Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katya napisał(a):
Extra. A może chłopak ma więcej cioć? :cool1:

Hehe niestety ma tylko jedna taka ktora moze i CHCE pomoc bida :placz: chyba ze juz mi nie chce nic mowic o zadnej cioci, babci itp :evil_lol:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli spotkanie ma nastąpić w piątek po południu, to ja służe swoją osobą. :smile:
Mogę coś pomóc no i na kawkę do domu zaprosić, zawsze by było przyjemniej.
Jakby co, proszę o info na pw

Dziękujemy za zaproszenie :-) Zobaczymy jak to bedzie...dam znac w razie czego.

Posted

Ciotki,paszport pokryje Fundacja :-) Wiec potrzeba nam ok. 200 zł na transport,w zaleznosci czym bedziemy jechac. (jesli cos zostanie to kupiłabym Myszce szelki,bo w obroży sie dusi).
I jesli zadeklarowane osoby wpłaca to Myszka powinna miec 220 zł :-)

Posted

:evil_lol: a ja juz z Ania kabinuje w czwartek jechac jak sie wszystko uda :hmmmm: ale nie zapeszajmy bo w piatek jest [SIZE=2]13 :shock:

Posted

Myszka pojechała dzisiaj do swojego kolegi Rubla na 3 dni,zanim nie pojedzie do Niemczech. Psiaki tak bardzo sie polubiły,ze njapierw godzine czasu szalały,potem jadły z jednej miski,a na koniec poszły razem spac :-)
Paszport juz wyrobiony,jeszcze kapiel i odrobaczenie. I w piatek wyruszamy :-)

Posted

Myszka jest juz w Berlinie. Podróz bardzo łądnie zniosła. Potem wstawei kilka fotek z podrózy. A na dalsze relacje i sprawozdanie z przyjecia Myszki w nowym domku czekam od Ayia. Jak tylko dostane jakies wiesci to dam znac.

Posted

Myszka nazywa sie teraz Happy!!! Imie Myszka było by dla niemców trudne do wymówienia. Jest dobrze,sunie myszke przyjeły troche obojetnie,ale to kwesia czasu zeby sie polubiły. Jestem bardzo szczesliwa,tylko szkoda ze juz jej nigdy nie zobacze...

Posted

Dojechalismy cali i szczesliwi.. :) Happy przespala cala praktycznie droge.. sunie przyjely ja dobrze.. jutro napisze wiecej i dam zdjecia.. :)

Posted

Juz napisałam do Mulinki.
Bardzo wszystkim dziekuje za pomoc dla Myszki!!
Tobie Ayia przedewszystkim za znalezienie dla Myszki tak wspaniałego domku!
Ayia,Szajbusowi i Ani Agacie za piniązki na transport,bez których Myszka by nie pojechała.
Kaji za pozwolenie umieszczenia Myszki w hoteliku.
Kamili za wziecie do siebie Myszki na tymczas.
Ciapusiowi za ogłoszenia dla Myszki.
I innym ciotkom,które mnie wspierały (Olgaj,Ewatonieja)
Jestem szczesliwa,dziekuje Wam. :-)
Dobranoc Happy,Aniu...pamiętaj o ucałowaniu Happy na dobranoc równiez odemnie :-)

Posted

[SIZE=4]Myszka w nowym domku.... :lol:
Droga do nowego domu- pierwszy samochod

przesiadka juz w drugi samochod i teraz juz do celu (narescie mam miejsce dla siebie :D)

w podrozy trzeba pamietac o przystankach :)

Juz w nowym domku po spacerku z nowymi rezydentkami :)

wskazowka dla nowych psow, wszstkie meble w nowym domku szczegolnie kanapky, fotele trzeba sprawdzic czy wygodne sa :)

Hmmm.. kostka....

ale w lozku lepiej smakuje :D

rezydentki oprowadzaja mnie po dzialce

juz wiem ze dzialki trzeba pilnowac

potrzebuje duzo ruchu- mam teraz gdzie i mozecie mi pozazdrosci (bez smyczy, bez kaganca..)

poplotkowac tez trzeba

kto by to pomyslal, ze zabawa moze tak meczyc :D

MARZENIA SPELNIONE..... Happy- Myszka :thumleft: