Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On potrzebuje domu.Kocha chodzic na spacery,lubi kontakt z ludzmi.Jest nieszczesliwy,po prostu.Jest chudy-miska ciagle pełna suchego,ale Fuks jada tylko z reki...jak ma czas cos skubnac pomiedzy ekspresowym spacerkiem a głaskaniem.Biedny piesek.

Posted

Fuksik dzis spi w domu.On juz nie ma wpisow w karcie o adopcji psa (wykorzystane wszystkie miejsca ,heheh),wiec to musi byc dom ostateczny.;)
Cieszmy sie umiarkowanie,oki?Zdarzyc sie moze jeszcze wszystko.
Ludzie bardzo,bardzo sympatyczni,wrecz idealni na właściciela dla psa schroniskowego i nawet byly im polecane pieski o wiele bardziej spokojne,ale uparli sie i koniec.I oby to byl wybor,ktory dostarczy im wiele radosci i...zeby go trzymali...

Posted

:multi: :multi: :multi: To trzymam mocno!!!!
Jak się uparli, to nie oddadzą!

[SIZE="1"]I poświęciłam Kilkanaście minut, żeby tu wleźć, napisać i wysłać :cool Czy Wam tez tak dogo muli?

• 8 months later...
Posted

Najnowsze,dzisiejsze wiesci od Fuksa.Poza pierwszymi zgytami,kiedy ugryzl nowego pana w ręke,wszystko jest OK.Spedza wolny czas na działce z swoimi ludzmi,szaleje z ich wnuczkiem.W sumie jedyny problem,jaki maja,to okres petard-Fuks bardzo sie tego boi.No i jest alergikiem pokarmowym(wedlug mnie,jest po prostu rozwydrzony :lol:;)),wiec nic poza jagniecina,indyczkiem,marcheweczka,brokułkami nie moze trafic do jego zoładka.Aha-szparagi tez.

Wiec jedank naprawde dobrzy trafili mu sie ludzie :)

Posted

Strach się odezwac, zeby nie zapeszac...
Toż to jego Fuksowa, lordowska mość jest :multi::multi::multi:

No ale on takie cudo, to jak się nie zakochać...
a to dziabnięcie to pewnie takie: PRZYBYŁEM! :evil_lol:, zameldował się w domu i już.