missieek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 przemiana Bairry wazyla 5kg teraz juz 9kg przemiana Savany wazyla 4,5kg teraz już 9kg Laguna narazie tylko 2 kilo do przodu wyglad prawie ten sam :) damy po sterylkach Luana Luna a Lusita nie zalapala sie na fajne zdjecie Quote
Therion Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Podnosze Miiskowe psiaki, wszystkie szukaja domow na stałe. Quote
missieek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Luna wczoraj pojechala do nowego domu - do Sulkowic niedaleko Wadowic mamy jakiegos dogomaniaka stamtad? :cool3: zamieszkala w domu z ogrodem jako domowy ulubieniec rodzina stracila po chorobie podobnego psiaka i chciala wlasnie ja nie przeszkadzalo im to ze suczka jest jeszcze troche nieufna bedzie miala czas na oswajanie bo nowa Pani nie pracuje i spedza czas w domu trzymajcie kciuki za aklimatyzacje Quote
Ulka18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Brawo :klacz: niech wszystkie suczki znajda dobre domy :kciuki: To w takim razie sciagne Lune z allegro i dam na jej miejsce Bairre. Missieek, masz moze wiecej nowych zdjec Bairry? Quote
missieek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 niestety narazie nie mam wiecej jej fotek Quote
Aga-ta Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 missieek, zaraz Ci wysle na PW 3 numery do osob, ktore chca adoptowac sunie. Domy te nie sa sprawdzone, ale moze ktorys okaze sie tym wlasciwym dla ktorejs z panienek:kciuki: Quote
Asior Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 mam starszą panią która chce zaadoptować psiaka......niedawno zabił jej wóz strażacki psiaka :( pokaże zdjęcia gówniarzy :) Quote
Therion Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nowe domy bardzo potrzebne bo u Missieek jeszcze 10 sztuk na tymczasie. Quote
Asior Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale ja chciałam aktualne :P a nie sprzed kilku stron :) Quote
Ulka18 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 http://allegro.pl/item194789290_sliczne_szczeniaczki_i_pieski_do_kochania.html Quote
masienka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Missieek, moze daloby rade zalozyc jakis taki wspolny watek Waszych wszystkich zwierzakow i aktualizowac go? Wiem, ze dodatkowy czas musialybyscie na to poswiecic ale "gubia" sie te zwierzaki a tak to ludzie mogliby latwiej sobie uzmyslowic ile i w jakim stanie tak naprawde w danej chwili sa zwierzaki. Bo tak wszystko osobno to moze niektorym ciezko zauwazyc, ze Wy prowadzicie juz przeciez male schronisko. Pomocy! Quote
Ulka18 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Suczynki na tymczasie u Missieek prosza o pomoc oraz domki :modla: Quote
Therion Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Młode , dorodne i odchuchane suczki szukaja domów. Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Podnosze psiaki MIssieek... wystawilam ponownie koty na allegro, Missieek moze dodac jakies inne kociaki? http://allegro.pl/show_item.php?item=197373332 Quote
missieek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Lusita zostala wczoraj wysterylizowana i najprawdopodobniej od przyszlego tygodnia zamieszka w Krakowie w bloku na woli duchackiej :) a Luana wczoraj zamieszkala w nowym domu, narazie w kamiennicy w Krakowie ale od poniedzialku juz w domu z ogrodem pod Krakowem do towarzystwa ma 2 letnia goldenke takze wysterylizowana :loveu: :loveu: :loveu: czyli z tego watku sa jeszcze 3 brzdace LAGUNA BAIRRA SAVANA mamy nowa niewielka suczke ale watek bedzie dopiero w weekend jak znajdzie sie troche czasu Quote
Recommended Posts