Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie chętni są ale na każdą oddzielnie a one najpiękniejsze są w tej miłości i przywiązaniu do siebie,jedna wpatrzona w drugą, nie ruszająca się bez niej. Malagos, wierz mi, gdybym nie miała mojego zwierzęcego trio, jamnisie nie dojechałyby nawet do Ciebie,już by u mnie zostały na zawsze.Ale przecież kocham moje staruszki, a z piątką na pewno nie dałabym sobie rady...Trochę żal...

Posted

Ja miałam tylko ten telefon z Sieradza, mamy tam kogoś z dogo ew. sprawdzić domek?
Poza tym pies z kulawa nogą, za przeproszeniem, nie pytał....
Proszę, dajcie ogłoszenia gdzie się da, ja mogę słuzyc domem, opieką, sercem, ale do ogłoszeń jestem noga! :cool3:

Posted

Malagos,już sie bierzemy do roboty,napisałam na Niechcianych,jak wróci Natalia dowiem sie,gdzie były ogłaszane,damy znac, a Ty sie nie denerwuj,zajmiemy sie ogłoszeniami i wszystkimi pozostałymi sprawami.
Ucałuj dziewczynki!

Posted

Dlaczego do naszych pięknych jamniczek nikt nie zagląda, nikt nie spyta, jak się mają? Wszyscy byli przekonani,że jamnisie świat zawojują a tu...cisza. Przypominam, dwie jamniczki, mamusia i córeczka szukają jednego domku,dobrego domku,w którym będą tak kochane jak u Malagos!
Jamnisie, zapraszam na pierwsze miejsce!

Posted

dziewczyny nawiązałam bardzo miły kontakt, państwo mieli dwie jamniczki mamę i córkę, które dożyły sędziwej starosci - pan ma rozmawiac dziś z żoną, co ona powie nie na jedną ale na dwie sztuki razem- trzymam kciuki i ja~!!!!:lol:

Posted

Czekamy na rozwój sytuacji. Jeśli ogłoszenia będą potrzebne to wieczorem biorę sie do roboty. A póki co czekamy i trzymamy z całych sił. :kciuki::kciuki::kciuki: