Saththa Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 mam swoją ozdóbkę Crazy Louu to ten kolorowy łańcuszek?:) Fajnie Was widziec;) Quote
Małgorzata Noga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Saththa napisał(a):to ten kolorowy łańcuszek?:) Fajnie Was widziec;) Tak , teraz taka moda :)))) Kolorowe gumeczki zaplatane :) Dziękujemy :) Quote
Saththa Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Małgorzata Noga napisał(a):Tak , teraz taka moda :)))) Kolorowe gumeczki zaplatane :) Dziękujemy :) fajnie to wygląda :) tez bym ponosiła :D Quote
malawaszka Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 ale ma tego pozakładane :crazyeye: :lol: i teraz polecę jak wiochmen, ale serio nie wiem :splat: - i to jest specjalne dla psów czy takie ludzkie im zakładacie?? :lol: Quote
Małgorzata Noga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Monika to dla dziewczynek ( choć i ja noszę bo córka zrobiła :) ) ale ostatnio na spacerku widzieliśmy sznaucera olbrzyma właśnie w tym i Milenka porobiła naszym a Emisia ma dwie bo jej Nikoś dzisiaj oddał swoją :) Quote
Małgorzata Noga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Saththa napisał(a):fajnie to wygląda :) tez bym ponosiła :D Będziemy w Polsce w sierpniu to mogę Ci wysłać bo z Uk to przesyłka tragedia wychodzi :razz: Quote
Saththa Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 malawaszka napisał(a):ale ma tego pozakładane :crazyeye: :lol: i teraz polecę jak wiochmen, ale serio nie wiem :splat: - i to jest specjalne dla psów czy takie ludzkie im zakładacie?? :lol: Monika spoko ja tez nie wiem :) Małgorzata Noga napisał(a):Będziemy w Polsce w sierpniu to mogę Ci wysłać bo z Uk to przesyłka tragedia wychodzi :razz: Bedziemy w kontakcie :) moe się naucze do sierpnia sama :) Więc jak to sie robi?:D Quote
Małgorzata Noga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eupbgZqf8CQ Patrzaj bo ja Ci tego nie wytłumaczę hi hi Quote
malawaszka Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Saththa napisał(a): Bedziemy w kontakcie :) moe się naucze do sierpnia sama :) Więc jak to sie robi?:D to to się robi samemu???? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Małgorzata Noga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 malawaszka napisał(a):to to się robi samemu???? :crazyeye: :evil_lol: nioooo :) i to szybciutko :) Myślałam , że w Polsce też to jest już na czasie ale się pomyliłam :) Quote
malawaszka Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Małgorzata Noga napisał(a):nioooo :) i to szybciutko :) Myślałam , że w Polsce też to jest już na czasie ale się pomyliłam :) no kto wie - może i jest, ale my stare doopy to możemy nie wiedzieć - muszę zapytać Oliwii :D chociaż ona siłą rzeczy - też wieśniaczka :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ooooo nie trzeba mieć takie palstikoweeee coś.... :( i duuuuu pa :) edit Znalazłam na allegro :diabloti: Quote
Małgorzata Noga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 No to filmik masz , części też to zaczynaj produkcję :lol: Quote
Saththa Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Małgorzata Noga napisał(a):No to filmik masz , części też to zaczynaj produkcję :lol: poczekam na wypłatę :splat: Bo w weekend jest w szczecinie wystawa i ciułam na szaleństwa :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 O jaaaaa ludzie robią zwierzątka z tego :cool1: Quote
brokatka Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 :loveu: Śliczna Emisia, ucałowania i pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Małgorzata Noga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 brokatka napisał(a)::loveu: Śliczna Emisia, ucałowania i pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Emisia również pozdrawia :-D . Teraz z kolanek nie schodzi a i o noszenie na rękach się prosi. Nasza przylepka :loveu: Quote
wilczy zew Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Tu też cisza :nonono2: Chyba byłaś u laryngologa :grins: Quote
ania0112 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 u Emi to na fb czasem coś jest :) hahaha ale generalnie wszystko cacy! Quote
WATACHA Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 no to dawaj gdzie na tym fb :smokin: Quote
Małgorzata Noga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Witam , jezu ale się natrudziłam by tu się znaleść ufff ale jestem i mam nadzieję że już się mi nic nie popieprzy :) Quote
Małgorzata Noga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Emila cała i zdrowa i tryska miłością i energią , cudak a nie psiak :) Wszystko u niej super , wyleguje się na sypialnianym łożu jak królowa całego domu od czasu do czasu pokazuje facetowi ( Bubolowi ) gdzie jego miejsce ale wszystko z gracją i dyplomacją :) Quote
Recommended Posts