ciepluszek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Obiecany Brutus pod choinka :) I śnieżny pies! Quote
ciepluszek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jeszcze więcej śnieżnych biegów! A to jedyne zdjęcie, na którym udało się uchwycić czerwoną odświętną kokardę, którą Brutus nosił w święta:cool3:. Bardzo przystojnie się prezentował:crazyeye: Quote
Bjuta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jaki szczęśliwy i elegancki pies!!! Szyk naprawdę! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 i jak mu ładnie w świątecznej kokardce ;) Quote
ciepluszek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Psisko Brutusisko jest przecudowne! Wspaniale nam się hasa razem na spacerach :) Odkad Brutus jest z nami dzięki regularnym intensywnym spacerom schudłam 3 kg! W kat trzeba rzucić diety cud, a zamiast tego wziąc psa na spacer! Bardzo ładnie juz chodzi na smyczy, czasami jeszcze tylko przestraszy sie tramwaju albo bardzo dużej ciężarówki. Śnieg - uwielbia, kałuże - kocha, patyk - dałby się za rzuceniem patykiem pokroić. Całkiem ładnie też robi "zostań", czasami jak jest skoncentrowany do pozwoli mi odejść w parku nawet 100-200 metrów, a potem tak do mnie biegnie, że taranuje mnie w galopie. Na kanapie tez sobie lubi z ludźmi poleżeć, chociaż jak uśnie to strasznie sie rozpycha :P Quote
Mysia_ Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Brutus miał tez ogromne szczęście, że trafił własnie na Was :loveu: Quote
Bjuta Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Brutus musi myśleć, że doznał wniebowstąpienia! No przecież w końcu trafił do najprawdziwszego raju! :) :) :) Quote
Mysia_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Bjuta napisał(a):Brutus musi myśleć, że doznał wniebowstąpienia! No przecież w końcu trafił do najprawdziwszego raju! :) :) :) na pewno tak myśli :) Quote
ciepluszek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Mam pytanie odnośnie stosunku Brutusa do zastrzyków - powoli zbliża się kwiecien, a wraz z nim termin szczepienia psiaka i tak sie zastanawiamy czy przypadkiem nie musimy sprawić Brutusowi kagańca, chocby takiego z materiału. Mamy co prawda bardzo miłą Panią doktor, która się świetnie ze zwierzakami dogaduje, ale Brutus jest nadal strachliwy czasami, zwłaszcza jak wyczuje, że coś mu się chce robić (nie daj Boże czyścić uszy) i wtedy pomrukuje żeby napastnika postraszyć. Mi nic nie robi oprócz straszenia, moge mu nawet włózyć rękę do gardła, a on mnie nie podgryza, ale nie wiem jak to będze z weterynarzem... może Pani doktor napędzic stracha, taki mały to on nie jest. Brutek ma też juz a sobą pierwsza kąpiel w jeziorze w tym sezonie - pojechaliśmy w niedziele na spacer nad Przeczyce zobaczyć jak lód schodzi z jeziora, a Brutus jak wystartował na widok wody to mało mi ręki nie wyrwał i nie wciągął mnie do jeziora po kolana. Skonczyło sie na szczęcie na lekko pomoczonych butach, ale Brutus wlzał do wody po pachy, a potem jeszcze kawałek żeby się przepłynąć. Na szczęście on szybko schnie i był suchy zanim zdołaliśmy dojechac z powrotem do domu. Niedługo inauguracja sezonu żeglarskiego. Ciekawe jak to będzie, bo zamietrzamy zabrac Brutusa na łódkę :) Quote
Bjuta Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 No to Brutus będzie w siódmym niebie!!!! :) :) :) Co do zastrzyków - nie mam pojęcia. Musimy na Mysię poczekać. Quote
ciepluszek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Z pewnym opóźnieniem ale radośnie donosimy, że weterynarz nie jest Brutusowi straszny - był bardzo dzielny przy szczepieniu :) kaganiec był potrzebny właściwie tylko przy mierzeniu temperatury, no ale cóż się dziwić - nikomu by się nie podobało. Pies był zuchem i bardzo się podobał naszej Pani Doktor, nawet dostał od niej smakołyka po wszystkich zabiegach. Zaliczyliśmy też ostatnio pierwsze weekendowe pływanie łódką i Brutus przeżył swój chrzest marynarski. Był grzeczny i otrzymał stopień majtka :) Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dziewczyny napiszcie do Moda o zmiane tytulu :) oraz przeniesienie do dzialu odpowiedniego :)!! Quote
ciepluszek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Właśnie wróciliśmy z tegorocznej wakacyjnej wyprawy szlakiem kanału Iławsko-Elbląskiego. Zamieszczam zdjęcia, Brutus w kamizelce na nabrzerzu to ujęcie wcześniejsze, późniejsze sa z naszych rodzinnych wakacji. Brutusek świetnie się sprawdza jako pies żeglarski - był super! W nagrodę spał z ludźmi na jednym legowisku, co często wykorzystywał żeby dawać nam buziaki. Często robił nam taką pobódkę :) Quote
Mysia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 piękne zdjęcia :loveu: cudowne wakacje :loveu: Quote
Bjuta Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jak ja mogłam przegapić te wspaniałe foty!!! :) :) :) Quote
Recommended Posts