Ulka18 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dawno tutaj nie zagladalam, a tu takie dobre wiesci :multi: :multi: :multi: Ale super :multi: oby reszcie sunieczek sie udalo :kciuki: Quote
Ulka18 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dodalam sunie do aukcji Zorze i jej siostre http://allegro.pl/show_item.php?item=179361774 Quote
missieek Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='masienka']W ol plakaty jeszcze nie powieszone, niestety dopiero po swietach zawisna. Ten z Pepsi wieszac czy juz nie? juz nie :lol: i prosba do Was o pomoc dla Filipa choruje na nerki i watrobe http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4642696#post4642696 Bairra z tego watku w srode miala zrobiona zeskrobine okazuje sie ze ma nuzenca i dodatkowo drozdzaka wymaga leczenia Quote
bonika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Do góry sunie !!! Czy może ktoś tu wkleić zdjęcie całej rodzinki - nie otwiera mi się:oops: a byłoby dobrze czasami sunie przypomnieć ;) I MOCNE kciuki za Meliske - Melisiu żeby z tą łapką się udało i z poprawą całego zdrówka :kciuki: :kciuki: Quote
Ulka18 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nieustajaca i wciaz trzymamy kciuki za wszystkie uratowane przez Ciebie zwierzaki. A teraz szczegolnie mocno za Melise :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Sunie PILNIE :-( szukają domków - są już trochę "podrośnięte", ale ŚLICZNE !:loveu: :loveu: Opisy na PIERWSZEJ stronie ! Quote
Vikamilka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Asior napisał(a):może ktoś zroibi banerek z nimi????? wow, byłoby fajnie:razz: Quote
angie123 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dawno mnie nie było, ale pierwsze co, to podnosze psiaki do góry. No i postaram się coś dostarczyć na jakąś aukcję. Jesteście niesamowite :loveu: Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czekajcie..maluchy maja allegro??? zrobić im??? Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Asior, dziewczynki i Filipek maja allegro. Na poprzedniej stronie jest link. Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sorcia wczoraj to czytałam,...dziś mi umknęło :) Quote
missieek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zorza dostala propozycje zamieszkania w ocieplanej budzie w duzym ogrodzie w Karkowie ja jeszcze nie wyadoptowywalam psa do budy co Wy o tym myslicie? ludzie nie wydaja sie byc zli, oczywiscie przed adopcja sprawdzilabym ich dokladneiej Quote
Ulka18 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zorza dostala propozycje zamieszkania w ocieplanej budzie w duzym ogrodzie w Karkowie A bedzie miala mozliwosc wejscia do domu? Poleżec, odpoczac, czy caly dzien bedzie na zewnatrz? Ja bym domek sprawdzila dokladnie i jesli wlasciciele byliby ok, to Zorza jako mix podhalana moglaby chyba tam zamieszkac. Quote
masienka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dobra buda nie jest zla moim zdaniem. Duzo zalezy oczywiscie od tego czy pies bedzie mial dostateczna ilosc kontaku z ludzmi, czy beda chodzic na spacery, szkolic, poswiecac czas itd. Ale jesli ludzie sa w porzadku i jesli Zorza ma odpowiednia siersc to czemu nie. Quote
Therion Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Missiek i koniecznie musza dopełnic obowiazku sterylizacji i kontrola przedadopcyjna surowa. Quote
Vikamilka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Damule odwiedziły dziś przydomowy salon piękności:eviltong: Wszystkie uszy wyczyszczone i tym które tego wymagały przycięte zostały pazurki ;) W uszach było bardzo dużo bruuuuuuuuuuuudu, a w uszach Savany możliwe, iż coś więcej - będziemy obserwować. Największą niecierpliwość przy tych zabiegach nieco długawych, wykazała Zorza i Luna. Najgrzeczniejsza była Laguna, z nudów usnęła nam na podłodze. Bairra nosi już obroże na nużyce. A Lusita - w przeciwieństwie do Luany - ma cieczkę. Quote
beka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dziewczyny, a propos budy. Mam 3 psy. Dwa z nich mieszkaja z bnami w mieszkaniu, a jeden Kundelek przyblęda mieszka na działcec(mam nadzieję że do konca maja się przeprowadzimy) koło domu w budzie. Myślę że on jest szczęśliwy. Bawi sie z nami jak jesteśmy. Pilnuje "obejścia" straszy kolegów z zapłotu... Wydaje mi sie że dobra rodzina z buda jest lepsza niż brak rodziny... Quote
Recommended Posts