malagos Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 jak zwykle nie widzę postów, ostatni Bianki z wczoraj... I kurcze nie wiem, ci słychać nowego...! Ale jamniczki są nadal u mnie i sobie czekają, cudne, cieplutkie, kochane! Quote
Neris Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 DOgo zowu wariuje, szlag mnie zaraz trafi... A jamnisie do domu!!!!!!!! Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Neris']DOgo zowu wariuje, szlag mnie zaraz trafi... A jamnisie do domu!!!!!!!![/quote] Do domu paróweczki !!!!!!!! Już nie wiem czy dogo wariuje , czy nikt nie zagląda :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Kar0la']Nadal nikt nie zechciał takich ślicznotek???[/quote] KarOla , a Twoja ślicznotka ma już domek ? Bo mi się gdzieś wątek zapodział :mad: Quote
AMIŚKA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A czy one napewno są do wzięcia????:razz: :razz: Przecież one sa takie kochane i kochające ,ja mojej SONI-juz nie mojej COKI po czterech dniach nie chcialam oddac jak przyszły PAŃCIE w niedzielę/a zabrałam ze schronu w środe'/ to byłam po prostu zła,i zniechecałam jak mogłam:diabloti: ale PAŃCIE uparły sie i zabraly a ja dłuuugo tęskniłam, Malagos :cool1: ??????? Quote
Kar0la Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Naprawdę niewiarygodne, że nie ma zainteresowania takimi cudami. Suczki u Malagos na pewno mają jak w niebie, ale z drugiej strony zmarnuje się cudowny tymczas, a tyle bidulek w potrzebie...:roll: [quote name='BIANKA1']KarOla , a Twoja ślicznotka ma już domek ? Bo mi się gdzieś wątek zapodział :mad:[/QUOTE] Bianka czy chodzi Ci o moją Figę? Jeśli tak to nadal czeka na domek. Jutro sterylka, a link do wątku jest w banerku w moim podpisie. Quote
malagos Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Amisiu, nie mam tyle miejsca dla piesków na stałe.. Jamniki są urocze i bardzo kochane, ale tyle biedulek potrzebuje naszej pomocy! One ze swoim cudownym charakterem podbiją serce nowej pańci, a u nas zwolni się dom tymczasowy.... ale nikt o nie nie pyta :shake: Nie licząc tego młodzieńca od zagryzionej jamniczki przez pittbula :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tak KarOla już znalazlam :lol: Jest jakiś odzew z ogloszeń ? Quote
AMIŚKA Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='tanitka']przecudna para jamniczek wciąż czeka:shake:[/quote] chyba Tanitko musisz wziąść sprawę domeczku dla jamniczek w swoje ręce:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale moze poproszę dziewczyny ze stowarzyszenia o umowę adopcyjną na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] .................. a poza telefonem, na który BARDZO liczę, był telefon od cudnej, kochanej pani, która pomaga jak moze psom (i ludziom...), i którą wzruszył los jamniczek...Nie moze ich wziąć, ale obiecała popytać po znajomych i przyjaciółkach, na osiedlu...Obyc takich ludzi było wiecej, świat byłby o niebo lepszy! Sie wzruszyłam .... Quote
BIANKA1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:No to trzymamy :multi: Quote
Kar0la Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Oj trzymamy, trzymamy. :thumbs::thumbs::thumbs: W Łodzi kolejne 4, piękne jamniki.:-( Czemu ludzie nie szukają swoich psów?? Czemy tyle psów cierpi w schroniskach?? Chyba mam doła....:sadCyber: Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Umowę juz mam, dzięki, Niewiasta! A pańciowie nowi już jadą po suczki! :crazyeye: :loveu: Jeszcze czas, żeby je schować do szafy czy na strychu! :diabloti: Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Kar0la']Oj trzymamy, trzymamy. :thumbs::thumbs::thumbs: W Łodzi kolejne 4, piękne jamniki.:-( Czemu ludzie nie szukają swoich psów?? Czemy tyle psów cierpi w schroniskach?? Chyba mam doła....:sadCyber:[/quote] Jamniki, powiadasz?..... Quote
BIANKA1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ale tempo :crazyeye: Kiedy to pozalatwialyście przecież dogo nie dzialalo :lol: Quote
Recommended Posts