Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):
Na pewno bedą.Tylko jest problem.Żadna z nas nie potrafi ich zamieszczać ! Wymyślę coś !

To prześlij mi je mailem :)

Posted

Będą fotki ! Nowa pańcia psinki umieści je na wątku. Myślę,że też coś nam o nim napisze ! Bary ma nowe imie "Aszer". Mnie się bardzo podoba !
Tak w ogóle , pies jest cacany i daje nowym pańciom dużo radosci.

Posted

basia0607 napisał(a):
Będą fotki ! Nowa pańcia psinki umieści je na wątku. Myślę,że też coś nam o nim napisze ! Bary ma nowe imie "Aszer". Mnie się bardzo podoba !
Tak w ogóle , pies jest cacany i daje nowym pańciom dużo radosci.

ASZER, ślicznie i bardzo do niego pasuje :multi:
szybko się przyzwyczai, bo i tak na "Barrego" nie reagował :razz:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Fajne imię i na prawdę do niego pasuje :loveu: Qrcze tylko pozazdrościć takiego psiaka :lol:

Baśki moje kochane, co ja bym bez Was zrobiła
:Rose::Rose::Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

witam i pozdrawiam
dziekuje od razu za to szczescie na czterech lapach za ten usmiech szeroki i szczery. Usher jest grzeczny, choc nie lubi czyszczenia uszu musial sie poddac:lol: A tak ogolnie jest przekochany jak zasypia, aha za czesaniem tez nie przepada, ale ma jeszcze czas sie przyzwyczaic. dzis byl ze mna cale pol dnia w lecznicy, obszczekal kilka osob no i sie przypominal, ze czeka na mnie na zewnatrz:multi: zdjecia jakies wrzuce ale prosze o cierpliwosc bo z czasem u mnie tak roznie
pozdrawiam
wetka

Posted

wetka25 napisał(a):
witam i pozdrawiam
dziekuje od razu za to szczescie na czterech lapach za ten usmiech szeroki i szczery. Usher jest grzeczny, choc nie lubi czyszczenia uszu musial sie poddac:lol: A tak ogolnie jest przekochany jak zasypia, aha za czesaniem tez nie przepada, ale ma jeszcze czas sie przyzwyczaic. dzis byl ze mna cale pol dnia w lecznicy, obszczekal kilka osob no i sie przypominal, ze czeka na mnie na zewnatrz:multi: zdjecia jakies wrzuce ale prosze o cierpliwosc bo z czasem u mnie tak roznie
pozdrawiam
wetka

Wetka lejesz miód na moje serce, Usher szczeka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja go tyle razy widziałam i nigdy nie słyszałam żeby on szczekał, qrczę chyba robi się z niego prawdziwy pies, 3mam kciuki za dalsze sukcesy :multi: :multi: :multi:

Posted

basia0607 napisał(a):
No nareszcie jakieś wieści ! Nie za wiele ,ale dobre i to !

Basia to bardzo dużo, przecież jeszcze nawet tygodnia nie ma jak Usher jest u Wetki :)

Posted

wczoraj wreszcie zobaczylam jak Usher je sucha karme. Powoli przyzwyczaja sie do jedzenia, bo na poczatku sie wystraszylam, ze nic nie chce jesc, ale jak zjedl kielbaske to ochlonelam...:p juz wie ze jak nabroi i powie sie miejsce to tam idzie malo chetnie ale idzie wie ze to kara ze musi siedziec kilka minut sam. Potem przybiega i tuli sie wczoraj siedzialam na kanapie w pokoju a on wskoczyl(tu moze)i zasnal przytulony co prawda zajal polowe kanapy ale coz:lol: :lol: :lol:
dzis mu dam wedzone ucho moze zje, bo jak dostal sztuczna kostke to najpierw ja "rozebral"a dopiero dzis zjadl tak do konca hihihi
Jest tyle swietnych chwil na zdjecie ale jak juz biore telefon to chlopak mi sie rusza, ale i tak go dorwe:cool3:

Posted

wetka25 napisał(a):
wczoraj wreszcie zobaczylam jak Usher je sucha karme. Powoli przyzwyczaja sie do jedzenia, bo na poczatku sie wystraszylam, ze nic nie chce jesc, ale jak zjedl kielbaske to ochlonelam...:p juz wie ze jak nabroi i powie sie miejsce to tam idzie malo chetnie ale idzie wie ze to kara ze musi siedziec kilka minut sam. Potem przybiega i tuli sie wczoraj siedzialam na kanapie w pokoju a on wskoczyl(tu moze)i zasnal przytulony co prawda zajal polowe kanapy ale coz:lol: :lol: :lol:
dzis mu dam wedzone ucho moze zje, bo jak dostal sztuczna kostke to najpierw ja "rozebral"a dopiero dzis zjadl tak do konca hihihi
Jest tyle swietnych chwil na zdjecie ale jak juz biore telefon to chlopak mi sie rusza, ale i tak go dorwe:cool3:

Wetka on najczęściej jadł chleb moczony zupą lub wodą, dopiero od jakiś dwóch miesięcy jak zaczęłam przywozić puszki to zaczął jeść normalnie.

Bardzo się cieszę, że robi się taki karny, bo on przez ten brak kontaktu z człowiekiem to taki nieokrzesany chłopak był, ale potencjał ma.

Kanapa :crazyeye: , ło Matko, Usher na kanapie, to on juz wie co to jest :cool3:

Fotki obowiązkowo :lol:

Posted

[pytalam ma sie odezwac wciaz czekam na jakas decyzje z jego strony Piesek mial byc dla rodziny na posesje i to szczeniak wiec nie wiem czy oni sie zgodza
Usher wyglada na zadowolonego daje mu mieso ale tak troche kreci nosem...ale chleb ze ssmalcem je...caly czas probuje go przestawic na inne zarlo
aha chce przeslac jego stara obroze tylko na jaki adres???
slicznie sie usmiecha...ale wyglada na groźnego na ulicy jak jest taki powazny i to mi sie w nim podoba :razz:
pozdrawiam

Posted

wetka25 napisał(a):
[pytalam ma sie odezwac wciaz czekam na jakas decyzje z jego strony Piesek mial byc dla rodziny na posesje i to szczeniak wiec nie wiem czy oni sie zgodza
Usher wyglada na zadowolonego daje mu mieso ale tak troche kreci nosem...ale chleb ze ssmalcem je...caly czas probuje go przestawic na inne zarlo
aha chce przeslac jego stara obroze tylko na jaki adres???
slicznie sie usmiecha...ale wyglada na groźnego na ulicy jak jest taki powazny i to mi sie w nim podoba :razz:
pozdrawiam

Wetka jesteś cudowna :lol: Prześlę Ci na PW adres :cool3:

Posted

:p witam ponownie
przegladalam watek o terierach i jest juz zamkniety a ja chce jeszcze pieska a najbardziej to Torka Usher w niczym tu nie przeszkadza
pozdrawiam goraco Usher jest grzeczny tylko to jego jedzenie mnie wykonczy...to miesko to ryzek i nic nie chce mam nadzieje ze przezuci sie na normalne jedzenie

Posted

wetka25 napisał(a):
:p witam ponownie
przegladalam watek o terierach i jest juz zamkniety a ja chce jeszcze pieska a najbardziej to Torka Usher w niczym tu nie przeszkadza
pozdrawiam goraco Usher jest grzeczny tylko to jego jedzenie mnie wykonczy...to miesko to ryzek i nic nie chce mam nadzieje ze przezuci sie na normalne jedzenie

Wetka dla niego przysmak to chleb na wodzie, które dostawał od przypadku do przypadku (no ostatnio trochę częściej, ale gdybyś go widziała w lutym, nie trzeba sekcji żeby się anatomii uczyć).
Wetka a nie chcesz szczeniaczka foksterierka, tylko że głuchego, nie ma szans w schronisku :(