Ayia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czy to jest jest wlasnie ta chudzinka ktora tak bardzo prosi o troche ludzkiego dobrego dotyku dloni i okazanie jej troche milosci, poswieceniu choc 5minutek? dla czlowieka moze malo to jest ale dla niej bardzo.. bardzo duzo :( tutaj dolaczyla kolezanka/kolega ktory z pozorow jest grozny ale jak sie troche posiedzi obok to odrazu sie zmienia, wystarczy troche uwagi :( Quote
ciapuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 cioteczki na tych zdjęciach jest prawdopodobnie Foster który przyszedł do schroniska w lutym a marta jest przeniesiona do boksu 28 Quote
Ayia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no to kolejna bida ktora bardz prosi o domek :( a marty w takim razie nie zrobilam zdjec... Buuuu... :( Quote
ciapuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Cioteczki przyznaję się bez bicia że chyba pomyliłam psy. Cały czas myślałam że Foster to Marta. No cóż zaraz po świętach założę wątek Fosterowi a Marte muszę lepiej poznać. Quote
maciaszek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nic już nie rozumiem... Hmmm... to kto w końcu jest kim? Quote
Ania Agata Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja też wzięłam Fostera za Martę. Wszystko przez te przeprowdzki psów z boksu do boksu i brak aktualnych danych na stronie. Numerki nie zawsze da się zobaczyć. Ale to jest wątek Marty i zdjęcia na pierwszej Marty. Quote
maciaszek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych i spokojnych Świąt :smile: I lepszego jutra dla Marty... Quote
Ayia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kto przygarnie piekna Marte? Ona wciaz czeka na Ciebie... nie daj jej tyle czekac na siebie zabierz ja :( Quote
szajbus Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Stęskniona za ciepłem człowieka Martusia prosi o kochający domek Quote
szajbus Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Martusia pragnie być kochana i przytulana. Komu tą śliczna sunieczkę????? Quote
maciaszek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ????? :multi: :multi: :multi: :multi: Ale wiadomośc !!! SUPER !!!! Powiedz więcej :) Quote
rita60 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Martusiu cudowna wiadomosc :multi::multi::multi:ciapus napisz,choc słowko,czy tu na miejscu,czy nasza slicznotka jedzie gdzies...:roll: Quote
maciaszek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No i chyba pora na zmianę tytułu.... Jaka smutna, jaka smutna - ja się pytam? :) Quote
Recommended Posts