowna krzyzowka mialam raczej na mysli fakt ze suce udalo sie ujsc z zyciem podczas takiego spotkania z dzikim badz co badz zwierzeciem........ mialam okazje ogladac na filmach jak wilki z watahy traktuja intruzow nawet tego samego gatunku ktorzy znajda sie w poblizu wilczego stada ... a co dopiero mowiac o udomowionych zwierzetach

:-? a & malamuty

Posted

Tego od trawki mam tu lepszego... :lol: Większego i w odrobinę innym ujęciu, zauważcie.

wilczki_dwa.jpg

A tutaj chyba te same...? :D Wprawdzie starsze, ale jednakowo przywiązane do tych kwiatków...

wilczki_dwa2.jpg

A to to jest fotomontaż, jak nic...! :o :lol:

wilk_wsrod_owiec.jpg

Posted

niesamowite sa te zdjecia.....

kiedys kupilam sobie serie takich jakby obrazkow, czy tez raczej jakos tak inaczej wykonanych widokowek wiekszego formatu z wilkami

oprawilam w antyramy i mam piekne obrazki ktore wisza w moim ,, psim sanktuarium'' obok fotografii moich psow, obrazkow malamucich i innych gadzetow

a & malamuty

Posted

To są zdjęcia naszych forumowych koleżanek, Nat i Tajragi. :D One tymi zdjęciami wygrały konkurs w Karusku i nie mam 100% pewności, czy mogą sobie tak być na forum... ale chyba tak... :)